Изписаха Катрин с жълти рози

Херцогинята на Кеймбридж Катрин беше изписана от болница в Лондон, в която беше приета преди четири дни заради гадене.

Обратно в новината

Коментари - Изписаха Катрин с жълти рози | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желая им щастие, което Даяна нямаше!

Не плюйте по момичето.Едва ли само си поръчва статиите. Достатъчно е известна и без тях. Вината е в журналистите.За да напишат нещо стойностно се иска малко усилие.Къде,къде по-лесно е да цъкнеш една такава "новина" .

Просълзи се от умиление свинската ми душа едва я удържах с мъжка воля да не изпадне в неконтролируемо ридаене.... Колко романтично и нежно.....каква любов...ауу какви чувства ...спирам че усещам плъзгаме към непоправимо душевно разстройство и не само душевно.....

простак като теб трудно се намира...

Леле , колко комплексирани хора има тук . Това е светската част от сайта , а статията така или иначе е взета от световните агенции . Какво искате , да пишат за вас ли ? Ами станете известни с нещо , каквото и да е , че да пишат за вас . Кейт Мидълтън поне не е станала известна с някоя простотия . Като искате 2 минути слава поне напишете имената си .

това всичкото е голямата надежда на миддлетон мама и щерка да будат известни! тупка се с хапчета да не забременее и да увеличи медижиното внимание. сега, за да изглежда крехка и да е по-интересно, обявлението беше направено така, че да е драматично! естествено! и пак всички нея да гледат! то вече конспирации, то чудеса! и излиза от болницата тая змия, няма да хване принца под рука, няма да покаже близост... не, тя му друпна такув фасон пред колата, че... о, ама ме дразни това гевезе, селско парче! и аз бях бременна и не ми се е гадело чак толкова! само дето моя принц като ме посещаваше и спеше с мен в болницата, аз после не му теглих фасон пред всички! вупрос на вузпитание, все пак! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво! Коментарът показва, че има и мислещи хора във форума.

това, че на теб не ти се е гадилно, не означава, че всички имат този късмет. аз не можех да ям, нито дори вода да пия и то през цялата бременност.

И как оживяхте та и родихте....

Моля, не прекалявайте, ставате смешни. Ще накарате хората да им опротивее това хубаво момиче. Новините ви не са никакви новини, а надничане в чуждите къщи. Добре, че жената не знае как я кщлюкарите и и дишате във врата.

това явно е наъ големият ти проблем в момента , сподели как го постигна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То убаво ама чуждо, айде на воля да си го одумваме !

Ако са близнаци, което често става при инвитро, кое ще наследи трона. Предполагам първото, което излезе.

Да татуират близнаците с различни знаци да не стане грешка !!!

Има доста любопитни статии за кралското семейство. Говори се, че бъдещият престолонаследник трябва да бъде заченат инвитро, така както е бил заченат и самият Уилям. Всичко в кралския двор е свързано с ритуали, които се спазват стриктно от векове. Така, че дали е гадене или нещо друго само те си знаят.

Даа, особено инвитрото е традиция, която те спазват от векове. Даже още преди 200 години,... когато медицината още не е била толкова развита, за да се прави изкуствено оплождане. Пък и ти си им светил там, затова знаеш, че никой от тях не е заченат по естествен път. Страшен коментар, честно! Направо изтрепа рибата! Имам чувството, че някои хора си пишат ей-така, да си правят гимнастика на пръстите.

И Аз бях там и Аз се вълнувах, не ядох и не пих и не се веселих. Това е английска приказка все пак !

голяма новина ! паднахме и умряхме ! направо не можем да заспим от валнение !

То не бе Катрин,не бе буца с масло.Голяма работа.Единствената жена,която е бременна,а и ще ражда.Чудо неземно.