17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той поднови аферата с Камила, когато научи за нейната за Манаки". Е, как така тя била първа, той подновил с Камилата?

Имали са официална връзка през 70-те

връзка през 70-те? Колко официална да е била, като тя май си е била омъжена вече по това врема?

Той е толкова противен, че е разбираемо, прилича на дебил.

е лесно да плюеш някой който не може да се защити! Разни червеи не спряха да правят имидж на неин гръб! Глупости на търкалета! Чарлз вообще не е прекъсвал връзката с Камила!

Камила и Чарлс имат официална връзка докато са необвързани. След като Камила предполага, че Чарлс няма сериозни намерения за връзката им, се омъжва за Паркър-Боулс. Диана е толкова проста, досадна и елементарна, че върти афери с бодигард и коняр от обкръжението си. Дори се говори, че Хари е син на коняра. Когато научава за това, Чарлс подновява връката си с Камила, която е нива над Диана и като образование и интелект.

Ти гониш! В детската градина е важно кой е бил първи, в действителност не е ясно кой първи я е насилвал психологически и там, аристократично, докато не и е писнало.

Ми, като са лигльовци, така ще е. Навремето юнаци като например Хенри XVIII обвинява жените си за държавна измяна, щото хойкането се брои именно за това и айде с по една глава назад. При това онези и не са били хойкали, даже. А сега - службите я хващат тая и вместо да й литне зелката, започва една цигания и в крайна сметка след като забременява от оня джагал се налага да ги трепят чрез инсценировка във френски тунел. Смотаняци...

Да напълно вярвам, че първо тя е кривнала, след като евнуха за който е била женена, не е я е поглеждал и се е отнасял с нея като с вещ!

жалко за сички

за пари а не по Любов. Какво значи "изневерила", когато спят по закон в различни спални и се срещат интимно по протокол? Когато английски пронц се ожени за лондонска тъкачка заради сините и очи....тогава ще пишете за Любов и изневери. Щото тя бичи по 3 смени в цеха а принца скучае.

Чарли ще и умре на пъпа на тази гореща Даян. Дори няма да достигне "там". Въпросът е: Дали от един коняр са синовете им?

Единственият насилен в "Бъкингамската сага" е вибратора на Даяна.