Македонецът Никола: В моята страна не ме оцениха

По време на пресконференция победителят в Big Brother All Stars Никола заяви, че е много благодарен на българските зрители, затова, че са го избрали за победител - нещо, което хората в собствената му държава Македония не направили.

Обратно в новината

Коментари - Македонецът Никола: В моята страна не ме оцениха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам по чий сценаpий,но последните две издания на Бpадъpа бяха скучни и пълни с пpостащина/не пpостотия/.

Неговото официално име е Никола. Лестер е прякор. Момчето няколко пъти го обясни.

За българина угода няма - вечно недоволен и мрънкащ. Българин или македонец, все тая - спечели човек на име Никола, и то съвсем заслужено. Всъщност за наградата бяха подготвили Стойка, но тя се изложи и нямаше как да стане. Същото се случи и с Багата - и той се изложи, затова спечели Орлин.

ЧОВЕШКАТА ЗЛОБА ЩЕ НИ ЗАЛИЧИ ОТ ЗЕМЯТА, А НЕ НЯКЯКВИ СИ ПРЕДСКАЗАНИЯ...........

Избрали го били българите!Дрън-дрън!Избраха го продуцентите за да се пишат големи патриоти че няма разлика в националноста!Всички българи са некъдърници и македонеца най убав.Срам за България

Ако това е реалният вот на Българските граждани, то сме започнали да ставаме истински Европейци, но за всичко хубаво е необходимо време.

Еее,като не го признават-да се пише Българин, адашчетооо-ще му издадем и паспорт-б.г..., па и в казармата може да го запишем...

В България има много добри и възпитани деца, юноши и младежи, много по интересни оттоя плужек. Лошото е, че за да става това пошло шоу, на сценаристите им трябват ненормалници като тия които бяха вкарали вътре, иначе един месец какво щеше да се гледа. Да, на фона на тризначките, Пацо, Стойка, тоя като нормален човек, как да не изпъкне, но сложете го с нормални хора и ще видире, че е кух като лейка. Това и той го казва, че македонците не го били оценили. За мен това е манипулацията, хората които бяха вкарани вътре.

Ма ти да не мислиш, че българите те избраха, моето момче?! Продуцентите просто така решиха да пропагандират...

Македонеца (от български произход) откри топлата вода.

ПУБЛИКУВАЙТЕ МИ ВСИЧКО - НЕ ВАШАТА "ВЪЗХВАЛА"

След няколко седмици Никола пак никой няма да го познава тука - толкова е скучен, безличен и прозрачен. Македонците много добре са го оценили дори. Той не беше ли казал че е бил на 3-то място в Балканския ББ? Сега като гледам май си е поделил 6-то място с още 3-ма, лъжеца му с лъжец.

ходи на психиатър преди да пишеш

Веднаж се бяхме събрали в Щатите една компаия в която влизиха македонеца Павле гръка Димитриос Ставрос една девойка от Босна и няколко българи.И всички говорехме на български и се разбирахме даже много добре защото Димитър беше гръцки македонец.Американеца ни слушаше и попита очудено-ама вие вярно ли сте от различни държави..Аз му казах че сме нащо като Канада и САЩ.Различни но не чак до там.Еднаквият език най добре показва кой какъв е.

Македончето се държа доста сдържано и на моменти чак безлично.Истината е,че не влезе в конфликт с никой и като цяло от нехо лъхаше позитивизъм и доброта.Но дали това е причината да спечели.По скоро цялата работа е нагласена.След като отрязахме макитата за ЕС ни е им показахме-видите ли ние все пак ви обичаме.

УВАЖАЕМИ-ДИРОВЦИ-ЗАЩО РАБОТИТЕ С ЦЕНЗУРА

Ами той си е българин. България се състои от мизия, тракия и македония.

..., които се пишат с главни букви!

Ами, тъй де! Ще ви припомня вица за футболния мач. Един казва: Ще играят България и Македония. Другият: Срещу кой отбор?

ПАК ДВАМА ТРИМА КРЕТЕНОИДНИ ОЛИГОФРЕНИ СИ ПОКАЗВАТ ПРОСТОТИЯТА и НИСКАТА КУЛТУРА ПО ФОРУМА, критикувайки Никола! Безродници долни, Никола го избра целия български народ, понеже е симпатичен, понеже е мъжкар и понеже е МАКЕДОНЕЦ! А всички знаем от историята, че винаги най-големите Българи са именно от Македония!

по-полека пич. понягога да, но чак винаги ми идва малко прекалено. Bземи почети малко история, българино.

И Ботев, и Левски, и Раковски, и Берон, и Софроний - и те са от географската ширина Македония....

Чак сега ми стана ясно от коя етнографска област е моя град. Значи в централна България сме макета....

Да,бе, много си прав,че всички големи българи са македонци. А в коя класация да наредим Левски, Ботев, Вазов и още много, много видни личности в науката, спорта, музиката и т.н.

Много симпатично момче, какво от това че е маке!

