Братухчев и Цветелин аут от къщата, влезе приятелят на Анита

Братухчев и Цветелин напуснаха къщата на Big Brother след двойни елиминации. Влезе приятелят на Анита - Илиян, който я заплаши с раздяла.

Обратно в новината

Коментари - Братухчев и Цветелин аут от къщата, влезе приятелят на Анита | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветелинчо голям го вади, ама мек!!! Егати тъпото копеле!!! Само сипе заплахи, а сигурно е най-голямата мишка!!! Лошото е, че никой не му се изрепчи качествено!!! На колко такива измислени "герои" съм "събирал перките"!!! Само да ми падне!!!

ее голеи мъжкари тези бе, Кристиян ги направи на кучи гъз всичките. Смешници.

Цецо няколко дни се подиграва с Братухчев, гаври се със семейството му, направи го за смях, заплаши го, как ли не го нарече, а после Братухчев седна с него на една маса, масаж му направи, пък накрая и го прегърна. Този Братухчев освен мухльо, чехльо и путьо друго не можеш да го наречеш. Не мога да си обясна как го търпи жана му, която е доста хубава

ХА ХА,това е тактика.От опит ти го казвам.Помага.Приятелите близо,враговете още по-близо.

Тактика, само да не си изгуби самоуважението...границата е тънка.

Николчето ме изкефи,право куме в черни очи.

КАТО ГЛЕДАМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ Е ЗДРАВО ОПРОСТАЧИЛ - СЪС сЛАВИ И С бИГ бРАДЪР. СЕРИОЗНО КОМЕНТИРАТ, МНЕНИЯ ИЗКАЗВАТ. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО СМЕ ПРОТИВ 4БЕЖАНЦИТЕ4 ТА ТЕ СИГУРНО СА ПО-КАЧЕСТВЕНИ ОТ НАС.

Ама и ти как пишеш...пък акъл даваш...

тая Никол Станкулова е голяма простакеса

по-скоро кокошка

БРАВО, БЪЛГАРИ ! Изкарахте простаците !Очарован съм, изненадан, че все още има разумни българи. БРАВО, ХОРА!

Отнася се главно за Цецо, по-малко за другия изгонен.

Ще спечели червенокосата възрастна жена. Тя е от екипа, който прави щоуто, защото е участвала (като член на екипа) в други проекти. По-надолу прочетох, че била интригантка - ами тя изпълнява сценария и бута шоуо накъдето искат продуцентите. А другите нека "ядат жабетата"

Изкараха двама "мъжкари", вкараха един по-голям и от тях. Приятеля на Анита - Илиан Кюрчев-Ляката - престъпник, сутеньор, изнасилвач. Браво, Биг Брадър, това ли са нормалните натурални хора в България? Питате ли се , какво им е сега на изнасилените от тоя изрод жени, да го давате в ефир, все едно е някакъв герой? Направете си справка в интернет за какъв "мъжкар" става въпрос. Пишете в гугъл Илиан Кюрчев-Ляката или Илиан Иванов от Плевен и ще ви настръхнат косите. Бог да я прости България! Тя е умряла вече!

И телевизиите имат голяма вина затова. Да им преседнат на всички парите, които взимат, за да развращават младите и да опростачват народа.

И на мен ми заприлича на престъпник вчера като го видях, но сега като чета за него..нямам думи.Този трябва да е в затвора, бе!!!Биг Бр. много се изложи!

Има съвпадение в имената, но става дума за двама мъже - с различни фамилии. Може да не е цвете този - Ляката, ама четете и не пускайте кьорфишеци. Изнасилвачът е шофьор с дългогодишен брак и дете - дъщеря.

Боже каква голяма житейска драма. Изгониха мекотелия Братухчев и латентния гей Цецо. Голяма мъка. Най-потресени са жиголото от Пазарджик и двете "златарки" - Катя и Силвия. Как ли ще спят следващите дни.

