Катрин ще живее с родителите си, след като роди

Съпругата на принц Уилям - Катрин, ще се премести да живее отново при родителите си след като роди английския престолонаследник.

Обратно в новината

Коментари - Катрин ще живее с родителите си, след като роди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

родилката при майка си - това е естествено и вярно поведение на интелигентни хора.другото е криворазбрано и вредно кокетничене как съпругът ще обикаля лехуцата с новороденото си отроче на ръце.

ЛехуСа, а не лехуЦа.

Браво на Катрин,стъпила е здраво на земята.Много мъдро решение.Дано всичко да е наред и живот и здраве, тя като роди Престолонаследник, ще отиде да живее при майкаси.Какво по-хубаво от това? Майка и ще и помогне най-искрено и най-добре-с обич и грижа.Много и се възхищавам, не се е самозабравила,както някои наши родни новобогаташки-то не са бавачки,помощнички,а те си правят изкуствени цици,уста,и какво ли не.

Е, ама как така.Британски престолонаследник ще живее като обикновен гражданин в първите 6 седмици от живота си???Е, това вече е драма.Бети да се самосезира и да вземе нещата в ръце.

СТИГА С ТАЗИ КАТРИН НЯМА ЛИ КАКВО ДРУГО ИЛИ ЗА КОЙ ДРУГ ДА ПИШЕТЕ ВЕЧЕ НИ ПИСНА ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ПО САЙТОВА ОТ ТАЗИ КАТРИН НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА В Б-Я ЗА КАТРИН ИМА ТОЛКОВА ДРУГИ НЕЩА

Хайде сега, Симова, кажи за какво изключително искаш да четеш, за да бъдеш информационно щастлива!

Ти искаш пак за Николета ли да пишат???? Ай сиктир, аз предпочитам да чета за Катрин!

Баси престолонаследниците, баси принцесите ... Майка й отгледала три деца съвсем сама, а тая кран*а още от първото се сащиса!

поздрав : звонко демирович - прин и принцеса :)

Ти елитарно ли го раздаваш?

Много мъдро решение! Даяна я побъркаха в този дворец с ледените си обноски. Да мине всичко по живот и здраве и да си го гледа момичето, както намери за добре!

Даяна се самопобърка, защото беше глупава, инфантилна и задръстена.Една евтина позьорка, която жестоко манипулираше медиите, изкарвайки се многострадална Геновева.

Чакам дете до 1-2 седмици и като гледам мъжът ми колко се вълнува, не мисля че би било правилно да взема бебето и да ида при майка ми. После - бащите не им обръщали внимание и не помагали... В крайна сметка затова хората правят семейства, за да са заедно и да се справят:) Бащата има право да е с детето точно толкова, колкото и майката!

А Уили тогава като прост селянин ли ще живее?Тези кралски величия са паранормални.

Само си представете каква охрана ще бди над великия бебешок в неохранявания дом и колко много парички ще струва тази прищявка.Не е ли по- добре мамата/тъщата/ да отиде в двореца?

Не е! Помисли защо и сподели.

Хич не е за вярване, че детето ще започне живога си като обикновен гражданин. Да не забравяме, че семейството на Катрин е много богато. Неслучайно тя е учила в училищата, където учат наследниците на кралските особи и на най-богатите фамилии.

И Уили да се премести за 6 седмици при тъщата ... Да види какво е ...

Взе ми го от устата!!!

а кралицата какво мисли по този въпрос интересно...

раздяла...

Знаете ли, изобще не ме интересува къде ще ходи! Като се помисли това са допълнителни разходи за охрана и други от джоба на обикновените хора. За мен тази показност е малко в повече. А защо не покани майка си при нея?

Да бе, в двореца при кралските особи ... ще стане като нашия лаф - селяните прости дошли са ни на гости.

Не, не са глезени. Просто майката е една. Свекърви много....

Е,то нейната свекърва, Бог да я прости.

Да де, ама нали знаеш - за тебе майка, за него тъща :)

то и снахи много .. голям избор имаме от снахи. стойте си при майките и не се женете. какво толкова. станали на по 40 години и тичате при мама..

И аз това казах,но виж колко минуса имам на коментара.Разбирам ги,поставили са ги все глезли,които както казваш и на 40 тичат при майките си:)

Демокрацията си е демокрация.Жените имат свободата да избират ..не като тука ..когато се жениш за мъж всъщност се жениш за родата му ..женилка -чернилка както го е казал народа

мило, малко ме цензурираха от dir-а, ама ти си знаеш... :)

Да върви при майка си.После да не се учуди,ако се намери някоя Камила да я замести.Моята баба би казала,че при мъжът и е мястото,ама днешните глезени щерки....

Катрин постъпва чудесно - умна млада жена! Сигурна съм, че и съпругът й подкрепя решението й. Никой няма да й помага по-добре от собственат й майка. И с моя съпруг постъпваме така.

emstoianova_@

ми тя Катрин е взаимствала от Вашия опит