Време е да скриете този македонец, не мога да му гледам физиономията...

Сигурно защото е убав, а ти си мноо грозен ,а ...? хахахахаххах

Ето,стигна се до там че и спечелилият този формат се учудва на победата си :).Нека се види колко е прозрачно всичко в България и без далавера не може да се диша :).Още в предишното си изказване по тази тема съобщих,че цялото раздвижване го направиха Пацо и Стоика.Всички останали си говореха колкото да не заспят и стигнаха до финала.Нямам нищо против Никола,но поне си призна как е стигнал до финала.

Ако Панайот влезе в македонския или балканския биг брадър, ще избие всяка конкуренция.

Ха-ха-ха. В моята страна веднага разбраха, че съм пълен тъпак, но тук ме оцениха по достойнство.

Някой гербераст го е оправил и го е избутал в шоуто! Не забелязвате ли, че всички артисти и журналисти открито зашитатват ГЕРБ!

Дааа сигурно Станишев или Меликов ..опааа те май не бяха от ГЕРБ

не ги подкрепяме за ЕС,ама иначе сме широко скроени!Мнооого жалка пиеска и много мижава компенсация за политическия удар.

едното няма нищо общо с другото....

на същото мнение съм. лъха яко на политика и затова изметоха Цура в събота , за да не стане някой гаф в ефир

Дефиниция на македонски език в тълковния речник - български,на сръбска пишеща машина :))

не ми се прави на отворен, че можеш да четеш тълковен речник. Tова е казано от австриец, специалист по езици, забравих му името. Hе е написано в никакви речници неграмотник такъв.

боли ме дедовия. Що за тъп сценарист мое да пръкне такъв смотан филм. Същия е за психиатрията

Двама македонци попадат "случайно" в българско реалити. И още "по-случайно" единият го печели. На всички е ясно, че това е политика. Няма лошо де. Сите си знаеме, че Мякедония си е част от България.

А бе какъв е тоя "балкански Биг Брадър", кога се е провел, имало ли е българи и ако не - защо?

Доколкото знам в Балканския Биг Брадър е имало хора само от бившите Югославски републики, те нали там говорят на един език всичките - сръбски, ама е по-правилно да е Юго Биг Брадър. То и нашия ББ беше обявяван за балкански - явно продуцентите си мислят, че БГ и МК са целия Балкан, хах. Чудно ми е как би изглеждал един истински Балкан Брадър с по само един човек от всяка държава;)

Хаха браво на Лестер - каква плесница за продуцентите Нико Тупарев и Сие - победителят да им каже, че шоуто им е било скучно хахахахаха

Ако не беше Найден, с неговите хрумки, никой нямаше да забележи македончето. Доведе го, като ракета носител до финала за ръчичка. За мен той е победителят. Пък и количка за 20 хиляди не е награда, много се изложиха. Някой да е разбрал колко SMS са изпратили за финалистите?

Едно прекрасно дете, попаднало между стратези, кавгаджии и душевно болни......Сигурно на моменти се е чувствал самотен в затвореното пространство. А Вие, дето пишете, как бихте се чувствали при тия условия? п.п. Това дете няма нищо общо с политическите закачки между двете държави! Весели празници, мои скъпи сънародници!!!!!

Предлагам нашата армия да навлезе в Македония и да си я върнем обратно !!! Всички на оръжие :)

Никът ти подхожда.

Какво е толкова странното и лошото да си я върнем с оръжие !!! Ще обявим война и на сърбите и на гърците, ако трябва :) нали американците и евреите са с нас ;) напред народееее......

няма държава македония. има македонци, но няма македония. бюрм не е македония

Просто Македония влиза в ЕС , отпадат границите и нещата си отиват на мястото.

Трябва и ние да си признаем грешката за това.Липса на национална политика.Преди бяха виновни Коминтерна, БКП а сега през тези 20 год.кой ние виновен.Просто ние не ставаме.

ами ако бяхме оставили пацо нямаше да е скучно. можеше да поканят и цецо от едно предишно издание. цецо - един бивш полицай. беше страхотен шоумен. ами филип дето се правеше на дебил (тошку са казвам). защо вкарахте боби? боби не е шоумен. защо вкарахте миро(миру дету плачиши) - да плаче ли? ами няма за какво да плаче. македонката цеце също беше скучна. виж стойка и тризначките бяха готини. лили беше хубава...

Трябва да се разменят ролите на Лиляна и Цеце.

"А тука, в България, си говорих без проблем и всички ме разбираха" - пич за такива изказвания можеш да имаш проблеми в БЮРМ. Щото някои хора последните 50 години направиха всичко възможно да изкривят езика, който говориш максимално до сръбския. Та букви махаха, имена променяха, бая хора затриха ... ама не е лесна тая ...

Е то македонският език е български диалект, мудифициран със сръбски думи (сърбизми). Странна работа са сегашните македонци - признават, че дедите им са били българи, но те са македонци, т. е. не са българи!!!

Не е "мУдифициран", а "мОдифициран" !