Бела Торн: Момичето, което пребори дислексията

Тя се обучава вкъщи, след като преди това е посещавала държавно училище, където е била подложена на тормоз от страна на връстници

Обратно в новината

Коментари - Бела Торн: Момичето, което пребори дислексията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е на 23, 172 см ръст, пансексуална, кубинка по произход какво яко шляп-шляп ще стане с нея, направо нямам думи.

тая си е чист боклучарник, известна е с голите си снимки и с това, че на премиери ходи почти без дрехи. Иначе, след толкова пробиване из Холивуд, може и интер-сексуална да стане. Жените стават обратни (ако наистина е, а не лъже за реклама) след травмиращи преживявания от сексуален характер.

Е известна с едни други снимки от по-друго естество. Типичен бял боклук, но си придава класа.

Тия да не си някакъв Африкански ШПИОНИН- ДЯВОЛ маймуна ??? За какви бели боклуци пишеш ???

Бела торн е като Бичето - няма значение момиче, момче - при всяко положение бичето ...

ПО- ВАЖНО е да НЕ се ИЗНЕРВЯТ хората в България... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. А един Директор на ВИиваком може да разболее с РАК и Левкемия- 10000 души. Куршум за такива !!

И каква е разликата между бисексуален и пансексуален,,? Все едно физиологически има два пола, така че би или пан , все едно . Просто тия от пан си измислят какво ли не как ср приемат. А с този апел за момичетс само рекламира извратеността

Ми той и Алцхаймера бърка Русия с Югославия.

Под заглавие за дислексията виждам основно скрито пропагандиране на нездравословните джендърски идеи, а най-известната личност преодоляла дислексията е Демостен. Даже и подсказвача за думи на Гугъл не го изведе отдолу на карето за писане. А в в училижаща ако питат за това име, предполагам, че около един на хиляда може да каже нещо за него. После не се чудете що матряла е нарастваща величина.

пораснали са й нянките и е преборила дислексията с такива нянки й стига да запомни президентите по банкнотите ох на батко сладките дупенца бе - ех що няма сега 10-20 милиона долара да им покажа кво значи вътри вътри целия сух сух

Абе що е токо преборила бе , дислексията е болестта на тъпаците и бавно развиващите се, дето не могат да четът ужким а то е защото просто ги мърази. А иначе понеже са богати убави и известни и физиономии те им са убави а не ръбове като мени.

Новото поколение - бисексуални, джендъри, психически заболявания и др. Перфектните политици.

Мързи ме да ровя за фактология, но ако не бъркам, дислексията също беше от спектъра на аутизма, както и синдромът на Аспергер, които аз и голяма част от близките ми имаме, макар че не сме официално диагностицирани. Специално за чаветата не виждам смисъл официално да бъдат диагностицирани, защото тогава ще бъдат още повече тормозени от идиотчетата, които понеже не са от спектъра, си мислят, че са нормални. Май нямаме някой с дислексия, но май имаме с дискалкулия (проблеми с възприятието на цифрите, при мен специално се проявява основно, когато съм изморена и недоспала, за чаветата все още нямам наблюдения, но вероятно е същото). Най-ироничното е, че тези, които имаме дискалкулия (ако наистина имама такава), сме (или поне навремето сме били) вундеркиндчета по математика, при това най-вече алгебра. :)

Се оправя с шамари, докато са малки