Брокер от Уолстрийт и учителка влизат в ”Big Brother”

14 обикновени мъже и жени ще участват в новия сезон на "Big Brother". Сред тях има брокер от Уолстрийт, учителка, адвокатка и танцьорка.

Обратно в новината

Коментари - Брокер от Уолстрийт и учителка влизат в ”Big Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо има учителка, че да вдигаме авторитета и уважението към учителите - те и със закон ни го вмениха уважението към тях. всички сме за учителката и никой да не се изказва против нея има закон който я пази! Поредното нагласено рекламно участие, успялата учителка ще издържи поне два месеца, защото така трябва (постановление от НПО - за овластяване на жените) на тази красавица какъв ли Як пиар ще и дръпнат и ще го поддържат разбира се да се радват ....

14 обикновени мъже и жени??? Абе онези предишните да не са били нещо необикновенни? Звезди един вид, випове, каймака на обществото, муахахахахаха :))))) Каквато държавата, такива са и нещастните отрепки, които претендират за известност - тъжно, но истинско...

e че то без фитнесинструктор може ли...

прочетох за участници от третия пол, какъв резил

а цигани ще има ли?

брокера какъв го дърви в това тъпо предаване?!?

Биг Брадър единствено предлага фалшиви ценности, свързани с култа към парите, и начин на живот вдъхновен от баналността и повърхностните забавления. Режисьорът на италианския Биг Брадър в едно интервю признава, че на хората като него им се плаща за да накарат зрителите да не мислят. Също така и, че телевизията води до културна деградация.

Че то и моята годишна заплата не стига дори и петцифрена сума......

Чакам го с интерес. Това шоу е велико. Аз съм участвал в дългия вариант - 2 години и пазя чудесни спомени от този период от живота ми. Естествено имаше и лоши, но те избледняха.

Давай, какво чакаш - пускай SMS - и.

за казармата не може със смс-и. Но нали трябва да се правиш, че уж не гледаш такива предавания

Уффф, пак ли това олигофренско предаване!

чудо голямо

Големи простотии,чудо направо!Този боклук не съм го гледала никога и не съжалявам!Престанете с тези възрастови характеристики!Другата седмица ставам на 49 и въобще не ми личат...На който, каквото е наследството!

А пък аз ставам на 46 години след два месеца и не само не ми личат също, ами и чакам дете. Също така съм и "обикновена", а се чудя какви ли ще да са "необикновените" хора според журналистите?

наистина ли чакаш дете? браво, голям късмет си имала със забременяването!

е най-пошлото ,най-гадното,най-тъпото.да гледам някакви си разплути,подути по анцузи и блузи(макар може би и маркови)как ядат,с..ат,о помощ. Никога не гледам такава простотия.Крайно време е да спрат,а участниците в тая порнография ,ако уважават себе си да не се подлагат на такава гавра.

и аз съм обикновена, ама като си умножа заплатата по 12 не получавам шестцифрено число.

Ами не им обръщайте внимание, да си закрият предсрочно шоуто като бб 4

ПРОСТОТИЯ!!!