Изключително ми е мъчно за Пламен, Кирил, футболистчето и най -вече за момичетата от тяхното поколение, които ще трябва цял живот да ги носят на гръб и да им слушат простотиите, само и само да не останат стари моми. Не помня кой им го каза, но лошото е, че им личи, че не са ходили в казарма.

Много слаб сезон за ББ, нещо не ми задържа ама хич вниманието.

Изгониха един агресивен бизнесмен и вкараха друг.Какви ли страхове тресат алфа мъжкарчето Пламен Богданов? Бате Цецо е аут, а Кирето е въздух под налягане. Остана само футболистчето и пак ще вземе да реве за доброволно напускане на шоуто. Една истина каза Цветелин когато излезе за другарката Аделина- прикрита интригантка. По Нова да покажат луксозното и жилище .Да престанат да използват заболяване от което страдат много бедни българи, които нямат нейните финансови възможности да се лекуват. Героите в България са тези, които останаха да се борят за съществуването и оцеляването си и това на близки и семейство. А Братухчев обърка " Сделка или не" с Биг Брадър.

Богданов не е алфа мъжкар. Само се прави.

Кога пък е имало интелигентни участници? Даже и във вип сезоните хора, които са ми се стрували много по-качествени се изложиха жестоко, каквато е идеята на предаването. Ако човек търси интересни сюжети - има книги, филми, това шоу е само, за да се присмиваме на другите и да се успокояваме, че има и по-зле от нас ;)

Може да са тунинговани и със силикон, но жените в Къщата са в пъти по-читави от мъжете в нея възпитание, такт, интелигентност, търпимост, толерантност. Външният им вид не предполагаше да ги имат, на ме изненадаха приятно - браво.

Чудя се какво възпитава това предаване ? В предшните имаше поне някои интелигентни участници . Ако участниците са извадка на тип личности и поведение в България, тежко и на страната .

Много вълнуващо. Възпитавайте младежите да бъдат нация от простаци, измекяри, ку.вета и като цяло индивиди, продаващи се пари на всички. Това е моделът на поведение, който медиите налагат. Изхвърли телевизора - спаси човек.

DIDA

Както и при всички останали формати на предаването, най-безличните винаги остават най-накря...

никита много добре каза за цецо...богатите и преуспели хора не се даржат така...много ясно че е помияр и шоуто му е било последен шанс...ама вие откаде да го знаете

Тая Никита за човек ли е имаш???Плашило, а искала и в порно филм да се снима.Е, няма начин, освен като плашило.Боби ръгбиста много се изложи и той.

никита е наи- качествения човек ватре. опаковката е в повече, но и анита не е по-малко тунингована. на мен и двете не ми харесват ваншно, но анита няма палнеж като никита.

кога ще влезе боко тиквата

Това може да е интересно само на хора без собствен живот и лишени от фантазии или идеи за техният собствен. Господа журналисти, защо това е новина? Снимайте в някой бедняшки квартал поне месец. Историите ще са по покъртителни от обезглавяването на 200 мирни граждани от ИД.

Ииии,вярно че имаше такова шоу.Пак че влязох в дир-а да си припомня.Е,за съжаление на продуцентите пак няма да го гледам,но важното е съвсем да не остане в забвение "хитовата продукция".

Тоя Цецо типична БГ мутра, злобар, агресивен комплексар, тъп и прост, мислещ се за мъжкар щото богаташ. Заради такива "бизнесмени" като Цецо, България изчезва. Ето такива не трябва да бъдат българските работодатели и бизнесмени - тип Цецо. А трябва да бъдат с отношение като на Никита. Тя е живяла 20 години в Швеция,и се вижда,че няма нищо общо с българския манталитет и злоба. Затова се отвращава от отношението на Цецо. Хубаво махнаха Цецо, ама вкараха друг като него. Тоя Илиян е същия прост богаташ бизнесмен тип Цецо. Аман от такива!

