17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам защо е полетял,но като го видях на снимките разбрах защо Хърли е била с него.Не ще да е заради любов.Бял грозник с много пари..А Хю Гранс дето и беше гадже поне 10 год. Не е богат

С две думи житейското му постижение е да изхарчи 10 милиона?

Що снимате и режете снимки с новината от други сайтове бе ????? Не можете да намерите снимката и да сложите ваш текст, та изрязвате заглавна страница на чужд сайт със заглавието ????

Кой не скача, е червен.

Та викате и той от Корона е починал?!спокойно може така да го пишат. Ъака е и с попти всички смъртни случаи, за които се твърди, че са заради Корона. Короната е само една съпътстваща стъпка към смъртта....но всеки вярва, че товс е злото и причината. Всички починали са имали какви ли не проблеми, лалто в главата си, а ъска и в тялото си... Светъл път на душата му!

Да, има много хора със съпътстващи заболявания и възрастни, именно при тях има летален край. Именно заради тях всички трябва да сме отговорни, а не да си казваме “на мен нищо ми няма”. Колко хора има с астма, онко заболявания и сърдечни проблеми? Много са и всеки загубен живот има значение.

И мен да ме изостави Елизабет хърли и аз ще се самоубия.

Зрелищна смърт!

Не съди да не бъдеш съден...Имал е проблем човека, решил си го е...Стойте си вие във вашето сиво ежедневие и недейте се опитва да съдите хора, които никога не сте виждали или за чийто живот не сте и мечтали.

Е ти не правиш ли същото? Как съдиш за нас и за нашето "сиво ежедневие"? Нещо сам не си следваш проповедите, човече...

В България, трябва, араби и китайци да го правят това. като- Японеца Токуда и арабина Семир Абумелих. Всички араби и китайци в България са измамници.

Аха!

Тежка болест, фалит, умопомрачение, наркотици, ,... Причините може да са много, но и милярдери и милионери фалират понякога.

Това са пълни глупости, и вие се връзвате. Не е бил добре човека.

Доста е кофти да си изтрещял сноб на преклонна възраст. Но поне е искал качествен ефект от полета.

САЩ е Боклук.. Още преди 20 години правеха филми и компютърни игри, в които се самоубиват. И сега наистина го правят... САЩ не е никаква държава. Туй е Бака с помия... пълно е с всякакви араби, китайци, негри...... Там трябва да има вътрешна ВОЙНА за да станат държава. Хърли е анличанка. Да си намери някой от Европа...

Абе какви игри, какви филми бе човек? Не си ли чувал за инстинкт за самосъхранение, най-важния инстикт при бозайниците. Инстинкт е да не се самоубиваш. Направиш ли го, нещо е сбъркано в мозъка ти, демек не си нормален.

Малко странно да го сложите в секция "Лайф"

Амиии..."странно".... За кифлоците ,дато редактират тази тъпа "розова страница" с ухание на жълто-кафяви отпадъчни продукти ...СИ Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО !

Финансистите често скачат от високите етажи. Слабост им е.

Синдром на самотния еврей.

Повече се самоубиват хора, които не са самотни...

Точно ме потвърждавате. Може да си сред 1000 човека и да си най-самотният. Може и да си сам, но да си преизпълнен. Прочетете "И тъй рече Заратруста" на Ницше. Двамата персонажи, с които започва книгата, са Отшелник в планината, който знае всички тайни на Живота, но не смее да слезе при хората - ще го унищожат. От незнанието си. Вторият персонаж е Заратруста- той с години усамотение се е преизпълнил с Познанието и въпреки че знае, че хората ще го унищожат, той гори от нетърпение са слезе при тях и са им отдаде това, което знае. И Заратруста и Отшелника танцуват и се смеят. Защото знаят едно и също Познание и за тях Живота няма тайни. Това са два модела на самодостатъчни и щастливи хора. И двата модела са смъртна опастност за начина на живот на самоубилият се V.I.P. фирантроп. Той е предпочел да се самоубие, но да не се отдаде духовно на това, което пропагандира Ницше - СвръхЧовека. Обикновеният човек да израстне духовно, да премине през три метаморфози и да надскочи собственото си его ....превръщайки се в СвръхЧовек. В "Залеза на боговете" Ницше ясно е казал: Проклет да е онзи, който полива пустинята! Днес света е пълен с поливачи на пустинята. Казано на политически език - Лумпенпролетариат. Без значение колко пари притежава и сред колко хора физически се намира.

Горкия стив бинг отиде си още един почтен свесен мъж. истината е че неговия син е геи и стивв не можа да го приеме.... направи си част със психиятър ликуваха го с анти депресари но как можещ да преживееш такъв срам... наи голямия удат подд кръстът за един башта е сина му да педерас.... но за всичко е виновна елизъбет хърли , Тя направи синът си убратен обличаше го в корзети слагаши му жартери и му правеше педикур.,,, да не говорим за роклите и полите. миналата година от соцялните доидеха да и вземат детето щото го прави зорлем на геи а тя вика ще си вазпитам вика дащерята както аз си изкам,... дащерята????? ужаст... добре че ху грант навремето и би яко шута в гъза щото сега тои щеще да се мята не от 27 а от 72 етаж на кооперацията кадето живее... ама и тои къв левент беше а сега се смачкал като жаба и брачкосъл кат пергаментова хартиа//// БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧЪТ

Потресна неграмотност, но такива неграмотници си умирате за изява някъде, да правите професионални анализи и да давате акъл. Уф, аман от простотия....

Майтап бе, Уили!

Много ги знаеш работите отвътре бе душа. Бъзикаш се, но ако случайно не се бъзикаш значи имаш крещяща нужда от психиатър, но най-вече от учител по езици.

Може да живее в Америка и затова малко да е позабравил българския , но да знае повече неща за конкретния човек. Иначе Бог да го прости Стив. Богат и известен , но явно нещастастен . Не всичко е пари , приятелю!

Презадоволен, с нисък емоционален интелект. Вероятно не се е борел много много за това, което е имал. Наследени 600м преди 20 или повече години би трябва в сегашно измерение да са милиарди, но той има дори по-малко. Това е усещане за непъноценност... Явно е решил че и без това е опитал от всичко и е видял всичко и от тук нататък нищо хубаво не го чака.

Като се има и предвид, че 600 милиона преди 20 години са доста повече от 600 милиона сега....

Всичко е индивидуално, има много други милионери с наследни кинти, но са си съвсем добре и напълно пълноценни. Не е бил добре човека.

Видял е банкнота $100 на тротоара или каквото е било там долу на -27 по-ниско ... И се е втурнал по прекия път. Да не го превари някой ...

Да имаш 600 млн и да те хване депресия, че и да се хвърлиш от 27 етаж? По-скоро наркотици.

.

Депресията не подбира бедни-богати. Лека му пръст на човека.

Ай бълийв и кен флааааййййййй....