Коментари - Бивш модел на "Playboy" се присъедини към жените, обвинили Бил Козби в изнасилване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не бил я изнасилил, щеше още да е девствена.

Значи на лурвата се вярва безусловно как преди 50 години някой я изнасилил…. И този някой няма никакъв шанс да се защити?

60 баби златотърсачки ...

Баце не моят го осъдят че оня ден е таковал няква кифла, тия ги думкат затова че са го вадили от гащите преди 50 години

Киро каза да кажа че и мен ме таковал козби да вземем пари.

Тоя косби им е разпрал тарторниците с черната тояга. Бог знае къя го вади до колено.

дано съдебната реформа не докара тоя закон у нас, че пайнерките ще осъдят половин България.

Хаха, и тая се сетила, че може да вземе някой милион на дърти години, да осигури бъдещето на внуците.

Ако я е дрогирал и изнасилил, кво да го почерпи ли. Тоя боклук го осъдиха маса жени за едно и също- опияти и избасилване.

.

Yann

Та значи, тая дърта коза, през 1969 е била в дома на тоя негър. Нали така? И през тези години ама изобщо нямаше наркотици, нали? И тя какво е правила в дома на негъра? Отишла на кафенце вечерта, а? Това е подигравка! Само щото тая дърта кокошка търси 5 минути слава? Не нзая дали Бил Козби е виновен по други дела, но определено не се връзвам на тая бивша мейтка. Тая лъже, та дрънка! Трябва да се носи сериозна наказателна отговорност за безпочвани обвинения!

Once you go black you never go back

Bullshit... 5 min and that's it amigo...

Продължавам да се чудя, тея ясно, че са златотърсачки, но присъдите на база какви доказателства се издават? Честна скаутска?

И аз така се чудя. Явно не е по доказателства а по " лична преценка".

Ега ти нескопосания сценарий! Някаква бяла бръмчалка ревяла в бар /?/, че синът й се е удавил /верятно защото много добре се е грижела за него!/. Дошъл един негър /може да не е политкоректно, но е вярно/ и й предложил да я черпи. Тя тутакси се навила, че и приятелка довела /както казвахме на времето - .айно да е, аванта да е/ и двечките отишли в някаква къща. Той им дал хапче /щото те дотогава хапчета не били виждали и не знаели как действат/ и те, водени от любопитство, ги глътнали. Заспали, а той ги... такова...хм... опънал, да кажем. Първо едната, после веднага другата - и така няколко пъти. Да, негрите, казват, са сексуални гиганти, ама и на тях им трябва известно време за тая работа. Тогава девойката не разбрала какво се случва, ама за 60 години поумняла и решила да го съди. Ех, ако съм един сценарист, каква комедия става от туй! Ама не е политкоректно вече и може да ме окошарят.

Видя че други ги изнасилили преди 50г и то решило да се оплаче ..??! а през това време го обмисляше ли тоа въпрос или ... кеф ти беше а?!!

Значи тя е отишла, за да бъде наебана, а сега реве че я е оправил и го съди! Ами ако е отишла да бъде наебана, но той не й е обърнал внимание, сигурно сега щеше да го съди за пренебрежение!!!! Нищо не разбирам. Курвенска работа!

Сигурно, защото и е приятно да си спомня... ДОРИНА (от ,,Тартюф") Отличен пример, да! Ох, милата госпожа! Да, вярно е, че тя живее в строгост Божа, но тоя нравствен плам го ражда старостта и строгият й нрав е плод на немощта. Когато е могла сърцата да пленява, тя пила е тогаз наслада до забрава, но погледа гасней, на всичко иде край — и тя не ще света, що сам я не желай, и бърза да си скрий лицето погрозняло под тежкия покров на строго покривало. За леките жени това е вечен път. Те скръбни са, че вред отбягва ги мъжът, и в мрачния им страх, сред пълната забрава, моралът само веч едничък им остава. И строго мерят те на своите блюда — разчепкват всичко тук и не прощават да! За всички гласно те държат присъда рязка но не набожността, а злобата ги тласка и завистта, че друг вкусява във света благата, що на тях отнема старостта.

Какво е това-изнасилена.Би трябвало да се нарича използвана по предназначение.Защото ролята на жената е да служи за секс , да служи за разплод и да служи за обслужващ персонал на човека.Защото е казано , че господ е създал човека по свой образ и подобие , т.е мъж.А жената е просто придатък.

Глупако, кой е казал че Господ е мъж, имаш ли доказателства?

Е казано Бог отец/баща/. А не съм чувал думата отец да се използва за биологичен индивид с две дупки между краката.

Исус го нарича Отец, а не Мамо!

Аз тази я отпрах 44та на 9ти септември. Дано не се сети, че я вапцахме..

Баси, откога курвите имат право да се оплакват от изнасилване!

за секс и после няколко милиона в съда... Егати как се итарикати к/рволяка... тц, тц, тц...

С други думи - преди 60 години модел на Плейбой, т.е. обикновена проститутка, била изнасилена от Козби в дома му, където проститутката е отишла по собствена волая. Досущ вица: Мадама плаща на касата в магазина с банкнота от 100 лева. Касиерката й казва, че банкнотата е фалшива. Мадамата: - Ауууу, това означава, че снощи са ме изнасилили!

И какво е написала при повдигане на обвинението? "Преди повече от половин век, ако не ме лъже паметта, когато бях млада и неопитна, Бил Козби ме опипа на едно място. Днес, вече стара и без пари, мисля да го съдя и аз да си пооправя положението. Той и без това има много за даване."

Сетила се Мара да се побара ! И теа ,като ПП решили кръв да пускат , ама то като не им идва отдавна !!!

Междузвездни войни-Атаката на Курвонингите

Ти да видиш само каква памет на осемдесет, че не била начесана достатъчно през 69-та. Щото един пак на 80 постоянно бърка посоките, ръкува се с въображението си и пада къде ли не. Тия се изпиздиха съвсем, хайде по сериозно!

Сега остава и 10-15 ганг-банг звезди да се присъединят към онеправданите изнасилени по време на снимки ...