Бременност и коронавирус: Има ли място за притеснение?

Експертите казват, че бременните жени не са изложени на по-голям рикс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конкретно за 98% от коментаторките в дира няма опасност да забременеят.

Бременност и коронавирус - това ще е една шантава година.

не е ли имало напоследък?

А, въобще няма място за притеснение, нищо че в Англия жена е родила бебе заразено с Коронавирус...... Да ви * фалшивите новини

"новия" коронавирус е известен на медицината още от 1965 г., не разбрах защо истерията започна 55 години по-късно? Това е един от най-безопасните за здравето вируси на нашата планета, няма човек, който да не е боледувал от него поне 10 пъти, без дори да е разбрал за това, защото преминава много леко, 100 пъти по-леко от обичайния грип, за който никой не се паникоьосва !!!! Коронавируса преминава от самосебе си, единствено е нужна добра лична хигиена. !!! Истерията я правят илюминатите от Талмуда, гнусните шибани евреи за да въведат реалностите от книгата 1984, заради написването на която убиха автора й - Джордж Оруел !!!!!!!!!!!! ... а за пандемията от аутизъм, нарочно причинявана вече 50 години от илюминатските отрови, наречени ВАКСИНИ, инвалидизиращи МИЛИОНИ деца годишно, ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ и НЕ СЕ ПАНИКЬОСВА ??????

Антиваксърите - на сапун.

А БЕ КРЕТЕН НЕГРАМОТЕН, кой ти е казал че като се ваксинираш срещу вирусно заболяване изобщо има някакъв ефект! Вирусите мутират в продължение на 72 часа и никой не знае в каква посока, но със сигурност ваксината става НЕЕФЕКТИВНА!

До хаха антиваксъра. пич, имало едно семейство антиваксъри в австралия дето преди 5 години им умряли 3 от четирите деца от някаква болест, дето имало ваксина и никой не боледувал от нея. Това да не си ваксинираш детето е като да го нахраниш с лай*а и да си мислиш, че има здрав организъм.

ЗАЩОТО НЕГРАМОТНИКО го модифицираха и присадиха върху бактерия на белодробна чума!