Катрин влезе в болница

Херцогинята на Кеймбридж Катрин вече е приета в болница Сейнт Мери, в която се очаква да проплаче британският монарх, обявиха ексклузивно американски медии.

Обратно в новината

Коментари - Катрин влезе в болница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има поверие - ако си оставиш сапуна в болничната стая, като те изписват след раждане, никога няма да забременееш пак - една баба ми го беше казала. Навремето жените са вярвали в това и са мислели, че по този начин се предпазват- ама май не действа.

Как ще кръщаваме детето със сребърната лъжичка в устата. Не зная дали поданиците на Англия толкава много се притесняват по този повод, колкото притеснения са излени в коментарите тука. Все пак детето сигурно ще е с подобрена наследственост, имайки предвид, че Даяна беше хубава жена, и Кейти-вейти си я бива. Ако се разчита само на дедо Чарлз, то би било с вид на клепоух мушморок.

много красива жена!уникална е

И аз така опитвам, но на моменти ми иде да вия. 88-ма ли? (Извинявам се на съфорумците за оф-топика)

Катрин да не прави секс в болницата, това е забранено с правилника за вътрешния ред на лечебните заведения

Какво й се пише тия дни, сигурно много съжалява,че е правила секс

Аааа, на Бабинден! Значи и ти си станала майка на 21 януари? :) Как се справяш с безумния инат? :)

Аз станах майка на 17 януари миналата година и вече не мога да се справя с безумния инат! Моля споделете дали с времето ината се укротява малко защото съм силно притеснена!

Съжалявам, че ще убия надеждите ти, но при нас за 25 години нещата не се промениха откъм телешка упоритост :) В замяна на това в края на Козирог и началото на Водолей се раждат най-креативните и алтруистично настроени същества. С други думи, инати са, но са мн. добри хора.

И това по времето на прехваления социализъм, нали? И аз имам сходни спомени...

Стискам палци на бъдещата майка - дано всичко е наред, но за херцогинята хич не ми пука - дали ще има проблеми като избор на екип, платен с немалка сума, записване в ясла, съпроводено с денонощно висене на опашка, дали ще става сутрин изтощена от бебешки рев или ще има бавачка, сестра, бодигардове, дали ще се чуди как да свърже двата края с "огромни" детски надбавки, които няма да стигат за памперси и пюрета. Майките в нещастната ни държава заслужават възхищение!

Точно, нека уважаваме нашите родители, за трудния живот, с който са ни осигурили! Нека ги уважаваме винаги, докато са живи!

Не си в България - раждай смело, пък и си принцеса няма да има бой....

Гледат да го догодят на 13-ти юли 2013 :)

13-ти юли си е мн. хубава дата! И аз съм родена на 13 юли и съм късметлийка! :)

Хубава е, разбира се - 13-тото число е със силна енергия. Въпросът е, че още преди месеци казаха, че ще се роди на 13-ти юли, а английската корона открай време е свързана с разни интересни тайни ритуали... ` На теб честит рожден ден утре и мнооого щастие!

Dobromir Dimitrow

Пожелавам ти весело изкарване!

АЗ СЪЩО! ОБОЖАВАМ ТАЗИ ДАТА-НОСИ МИ МНОГО КЪСМЕТ.

чрд! а пьк аз се явих на тест по френски за фр. гражданство и на това число изобщо ми вьрви! успехи на всички

Нормално е да е притеснена, каква е тая злоба. Аз като раждах с избор на екип и лекарят ми е чичо(но пак си платих на касата и получих фактура, за да е всичко честно и почтено и да не го гледат злобно някои, че ме изражда без да е "избран"), пак си умирах от ужас и притеснение! Раждане е това, не е шега! Целия ти живот се променя.....а и не случайно се казва, че жената е с единия крак в гроба, докато ражда.... Нищо не се знае....няма близки, няма "връзки", всичко може да се обърка за секунди и ако ти е писано ще ти се случи едно или друго.

ТИ ЧУКАЙ НА ДЪРВО И НЕ БУТАЙ ДЯВОЛА ДА НЕ ТЕ СПОХОДИ НЕЩО.

ами, ще се притеснява,разбира се,ако не си е платила за избор на екип...

Я дойде в България да я понапляскат, да й крещят че бебето й ще е невменяемо защото му е крива главата.....и че доктора е по- потен от родилката....или: сега ревеше а като си вдига краката добре ти беше...... Ех какъв кефе да раждаш в България...затова и не повторих, да ме пази Господ от такова щастие!!!!

