Ботулиновият токсин – вечна младост или замръзнало лице?

Той е сред най-търсените процедури преди празниците според дерматолозите

Обратно в новината

Коментари - Ботулиновият токсин – вечна младост или замръзнало лице? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като бях дете имаше едно филмче - "Патешки истории"... Мило ми става като си спомня младините - благодаря на козметичната индустрия!

Не ходете само за каквато и да е процедура при Етугов. Не мога да го нарека доктор. Това объркано същество ще ви осакати! Пълен некадърник!

Изпъвам бръчки мануално, без инжекции.

Плеснете една снимка на Коцьо Ботокса, че на него най ми спорИ злобарката.

Хубава кожа - бира с най- ниския % на алкохол. 0,500 на ден и 0, 500 на нощ

Ама протести срещу ваксините бол, а протести срещу ботокс има ли?

Искат се да са млади Дърти 45 г а пък ощи са праят

Всичко с мярка е ок. В Бъкгария сигурно има двама дерматолози които знаят какво правят .

Колко струва? Аз нямам бръчки, питам за един преател. :)))

Щом Путин си инжектира на две седмици, и аз щще го правя. Вярно аз няма пари за толкоз често, ама за веднъж годишно ще спея. Съветвам и вас!

Ботокс и мъжки (па)ласки

Вечна, ама простотия.

Нарисувах си мустаци и отидох на работа. Колежките с нарисуваните вежди твърдяха, че изглеждам нелепо...

Скъпи дами! Аз като мъж ценител на женската красота съм длъжен да ви осветля,че повечето мъже приемат с насмешка жените тип надуваеми кукли! Не се правете да изглеждате като от конвейра! То няма много...нослето,брадичката,скулите,джуките и удървяте челото да се движи като гипсова маска и готово!

Много ни надцени. Ма ние така сме тренирани от майките си, да си мислим, че сме фактор:) Реалността: под десет процент от жените правят нещо "заради мъж". Правят го да изглежда, че уж е заради нас, всъщност никога не е нищо повече от социална валидация към "конкуренция" и другите женки. Маркетолозите отдавна знаят този факт и са прегърнали феминизма и груповото таргетиране. Мъжете сме ресурси. За сигурност, за обсужване, за хранене на властови импулси, за валидация към другите жени. Естествено, че няма да е популярна истината. Ще разбие сантименталният терор, налаган с идеята, че сме длъжни, да обслужваме, да се променяме по критерии, да сме "мъже" на повикване. Мъжете, които сме осъзнали тази социална динамика и търсим еманципация - равноправие и чисти отношения, редовно сме обявявани от обществото за: Изроди. Женомразци. Боклуци. Манипулатори. Плякат се реакции от типа на : Ти майка нямаш ли бе? Роди си сам дете. Къв мъж си бе? И т.н. Всичко това само доказва тезата по-горе. Така, че избий си от главата, че някоя прави нещо ей така, за да я харесаш. Винаги има план. Осъзнат и неоъсъзнат. Но го има.

Бутолиновия токсин е нервно паралитичнс отрова. Изхлажда, бръчките защото парализира нервите които инервират мимическите мускули. Абсолютно невъзможно е да имате гладка физиономия и запазена мимика. Мислете жени

Прекомерната употреба на ботокс и филъри дава едно подуто, подпухнало лице тип - преяла/препила, което е абсурдно. Намесата трябва да е минимална , ако има нужда и то след определени години. У нас дерматолози слагат ботокс на жени под 30 и го определят " бейби ботокс". Всичко с мярка, и добър лекар , който няма да ви превърне в Мая Манолова .

Сложете си ботулинов токсин, и след това - марш за детоксикация! Естествената красота на една жена включва и белезите на възрастта. В индустрия е превърнато шарлатанството и опитите да се заличат неща, които са незаличими! А колко красиви жени на достолепна възраст има от старото кино! Сега куцо и сакато е тръгнало да си слага патешки устни и силиконови цици, мислейки, че ще изглежда по-добре! Не - много често резултатът е бостанкуркусу ! Пластичната хирургия трябва да идва на помощ при инциденти, а не за кефа на тоя и оня!

токсин (на англ. toxin) си е вид отрова, живи & здрави

Е че ботокса си е най-силния естествен паралитик. Какво мислите че причинява ботулизма?