17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля, отбележете, че Лос Анделис се намира на западното крайбрежие на САЩ...

Жените около 40+ така го карат през просото, че не е истина. С един лягат, с друг стават. Гледат да наваксат, като за последно..

Прекрасна жена! Една от най-красивите актриси!

Ми то това важи и за мъжете, особено като ги тресне критическата ..младо, старо, куцо и сакато минавт под графа трофей:)))

За първи път звездата от "The Old Guard" проговори открито за трагичната вечер едва през 2019 г. --- - Но за това се знае още от 90 години на миналия век.

нещастник

Шар - Лийз ,Шар - Лийз ! ШАР ШАР ШАР - Лиййз Террон Шар - Лийз Террон!

Баси тъпира!

Талантлива е много и красива. На мен лично ми се искаше и мааалко по-големи....ъъъ, такова, ОЧИ да имаше, ма пък нищо, здраве да е :)

английски "ch" се чете Ч, а на френски - Ш. И какво правим сега?

Пропуснахте да кажете, че е лесбийка,нищо,че има деца.

Напишете, че не е добре в главата и какво причинява на детето си.

До момента, в който видях как облича осиновените си тъмнокожи момчета в розови рокли...

До двамата явно педали - човекът сподели искрено, вие да не би да не сте си пипали пишката (или каквото там имате) никога през живота ? Или е много грубо за изтънчения ви педалски слух ?

Хубава жена, но не я слуша главата.

Скоро и тв ще одъртее и ще си загуби чара.

Кво ми цъкате минуси бе, вярно си е :D

Шарлийз тестосТерон.

Когато сме подскачали като скакалци в масовките, виж ти какво парче се е раждало...!

Бабо

Здравей пеленаче.

Истински красивите хора в света са малко и много малък процент от тях оставят поколение. Тя е поредното доказателство.

За да я разберем истински нека си отговорим на следващите въпроси: 1/ Кое я кара да подържа фондация в подкрепа на правата на жените и правото на еднополов брак (?). 2/ Почти 10-годишна връзка с ирландския актьор Стюарт Таунсенд така и не накара тази красива южноафриканка да се омъжи за него (?). Лично аз я харесвам като мъж и това ме накара да си задам тези въпроси. Не е лесно да си кралица. Но с бляскава руса коса, пронизващи сини очи, висока стройна фигура и неограничени актьорски способности Чарлийз Терон е точно такава - "ледена кралица" и явно няма нужда от крал до себе си ?!

Много сте прав! Добър коментар! Възможно е да има страх от обвързване. Травмите, преживяни в детска възраст ни белязват за цял живот. Деца, които не са попили любовта между родителите си, трудно могат да я пренесат и в своя собствен живот. Примерът, който даваме на децата си е много важен. Ние ги учим що е то любов. Деца от разбити семейства рядко създават дълготрайни връзки.Нейната травма е жестока и със сигурност й се е отразила психически и емоционално. Но за мен тя си остава една от най-красивите жени и талантливи актриси. Според мен е силна жена. Да е жива и здрава!

Приятно е да прочетеш коментар на интелигентен и мислещ мъж. Толкова добре сте описали една от любимите ми актриси и жена. Както и коментиращият под Вас. Наред с просташките коментари винаги има поне няколко стойностни, които си струва да се прочетат. Благодаря ви!

1. Плащат й добре. 2. Отностно него правилно се е ориентирала, истинският въпрос е защо толкова дълго е била с него. Може би се е надявала да й предложи брак, а той е предложил на друга, защото не му е родила деца. Темата с партньорството изобщо е много щекотлива. И болшинството жени правят много сериозни компромиси, защото обществото ги притиска или защото инстинктът за продължение на рода у тях е много силен. Да не забравяме също, че Чарлийз не живее в нашия обикновен свят и изборът й на партньори е особен и силно ограничен.

И в какъв свят живее бе тулуп?

nadcenyavas se

Толкова клишета и глупости сте написали че да му догади на човек. Ограничени сте като коне с капаци.

Шар - Лиз е както я наричат в Los Angeles,където работи и си изкарва хляба!! Ако на теб това не ти допада,не е края на света... Може да я започваш и свърваш както ти е удобно,ммм кей!