Насилието в нашите болници над родилки си е реалност, за съжаление.

Да, права си, още помня с ужас 2 лекарки преди 25 години, които в мое присъствие казаха за новородения ми син "То т'ва бебе малко на Даун го докарва" и щях да се побъркам от притеснение... питах ги дали са сигурни, а те ме изгледаха гадно и казаха "Я, тая малката знаела какво е Даун" Арогантна простотия и мизерия, с това свързвам единственото си раждане. Докато се убедя, че детето ми е добре, аз си знам каква травма преживях...

АКО НЕ СЛУШАШ АКУШЕРКАТА И БОЯ МОЖЕШ ДА СИ ОТНЕСЕШ - ЗАТОВА ВНИМАВАЙТЕ КАКЪВ ЕКИП СИ ИЗБИРАТЕ : ДАЛИ ДА ГИ СЛУШАТЕ И ДА МИНЕ БЪРЗО ИЛИ ТЕ ВАС .... ДА ВИ ОСТАВЯТ ДА ПАСЕТЕ СЛАМА ... ИЗБЕРЕТЕ САМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Малее мислех че съм само аз

ГОВОРЯ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ ЖЕНИ СТАНАЛИ МАЙКИ - НИЕ СМЕ С ВАС ГОСПОЖО, ДЪЛБОКО И ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ/Е/ НАЙ-СКОРО ДА ПОЧУВСТВАТЕ ЩО Е ТО ДА СТАНЕШ МАЙКА ... ИМАМ ТРИ ДЕЦА И ПРИ ВСИЧКИ БЕШЕ РАЗЛИЧНО, НО СИ ЗАСЛУЖАВА - ПОВЯРВАЙТЕ МИ !!!! БОГ ДА ПАЗИ ХЕРЦОГИНЯТА ...

това добре.хората нямат нерви сами да понесат това трепетно очакване и затова го споделят със света.няма лошо.

притеснявала се.какво да кажат хилядите майки които раждат.ще мине и замине. И за тебе моме ще се грижат най добрите.дано си платила за избор на екип

Сега целият свят, не, не, цялата Вселена със затаен дъх очакват галактическото събитие...появата на Негово Височество Паразит n-ти номер, като това е от особено значение за нашата нещастна България.

Да се притесним ние, които сме прасенце касичка за докторите в България. А тя няма никакви проблеми в живота.

Така ли мислиш - че няма проблеми!!!Хал хабер си нямаш,колко проблеми има!

КОЛКО ЖЛЪЧ, КОЛКО ОМРАЗА !!! ЗАЩО БЕ МИЛИ ХОРА КАКВО ЛОШО СТЕ ВИДЕЛИ ОТ НЕЯ ... НЕКА ЗАПАЗИМ ДОБРИЯ ТОН И ЕТИКЕТА ВСЕ ПАК ... НЕ ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ СА ЦЪРВУЛАНИ - НАЛИ ?????????????????????????????????????

Бебето да поизчака малко, за д се роди Лъвче. Раците са гадни.

ами знаци и то сте е гадно :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не колкото лъвовете....

Наистина повечето са гадни. Обаче как да поизчака цели 10 дни, доста са ;)) Дано да е като баща си Уилям, който също е Рак, но изглежда симпатяга.

и бабата принцеса Даяна беше зодия рак.

ПУСТА ЗАВИСТ!ИЗЯЖТЕ СЕ-И СМЕ КЪСМЕТЛИИ,И СМЕ ТАЛАНТЛИВИ,И СМЕ КРАСИВИ,И СМЕ КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ...........

Леко раждане,дано всичко мине благополучно и за нея и за бебето.

Успех с раждането! Както на Катрин, така и на всички Български жени, които ще родят днес!!! "Децата са цветята на Живота! Подарявайте цветя на жените"

Не мога да повярвам, че някой е написал нещо позитивно! Във форумите обикновено има 90% простотии! Поздравявам ви! На всички бъдещи майки - късмет! Живи и здрави!

Dobromir Dimitrow

Увавжаеми/а! Погледнете съотношението "+" и "-"! И ще разберете колко повече с добрите хора тук! Имайте вяра в Доброто! За жалост ми се струва, че добрите хора пишат по-малко и затова има понякога повече негативни коментари! но настройката на съзнанието си личи по дадените оценки на позивние коментари, нали?