Covid-19 отнел живота на Мийт Лоуф

Влошил се е за седмица, не се знае дали е ваксиниран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря ти за хубавите моменти и прекрасните емоции! RIP

Велик!

Уникален изпълнител, нека почива в мир!

"It is unclear whether Meat Loaf was vaccinated - but just months before his death he declared "if I die, I die - I'm not going to be controlled" when discussing Covid." Не, не е бил ваксиниран, тъпи плоскоземци. И точно поради това е починал. Аре ходере да си пиете ракията и да се чешете по шкембетата докато псувате вакснатите, добитък.

Я върви си удари още един бустър, щото последня явно не ти действа вече или окончателно те е дозатъпил! Починал е от начина си на живор, който съдържа огромни количества алкохол, наркотици и преяждания. А това, че не се посочва ИЗРИЧНО, че не е ваксиниран само по себе си показва, че е бил. Иначе да са го раздухали "загрижените" медии. А ти си кръглотъп.

Не било ясно дали бил ваксан, но иначе работел по ново шоу и ходел на вечери в ресторанти. Ако не беше вакснат щяха да тръбят навсякъде как умрял от Ковид, защото не бил вакснат. Сега като се разбира, че и вакснати могат да мрат от тази болест изведнъж не било ясно дали бил вакснат. Жалки мисирки и тук и там.

Това че е ходил на ресторанти не е довод, че има сертифицат и прочие. Фармашизма не е прилапал още някои щати като Тексас (където живее Миит Лоф) и за мое щастие Джорджия и Флорида. Понятие като зелен сертификат не съществува. Всеки е свободен да посещава каквото си поиска.

То такова понятие "зелен сертификат" няма никъде в щатите...

Ако има някой който се чувства че не е умрял от Ковид да ми се обади !!!!!!!!!!!Ще почерпя................?????

Никой не се е съмнявал

Умрял от Ковид - дръжки! Умрял е на 75 години, като в по-голямата част от тях е прекалявал с алкохол, употребявал наркотици и т.н. Тези неща изобщо "не са се отразили" на здравето му. Ковида е виновен за всичко!!!

То Ози, Мик Джагър и сичките от това поколение музиканти, да не ги изброявам, са плували в наркотици, алкохол, групита,па виж ги ся на по над 75г кви са консервирани свежарки, и ги сравни ся с един наш средно-статистически пенсионер на 65 да речем :))

Тази статия все едно е превеждана с гугъл преводач. На мемоменти изреченията нямат смисъл и са граматически неправилни.