Брад Пит не търси сериозна връзка

Фокусът на Пит в момента е насочен към децата и работата

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит не търси сериозна връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз не търся сериозна връзка, така че ще си паснем :))

Тъкмо, както и двамата сме свободни сега, защо да не опитаме как една несериозна връзка ще ни се отрази.

Брад! Не се заричай, че като ме видиш ще си промениш решението!

Всеки път като го гледам в различни филми се увеличава убеждението ми че е в същност великолепен актьор, освен че е супер привлекателен. Но не мога да му простя, че остави Джен Анистън по такъв глупашки начин и то заради Анжелина.

Какъв красавец! От него струи светлина, топлина, а очите му сякаш казват: "Обичам до болка този свят и добрите хора в него". Всичко това е доказал с ролите си, а личният му живот не е наша работа. Само бих добавил, че без Брад Анджелина щеше да си остане нахалното момиче от "Хакери". Да е жив и здрав.

един поумнял мъж!

ми то няма и за кога!

БГ маммо, сбърка форума. Ходи ръси мъдрости при затъпели домакини като теб.

Хубаво е, че има деца. Но не е хубаво, че Джоли го унижи и унищожи психически. Луда жена! А той явно не е много умен, щом си падна по нея.

Евалата Брааат!

lu4ka

... с дивия поглед в “Гадни копилета”...

Май не си гледал филма задълбочено. Я погледай го пак, моля!

Мислех, че жините завиждат, но се оказва, че мъжете са страшно завистливи.

И аз мисля, че това е най-добрата му роля, много му подхождаше, все едно играеше себе си! :-D

Здравейте препоръчвам ви хитовите американски сериали Гледани обичани харесвани в целият свят и в цяла България Спечелили милиони награди в целият свят Първият се казва Пожарникарите от Чикаго Сериала засега има 6 сезона Но ще има и сезон 7 В България е изльчен по Диема и по Нова телевизия Нов сезон 5 всяка вечер без Съботите и неделите от 21 до 22 И от 03 07 2018 всяка вечер без Съботите и неделите от 21 до 22 часа И всеки обед без Съботите и неделите от 11 55 12 часа до 12 55 по Диема И от 05 07 2018 след полунощ от 00 и 30 до 1 и 30 сутринта по Нова телевизия

Вторият се казва Полицаите от Чикаго Сериала засега има 5 сезона но ще има и сезон 6 В България е изльчен по Фокс Крайм и по Диема Повторение на сезон 4 Всеки вторник вечерта от 22 до 23 Всяка сряда следобед от 14 и 15 до 15 и 15 И всяка сьбота вечерта от 22 до 23 часа по Фокс Крайм И повторение на сезон 2 от 02 07 2018 всяка сутрин без Съботите и неделите от 6 и 30 до 7 и 30 по Диема

Третият се казва Лекарите от Чикаго сериала засега има 3 сезона но ще има и сезон 4 В България е изльчен до сезон 2 по Фокс Лайф

Сериала Пожарникарите от Чикаго напуска на финала на сезон 6 Моника Реймънд която е Габриела Доусьн

Явно и вие сте същите гадняри и отрепки като това гадно копеле, щом толкова ви харесва. И безмозъчни идиоти, на които американските филми им промиват и малкото сиви клетки, които имат по рождение.

да ти имам апроблемите за анистън и да ти нямам представата за добър актьор

да ти имам апроблемите за анистън и да ти нямам представата за добър актьор

Не че Вашето и моето мнение имат някакво значение, на май избивате големи комплекси и то на клавиатурата. Върнете се малко на зад във времето, поровете се и ще видите как беше послещнат Брад Пит от колегите си на раздаването на едни престижни награди в началото на 2017 г.. |Това беше първата му публична поява след грандиозния скандал, който му спретна благовернага му съпруга.Статията се казваше "Холивуд обича Брад Пит". А що се отнася за погледът му в "Гадни копилета", ами добре си изигра ролята.