Ботулиновият токсин – вечна младост или замръзнало лице?

Той е сред най-търсените процедури преди празниците според дерматолозите

Обратно в новината

Коментари - Ботулиновият токсин – вечна младост или замръзнало лице? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сложете си ботулинов токсин, и след това - марш за детоксикация! Естествената красота на една жена включва и белезите на възрастта. В индустрия е превърнато шарлатанството и опитите да се заличат неща, които са незаличими! А колко красиви жени на достолепна възраст има от старото кино! Сега куцо и сакато е тръгнало да си слага патешки устни и силиконови цици, мислейки, че ще изглежда по-добре! Не - много често резултатът е бостанкуркусу ! Пластичната хирургия трябва да идва на помощ при инциденти, а не за кефа на тоя и оня!

токсин (на англ. toxin) си е вид отрова, живи & здрави

Прекомерната употреба на ботокс и филъри дава едно подуто, подпухнало лице тип - преяла/препила, което е абсурдно. Намесата трябва да е минимална , ако има нужда и то след определени години. У нас дерматолози слагат ботокс на жени под 30 и го определят " бейби ботокс". Всичко с мярка, и добър лекар , който няма да ви превърне в Мая Манолова .

Бутолиновия токсин е нервно паралитичнс отрова. Изхлажда, бръчките защото парализира нервите които инервират мимическите мускули. Абсолютно невъзможно е да имате гладка физиономия и запазена мимика. Мислете жени

Скъпи дами! Аз като мъж ценител на женската красота съм длъжен да ви осветля,че повечето мъже приемат с насмешка жените тип надуваеми кукли! Не се правете да изглеждате като от конвейра! То няма много...нослето,брадичката,скулите,джуките и удървяте челото да се движи като гипсова маска и готово!

Нарисувах си мустаци и отидох на работа. Колежките с нарисуваните вежди твърдяха, че изглеждам нелепо...

Вечна, ама простотия.

Ботокс и мъжки (па)ласки

Щом Путин си инжектира на две седмици, и аз щще го правя. Вярно аз няма пари за толкоз често, ама за веднъж годишно ще спея. Съветвам и вас!

Колко струва? Аз нямам бръчки, питам за един преател. :)))

Всичко с мярка е ок. В Бъкгария сигурно има двама дерматолози които знаят какво правят .

Искат се да са млади Дърти 45 г а пък ощи са праят

Ама протести срещу ваксините бол, а протести срещу ботокс има ли?

Много ни надцени. Ма ние така сме тренирани от майките си, да си мислим, че сме фактор:) Реалността: под десет процент от жените правят нещо "заради мъж". Правят го да изглежда, че уж е заради нас, всъщност никога не е нищо повече от социална валидация към "конкуренция" и другите женки. Маркетолозите отдавна знаят този факт и са прегърнали феминизма и груповото таргетиране. Мъжете сме ресурси. За сигурност, за обсужване, за хранене на властови импулси, за валидация към другите жени. Естествено, че няма да е популярна истината. Ще разбие сантименталният терор, налаган с идеята, че сме длъжни, да обслужваме, да се променяме по критерии, да сме "мъже" на повикване. Мъжете, които сме осъзнали тази социална динамика и търсим еманципация - равноправие и чисти отношения, редовно сме обявявани от обществото за: Изроди. Женомразци. Боклуци. Манипулатори. Плякат се реакции от типа на : Ти майка нямаш ли бе? Роди си сам дете. Къв мъж си бе? И т.н. Всичко това само доказва тезата по-горе. Така, че избий си от главата, че някоя прави нещо ей така, за да я харесаш. Винаги има план. Осъзнат и неоъсъзнат. Но го има.

Хубава кожа - бира с най- ниския % на алкохол. 0,500 на ден и 0, 500 на нощ

Плеснете една снимка на Коцьо Ботокса, че на него най ми спорИ злобарката.

Е че ботокса си е най-силния естествен паралитик. Какво мислите че причинява ботулизма?

Изпъвам бръчки мануално, без инжекции.

Не ходете само за каквато и да е процедура при Етугов. Не мога да го нарека доктор. Това объркано същество ще ви осакати! Пълен некадърник!

Като бях дете имаше едно филмче - "Патешки истории"... Мило ми става като си спомня младините - благодаря на козметичната индустрия!