Световно известен басист полудя по село Гела

Басистът на знаковата английска брит-поп банда „Блър” ­ Алекс Джеймс, видя рая на земята в родопското село Гела. Той се изфука с ваканцията си в България пред британския вестник „Дейли мейл”.

Обратно в новината

Коментари - Световно известен басист полудя по село Гела | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите журналисти са превели само няколко изречения от оригиналната статия. Човекът хвали и лукса на вилата в село Гела, където отседнал, и отличните спа услуги и басейни, на които се насладил. Така че не е било само "туземна екзотика'. Не съм съгласна с някои от нещата, които пише, но лично аз се радвам, че има позитивна статия в известен вестник, която показва друга страна на България, а не само измами, корупция и терористични атентати.

Ами не е нужно народопсихолози да се чудят и маят какъв бил манталитета на българина- е, да погледнат само мненията по-долу и вече е ясно: похвалил ни не кой да е и не къде да е, ама радостни ли са нашенци?- НЕ! пак недоволни!!! Ами който сам си сипва сол в супата да не вие, че му било солено! Егати неблагодарниците

За съжаление българина отдавна не цени това, което има! Дори и добрите думи на чужденци, посетили страната ни, са повод за грубости и самоосмиване! Жалко за нас!

Ани, за съжаление си много права. Нямаме оправия - добро, лошо, все ще се намери някой да мрънка. Човекът е казал само хубави неща за нас, но видиш ли, това пак не е пречка за кисели коментари.

Нормално, медиите се престарават да набиват на българите,че са най-лошите, най-простите и т.н. Промитите мозъци се връзват на това, защото не се съмняват в авторитетите. В същото време тези медии не казват нищо срещу чалгата и мафията която ги управлява.

Страната е била оформена от много велики империи римската, гръцката, турската и арабската..... Това с арабската не съм много наясно, но може да не съм внимавал по история. Дано само и от нази да се интересува..... защото от 13 века е земя на българите....

За съжалние това са превратните впечатления на чужденците от България не разбрах дали е забелязал нещо Българско. Гръцка империя няма, а с арабето сме имали досег доколкото Тервел ги е изхвърлил от Европа, а турците така са ни оформили, че са ни ебали майката. Дано другия път като дойде да забележи, че земята е Българска с Българска култура и населена с Българи.

На какво се радвате? На това, че един човек от 21 век попаднал в "див" край? Това става ясно от писанията му! С това "хвали" България!

Че по-хубаво от дивата природа има ли?

Добре,че са чужденците да ни хвалят,ние като не можем да оценим какво имаме...

Браво Джеймс! Страхотна реклама си направил на БГ! България има потенциал единствения проблем е масовата простотия и комунистите!

Еваларка пич. По страшни от комунистите са само и единствено простаците като теб. А иначе този англичанин може и наистана да е харесал България. За суперурбанизираната Великобритания, страна, където в 90% от къщите тоалетните са навън и нямат течаща вода, сигурно му изглежда екзотично като Вануату или Нова Гвинея.

Тоа па!

Изобщо - туземна екзотика!