Боно прогнозира различно бъдеще за музиката на живо

"Пред стадионите има големи паркинги, така че условията са подходящи за изпълнения от този тип", смята фронтменът на Ю Ту

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боно е мултимилионер, не го бъркат кризи. Какво да кажат младите музиканти, които тепърва градят име и концертите са единствен приличен доход.

че бончо прибира 98% от даренията, които хората правят???

Отслабиха мако примката от короната , и ДИР веднага започна да ухажва световно известни пидераси ! Очаквам утре новината, коя дата е определила госпожа за гей парада в София !

Става въпрос за Фандъкова

Че на кого му пука за Боно? Измина много време откакто издадоха с U2 Achtung Baby - от тогава върви само надолу и беше забравен.

Едно от хубавите неща на този социален експеримент е, че се видя колко безсмислени са професиите и заниманията, свързани със спорт, музика, разните там звезди, комети, ритнитопковци и дрънкачи, шоумени, ВИП-ове и прочее набедени смешници. Видя се кои професии наистина са нужни и от кои няма смисъл. Общо взето който си остана да работи от вкъщи - може спокойно и без него. И с този е така.

++++

Бива простотия, но като Вашата е прекалено! То е ясно, че от децата Ви няма да стане нищо, но поне учителите, които работят от домовете се опитват да ги възпитат нормално, и да ги научат на някои елементарни житейски, математически и други фундаментални концепции. Страшното е, че елита на тази държава е съставен предимно от тъпанари като Вас, на които не им трябват мозъци, които могат да си работят от домовете, нито транспортни диспечери, които да им организират зареждането на магазините, които също си работят от домовете, защото си копате картофите в мазетата на панелките, а след това осирате интернет пространството с простотията си.

Randall_Zwinge

Той не е съвсем прав, щото има разлика между... Шаде, например, и шебека Литъл Ричард, дет са гътнал вчера, и не можем да ги поставяме под общ знаменател. Ама от друга гледна точка е прав, защото защо леке като роналдо трябва да има доходи, колкото на 1 000 000 от най-добрите лекари на планетата, без значение от уменията му да рита топка?!

От жлъчните ти обиди личи, че си лично засегнат. Разпознал си се като ненужен. Къде видя да коментирам интелектуални професии и мозъци? Говорех за футболисти, вип-персони, така наречените артисти, и доста музиканти. Цвинге ме е разбрал идеално. Ако приемаш всяка дума буквално и не схващаш метафори, асоциации и мета-език, трябва да помислиш дали нямаш когнитивен дисонанс. За Дънинг и колегата му Крюгер няма да ти хортувам. Остани си със здраве и полека със злобата. Тя разболява.

Тоа па... Дали има тема на тая планета, по която боно да не се е изказал?!

Същия въпрос задай на себе си!

Разбрахме. Смешно е Боно да се изказва на тема музика. Щото е световно известен музикант.

Нещо се е объркал. Без промени в музиката на живо след вируса.

Боно да вземе да се научи да пее, тогава да се прави на врачка. :-)

Той се е научил да пее, пише и записва музика. Важното тук е, че The Edge не се е научил да свири. Ако съдбата не го е свързала в живота му с Боно, днес нямаше да свири и в ресторант .