Канят Памела Андерсън в българския ”VIP Brother”

Екипът на българския ”VIP Brother” води преговори с американската сексбомба Памела Андерсън, твърдят от "Story".

Обратно в новината

Коментари - Канят Памела Андерсън в българския ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да си седи в Америка.Тук си имаме достатъчно екстеншъни и силикон - внос не ни трябва.

Правилно! Тук стари,силиконови к колкото щеш,а и с далеч по-малко изисквания

Тия нормални ли са? Вземат пример от президента ли, който покани английската кралица? Ни едната ще дойде, ни другата. Съмнявам се, че Андерсън знае, че има държава България. Не й и трябва.

за кво ми е тая дъртата да я гледам,наще пак изтрещяха

Нещо не мога да разбера. Нали става въпрос за българския брадър? Какви са тези Памели и други такива? Да си стоят в техните си държави. То не, че тук има Вип ама...

... поканете тая разпоретина и ще си загубите съвсем аудиторията :)))

горката, ако и се сготви с чешмяна вода може да стане още по-проста..

. . . и един мормот завива шоколада . . .

Ама тя тази да не се бърка нещо? Тя не е ли чувала, че в къщата сами трябва да си готвят, и да си мият чиниите.Така, че спокойно може да си приготвя това което иска.

Браво, отново ми дадоха добро основание да не гледам тази телевизия с този нов сезон! Благодаря на телевизионерчетата от НОВА! А това с памела си е жив т...к!

Еми нормално, тука всичко е с 10 години назад, а тя преди толкова беше актуална.

с 10 ли? аз съм била в Америка и знам че и след 50г няма да ги стигнем

И кое по-точно подсказва високите изисквания? Ако аз бях световноизвестна от нейната величина, ако печелех с визията си и ако ме бяха поканили в една бедна, непозната и почти екзотична страна, също бих настоявала храната да се приготвя без чешмяна вода и да бъде специална, без изненади. А това, че искала фризьор и треньор е толкова нормално! Виж, ако беше някоя наша ЗВЕЗДЪ, със сигурност треньорът щеше да бъде заменен с маникюрист и гримьор ;))))))))

Баща и е бил техник, а майка и сервитьорка. Сигурен съм, че като дете са й готвели само с минерална вода и са осигурили личен фризьор. Има "звезди" като нея и такива, които си спомнят откъде са тръгнали. 'Айде нема нужда да говорим, че е нормално поведение. Просто не е толкова помпозно, колкото на много други.