Коментари - Бивш продуцент на „Pink Floyd“ обвини Роджър Уотърс в антисемитизъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива работи се случват с теб когато се озъбиш на големия брат. Изкарват те за по-черен от дявола, защото.... си оказал ядене в ресторант, напр.

За никого знаещ историята на Пинк Флойд не е тайна, че психаря Уотърс е пълен боклук и фен на лайнояда Путлер!!! Нищо чудно да получава кинти в някоя сметка от "Панама пейпърс"...

а ти си долен, нещастен, платен козяшки трол

На тези само да им кажат дума и започват да реват за антисемитизъм. Ето така контролират раята.

Този продуцент е 100% чифут.

Най-долното и проклето племе са чифутите.

определеине за антисемит: Този когото евреите мразят

Всъщност става въпрос за АнтиАШКЕНАЗИТ. Днес истинските юдеи от Африка останаха само ФАЛАШИТЕ от Етиопия. Имах клиент в България, преди години, на който му инсталирах сателитна антена. Жена му, "българска еврейка" го оженила за себе си веднага с пристигането и в Израел. Решили да отворят месарница в България. Та го срещнах в България, като месар. И ревеше ЧИСТИЯТ ЮДЕЙ: как отворих месарницата, дойдоха мутри да ме "застраховат". А в Израел го наричали него ГИДЕОН, циганин. Ашкеназите. Защото бил с тъмна кожа. Не можех да го различа от палестински арабин. Защото съм имал и клиент от Сирия, изнасяше безшевни тръби за подпочвено напояване от Кремиковци. Беше по-бял от Бочко Пожарникаров.

След тая новина го уважавам още повече!!!

Преди няколко години каза на Мадона, да не го прави. Да пее в Израел за МНОГО ПАРИ. Затова не могат да му простят. Както и на Мел Гибсън, че не прие големите пари на евреите и да си нацапа Голямото име като режисьор на "Макавеите". Преди 15-тина години Корифей на модата бе ГАЛИАНО. Никой днес не си го спомня. Изчагъртаха му името от всички места защото си позволява в частен разговор да каже, че: Зад всяко нещастие в Света стои "човек с характерен нос".

Един Велик музикант е тормозен от алчните и злобни либерасти ! Долно лицемерие - всеки, който не споделя извратените ценности на западните корпоративни фашисти е обвиняван и гонен политически - спомнете си Чарли Чаплин, който беше преследван от ЦРУ и изгонен от сащ, защото бил ... комунист ! Но ако друга държава го направи - било фашизъм, когато обаче в америка се преследват по политически причини хората - било демократично ! Стига с тези малоумни прояви на евроатлантическата злоба и фанатизъм !

Много нежни души тия евреи.

Става дума за пари от книги, филми, интервюта

Защото се изказва против световните неоглобалисти и ционисти, корпорациите, а те са евреи. И е прав.

P.S. ваш Йосеф Рубен Байдън.

Защо може да се мразят руснаци, либийци, сирийци и т.н., а евреи и украинци не може, те богове ли са?......

може да мразят руски евреи, украински евреи, сирийски евреи, и всякакви други евреи

Роджър в прав текст говори за лицемерието на Вашингтон и двойните стандарти на Вашингтон и васалите му, затова почват кампания за очернянето му. Критикувал Израел за Палестина и това го правело антисемит. Същото правят в момента и с Ръсел Бранд. Който се отклони от пропагандата линия не е добре дошъл вече в т. Нар. Запад. Става Черна овца.

Изобщо не сравнявай Бранд с Уотърс. Бранд е лицемерен боклук. Прегръща се точно с тези срещу които плюе.

"В друг епизод от филма саксофонистът Норберт Стахел, който е свирил с Уотърс, си спомня, че музикантът гневно е отхвърлил чинията си в ливански ресторант." И това ли те прави антисемит? Уотърс просто критикува Израел, затова започнаха да му лепят такъв етикет. Самият факт, че не могат да дадат дори един пример на антисемитизъм, показва колко изсмукани от пръстите са всички твърдения.

Може просто да е видял косъм в чинията или да е искал три пъти да му сложат без люти чушлета заради язвата а те да са блъскали люти чушлета.