+ + +

Who cares?

оо безумний юроде ....

Цветелин - абсолютен цървул - трябваше да остане за да ни забавлява с идиотизмите си. Другият, Грухчев - безлична особа - няма да скърбим за него. Слаб сезон за ББ, предишните версии повече задържаха вниманието.

Големият комплексар излезе най-после и дано да му влезе в празната глава, че с това си държание до никъде няма да стигне. Богданов ходеше като попарен и може би е време и той да си направи разбор на поведението, само дето не ревна като Катя, че му излезе "идола на подражание". А за Катя си мислех, че е по-умна но съм се лъгала и тя ми затвърди мнението за блондинките.

Празната му кратуна олисяла, няма време за влизане на каквото и да е. Ще си остане единственият последен "голям мъжкар" но само в тази празна тиква.

трябваше да остане! сигурна съм,че щеше да се сниши мах. след влизането на тоя Илиян! спестиха му унижението,а на нас - малко сеир...:)

ОТДЕЛИХ ЦЕЛИ 3 МИНУТИ ОТ СКЪПОЦЕННОТО СИ ВРЕМЕ ДА ГЛЕДАМ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО "ЦЕЦО" - ТИПИЧЕН АГРЕСИВЕН КОМПЛЕКСАР, МИСЛЕЩ СЕ ЗА МЪЖ И ТАРИКАТ...

Защо 3, 1 е достатъчна. Особено за ценните ти мисли, другаде има нужда от тях, не си пилей напразно семето.

Само Биг Брадър да ни ма бий!!!

Ако индивидите в къщата на Биг-брадър са представителна извадка на Българското общество то значи наистина сме ударили дъното , като нация . А въпросните изгонени от къщата са еманация на дебилизма и простащината тук основно визирам "алфа мъжкаря" Цветелин - абсолютен комплексар и тъпак .

Не са представителна извадка, по-скоро ги приеми за огледален образ на продуцентите и екипа на тая боза. Само не мога да разбера, колко прости трябва да са тези, които изпращат СМС-ите. Аз лично не познавам нито един човек, който да следи това предаване.

Прекрасна дефиниция, Нощна птицо! Каквато емисията, такава и медията! Поляризацията е пряка последица от пословичен мързел на всички духовни нива. Израждането на количеството, наречено общество е доведено до желаното ниво от уродите-сценаристи. Ужасното е, че се радват на реализацията на задграничния план за унищожение...Доброто бавно губи битката...Цион е щастлив!

Представителна извадка се подбира по специална методика. Участниците в ББ се подбират от жури, което хабер си няма от статистика, просто търси хора, които да му направят "шоо".

Предвид огромната безработица в България, особено ужасната такава в провинцията, би трябвало поне 3-ма от участниците да са безработни. А то няма дори поне един безработен. Така че това със сигурност не е представителната извадка на българското общество. Вкарали са само някакви бизнесмени, прости мутри тип Цецо, и емигранти успели в чужбина - Русата в Швеция, оня в Америка, и оная в Англия. Че май имаше и още някои.

участниците са подбрани според сценарии по цял свят, а не заради извадка на народа. видях в вип бротхер англя сащите на вид учадтници като никита, имаше жена оцеляла от рак и геи.

Каква "знаменита" вечер! В една точка от света разстрелват хора, а в друга - двама хуманоиди напускат къщата на ВВ. Не сме ли щастливци, че имаме късмета да проследим драмата на "натуралните" брадъри и тайничко да си кажем: Ами това е то-късметлии сме, че живеем в България! И на изпроводяк да чуем "дълбокомислени" сентенции, ей така, типично по български. М-даа Паскал го е казал:" Обичаят е втора природа".

не само разстрелват, ами и изгарят живи. та да, късметлии сме ;) но от друга страна са се запътили и към европата, та да я обогатят и нея културно.