Коментари - Божествена на 56: Тя е Ел Макферсън - Тялото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все ми се струва, че след 50-55+ едни 3-4 килограма отгоре няма да са зле. И това храната ти да е постоянно в течно състояние, не го разбирам. За съжаление, не ми харесва Ел - състарена от ползването на много козметика и изпит, нещастно-малоумен поглед.

Бе как една мома от тези супер- някакви- си не пристана на наш бай Мичо Комбайнеро от Лъкатник... Все едни мулти... си харесват... То либоф, то чудо....

Не остарява хубаво, а е само на 56! Суха, виснали меса, особено личи на краката и ръцете. Там където не са и обработени снимките изглежда уморена и липсата ба всякаква мазнина я прави по стара. Ще еи кажа: за да изглежда една жена свежа на тия години трябва да има малко мазнинка.

До 60 години се брои за млада жена. Още не е остаряла. Естествено, че ще изглежда млада сега.

ужасно широки рамене лепса на талия мъжки торс малки гърди слепи ли сте никакви извивки

Това е тяло на плувкиня и спортистка, за талията не съм съгласна, а малкият бюст е предимство, казвам го като жена с естествен средноголям бюст - кача 2 кила и те се лепнат точно там, ами не ми харесва, предпочитам го малък, по естетично е и позволява повече свобода в облеклото, а и големият бюст прави слабите жени да изглеждат по-пълни.

горемия бюст е нещо женствено има извивки стои красиво и секси нищо естетично няма в малкия само е по лек за носене

Зависи от вкуса. Като мъж мога да споделя, че е много погрешно схващането, че всички мъже умираме за големи гърди. Например аз харесвам жени типаж манекенки. Високи, стройни с дълги крайници и малки, но изпъкнали дупета. Слабост са ми дългите крака и изпъкнали дупета, гърди не заглеждам. Обикновено слабите жени са с малък бюст. Пищния бюст иска здрава носеща конструкция, която да го понесе. Дамите с пищен бюст в повечето случаи са пищни навсякъде. Не харесвам закръглени жени. Всички знаем, че с годините големия бюст увисва и е грозна гледка. Докато едни малки гърди, ако са с хубава форма ще са стегнати години наред. На вкус, на цвет товарищей нет. Грешно е да се обобщава.

Прекрасна е!

мъжко тяло без талия с широки рамене и малки гърди

Oчарователна жена

е супер си изглежда, но навремето беше все с тен, все почерняла и сега доста се е набръчкала от слънцето, ръцете, китките, в лицето се опъва, но в тялото не може. Даже е с доста остаряла кожа за 56 годишна.

Човек и добре да живее - остарява...

Е, да де, но "едни остаряват като като катедрали, а други - като галоши"!

до 111 Успокоявай се. Все си дърт.