17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай бълийв и кен флааааййййййй....

Да имаш 600 млн и да те хване депресия, че и да се хвърлиш от 27 етаж? По-скоро наркотици.

Презадоволен, с нисък емоционален интелект. Вероятно не се е борел много много за това, което е имал. Наследени 600м преди 20 или повече години би трябва в сегашно измерение да са милиарди, но той има дори по-малко. Това е усещане за непъноценност... Явно е решил че и без това е опитал от всичко и е видял всичко и от тук нататък нищо хубаво не го чака.

Като се има и предвид, че 600 милиона преди 20 години са доста повече от 600 милиона сега....

Горкия стив бинг отиде си още един почтен свесен мъж. истината е че неговия син е геи и стивв не можа да го приеме.... направи си част със психиятър ликуваха го с анти депресари но как можещ да преживееш такъв срам... наи голямия удат подд кръстът за един башта е сина му да педерас.... но за всичко е виновна елизъбет хърли , Тя направи синът си убратен обличаше го в корзети слагаши му жартери и му правеше педикур.,,, да не говорим за роклите и полите. миналата година от соцялните доидеха да и вземат детето щото го прави зорлем на геи а тя вика ще си вазпитам вика дащерята както аз си изкам,... дащерята????? ужаст... добре че ху грант навремето и би яко шута в гъза щото сега тои щеще да се мята не от 27 а от 72 етаж на кооперацията кадето живее... ама и тои къв левент беше а сега се смачкал като жаба и брачкосъл кат пергаментова хартиа//// БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧЪТ

Синдром на самотния еврей.

.

Повече се самоубиват хора, които не са самотни...

Потресна неграмотност, но такива неграмотници си умирате за изява някъде, да правите професионални анализи и да давате акъл. Уф, аман от простотия....

Финансистите често скачат от високите етажи. Слабост им е.

Малко странно да го сложите в секция "Лайф"

САЩ е Боклук.. Още преди 20 години правеха филми и компютърни игри, в които се самоубиват. И сега наистина го правят... САЩ не е никаква държава. Туй е Бака с помия... пълно е с всякакви араби, китайци, негри...... Там трябва да има вътрешна ВОЙНА за да станат държава. Хърли е анличанка. Да си намери някой от Европа...

Доста е кофти да си изтрещял сноб на преклонна възраст. Но поне е искал качествен ефект от полета.

Това са пълни глупости, и вие се връзвате. Не е бил добре човека.

Абе какви игри, какви филми бе човек? Не си ли чувал за инстинкт за самосъхранение, най-важния инстикт при бозайниците. Инстинкт е да не се самоубиваш. Направиш ли го, нещо е сбъркано в мозъка ти, демек не си нормален.

Много ги знаеш работите отвътре бе душа. Бъзикаш се, но ако случайно не се бъзикаш значи имаш крещяща нужда от психиатър, но най-вече от учител по езици.

Тежка болест, фалит, умопомрачение, наркотици, ,... Причините може да са много, но и милярдери и милионери фалират понякога.

Майтап бе, Уили!

Всичко е индивидуално, има много други милионери с наследни кинти, но са си съвсем добре и напълно пълноценни. Не е бил добре човека.

В България, трябва, араби и китайци да го правят това. като- Японеца Токуда и арабина Семир Абумелих. Всички араби и китайци в България са измамници.

Видял е банкнота $100 на тротоара или каквото е било там долу на -27 по-ниско ... И се е втурнал по прекия път. Да не го превари някой ...

Може да живее в Америка и затова малко да е позабравил българския , но да знае повече неща за конкретния човек. Иначе Бог да го прости Стив. Богат и известен , но явно нещастастен . Не всичко е пари , приятелю!

Не съди да не бъдеш съден...Имал е проблем човека, решил си го е...Стойте си вие във вашето сиво ежедневие и недейте се опитва да съдите хора, които никога не сте виждали или за чийто живот не сте и мечтали.

Зрелищна смърт!

И мен да ме изостави Елизабет хърли и аз ще се самоубия.

Та викате и той от Корона е починал?!спокойно може така да го пишат. Ъака е и с попти всички смъртни случаи, за които се твърди, че са заради Корона. Короната е само една съпътстваща стъпка към смъртта....но всеки вярва, че товс е злото и причината. Всички починали са имали какви ли не проблеми, лалто в главата си, а ъска и в тялото си... Светъл път на душата му!

Аха!

Кой не скача, е червен.

Що снимате и режете снимки с новината от други сайтове бе ????? Не можете да намерите снимката и да сложите ваш текст, та изрязвате заглавна страница на чужд сайт със заглавието ????

Точно ме потвърждавате. Може да си сред 1000 човека и да си най-самотният. Може и да си сам, но да си преизпълнен. Прочетете "И тъй рече Заратруста" на Ницше. Двамата персонажи, с които започва книгата, са Отшелник в планината, който знае всички тайни на Живота, но не смее да слезе при хората - ще го унищожат. От незнанието си. Вторият персонаж е Заратруста- той с години усамотение се е преизпълнил с Познанието и въпреки че знае, че хората ще го унищожат, той гори от нетърпение са слезе при тях и са им отдаде това, което знае. И Заратруста и Отшелника танцуват и се смеят. Защото знаят едно и също Познание и за тях Живота няма тайни. Това са два модела на самодостатъчни и щастливи хора. И двата модела са смъртна опастност за начина на живот на самоубилият се V.I.P. фирантроп. Той е предпочел да се самоубие, но да не се отдаде духовно на това, което пропагандира Ницше - СвръхЧовека. Обикновеният човек да израстне духовно, да премине през три метаморфози и да надскочи собственото си его ....превръщайки се в СвръхЧовек. В "Залеза на боговете" Ницше ясно е казал: Проклет да е онзи, който полива пустинята! Днес света е пълен с поливачи на пустинята. Казано на политически език - Лумпенпролетариат. Без значение колко пари притежава и сред колко хора физически се намира.

Депресията не подбира бедни-богати. Лека му пръст на човека.

Е ти не правиш ли същото? Как съдиш за нас и за нашето "сиво ежедневие"? Нещо сам не си следваш проповедите, човече...

Амиии..."странно".... За кифлоците ,дато редактират тази тъпа "розова страница" с ухание на жълто-кафяви отпадъчни продукти ...СИ Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО !

С две думи житейското му постижение е да изхарчи 10 милиона?

Да, има много хора със съпътстващи заболявания и възрастни, именно при тях има летален край. Именно заради тях всички трябва да сме отговорни, а не да си казваме “на мен нищо ми няма”. Колко хора има с астма, онко заболявания и сърдечни проблеми? Много са и всеки загубен живот има значение.

Незнам защо е полетял,но като го видях на снимките разбрах защо Хърли е била с него.Не ще да е заради любов.Бял грозник с много пари..А Хю Гранс дето и беше гадже поне 10 год. Не е богат