Коментари - Бивш модел на "Playboy" се присъедини към жените, обвинили Бил Козби в изнасилване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава и 10-15 ганг-банг звезди да се присъединят към онеправданите изнасилени по време на снимки ...

Ти да видиш само каква памет на осемдесет, че не била начесана достатъчно през 69-та. Щото един пак на 80 постоянно бърка посоките, ръкува се с въображението си и пада къде ли не. Тия се изпиздиха съвсем, хайде по сериозно!

Междузвездни войни-Атаката на Курвонингите

Сетила се Мара да се побара ! И теа ,като ПП решили кръв да пускат , ама то като не им идва отдавна !!!

И какво е написала при повдигане на обвинението? "Преди повече от половин век, ако не ме лъже паметта, когато бях млада и неопитна, Бил Козби ме опипа на едно място. Днес, вече стара и без пари, мисля да го съдя и аз да си пооправя положението. Той и без това има много за даване."

С други думи - преди 60 години модел на Плейбой, т.е. обикновена проститутка, била изнасилена от Козби в дома му, където проститутката е отишла по собствена волая. Досущ вица: Мадама плаща на касата в магазина с банкнота от 100 лева. Касиерката й казва, че банкнотата е фалшива. Мадамата: - Ауууу, това означава, че снощи са ме изнасилили!

за секс и после няколко милиона в съда... Егати как се итарикати к/рволяка... тц, тц, тц...

Баси, откога курвите имат право да се оплакват от изнасилване!

Аз тази я отпрах 44та на 9ти септември. Дано не се сети, че я вапцахме..

Какво е това-изнасилена.Би трябвало да се нарича използвана по предназначение.Защото ролята на жената е да служи за секс , да служи за разплод и да служи за обслужващ персонал на човека.Защото е казано , че господ е създал човека по свой образ и подобие , т.е мъж.А жената е просто придатък.

Сигурно, защото и е приятно да си спомня... ДОРИНА (от ,,Тартюф") Отличен пример, да! Ох, милата госпожа! Да, вярно е, че тя живее в строгост Божа, но тоя нравствен плам го ражда старостта и строгият й нрав е плод на немощта. Когато е могла сърцата да пленява, тя пила е тогаз наслада до забрава, но погледа гасней, на всичко иде край — и тя не ще света, що сам я не желай, и бърза да си скрий лицето погрозняло под тежкия покров на строго покривало. За леките жени това е вечен път. Те скръбни са, че вред отбягва ги мъжът, и в мрачния им страх, сред пълната забрава, моралът само веч едничък им остава. И строго мерят те на своите блюда — разчепкват всичко тук и не прощават да! За всички гласно те държат присъда рязка но не набожността, а злобата ги тласка и завистта, че друг вкусява във света благата, що на тях отнема старостта.

Значи тя е отишла, за да бъде наебана, а сега реве че я е оправил и го съди! Ами ако е отишла да бъде наебана, но той не й е обърнал внимание, сигурно сега щеше да го съди за пренебрежение!!!! Нищо не разбирам. Курвенска работа!

Глупако, кой е казал че Господ е мъж, имаш ли доказателства?

Видя че други ги изнасилили преди 50г и то решило да се оплаче ..??! а през това време го обмисляше ли тоа въпрос или ... кеф ти беше а?!!

Ега ти нескопосания сценарий! Някаква бяла бръмчалка ревяла в бар /?/, че синът й се е удавил /верятно защото много добре се е грижела за него!/. Дошъл един негър /може да не е политкоректно, но е вярно/ и й предложил да я черпи. Тя тутакси се навила, че и приятелка довела /както казвахме на времето - .айно да е, аванта да е/ и двечките отишли в някаква къща. Той им дал хапче /щото те дотогава хапчета не били виждали и не знаели как действат/ и те, водени от любопитство, ги глътнали. Заспали, а той ги... такова...хм... опънал, да кажем. Първо едната, после веднага другата - и така няколко пъти. Да, негрите, казват, са сексуални гиганти, ама и на тях им трябва известно време за тая работа. Тогава девойката не разбрала какво се случва, ама за 60 години поумняла и решила да го съди. Ех, ако съм един сценарист, каква комедия става от туй! Ама не е политкоректно вече и може да ме окошарят.

Продължавам да се чудя, тея ясно, че са златотърсачки, но присъдите на база какви доказателства се издават? Честна скаутска?

Once you go black you never go back

Е казано Бог отец/баща/. А не съм чувал думата отец да се използва за биологичен индивид с две дупки между краката.

И аз така се чудя. Явно не е по доказателства а по " лична преценка".

Yann

Та значи, тая дърта коза, през 1969 е била в дома на тоя негър. Нали така? И през тези години ама изобщо нямаше наркотици, нали? И тя какво е правила в дома на негъра? Отишла на кафенце вечерта, а? Това е подигравка! Само щото тая дърта кокошка търси 5 минути слава? Не нзая дали Бил Козби е виновен по други дела, но определено не се връзвам на тая бивша мейтка. Тая лъже, та дрънка! Трябва да се носи сериозна наказателна отговорност за безпочвани обвинения!

Исус го нарича Отец, а не Мамо!

.

Хаха, и тая се сетила, че може да вземе някой милион на дърти години, да осигури бъдещето на внуците.

дано съдебната реформа не докара тоя закон у нас, че пайнерките ще осъдят половин България.

Тоя косби им е разпрал тарторниците с черната тояга. Бог знае къя го вади до колено.

Ако я е дрогирал и изнасилил, кво да го почерпи ли. Тоя боклук го осъдиха маса жени за едно и също- опияти и избасилване.

Киро каза да кажа че и мен ме таковал козби да вземем пари.

Баце не моят го осъдят че оня ден е таковал няква кифла, тия ги думкат затова че са го вадили от гащите преди 50 години

60 баби златотърсачки ...

Bullshit... 5 min and that's it amigo...

И она не знае

Значи на лурвата се вярва безусловно как преди 50 години някой я изнасилил…. И този някой няма никакъв шанс да се защити?

Ако не бил я изнасилил, щеше още да е девствена.