Дългоочакваното турне на Бионсе ще превземе Европа и САЩ през тази година

Последният гастрол на най-награждаваната жена в историята на "Грами" бе през 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Дългоочакваното турне на Бионсе ще превземе Европа и САЩ през тази година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същата като Мадона....сатанист без морал.

Награждавят я защото е черна и много уок, каквито са взички от тая паплач Холивуд и мазните, дебели жени и нежени, правещи се на жени и опитващи се да ни впечатлят с колограми, друсане на плът и жалко крякане и каканижене на убийствено безсмислени и точно заради затова затъпяващи "песни". Горкото младо поколение, дори чалгата е по-качествена от гореописаните "звеззззди".

Като видях някой на кон и реших - край това е Баце с белия кон , а то било Бионсе Пу да се не види макар и тъпотия.

Не ми е ясно на жена, която се има за супер успешна певица, почти милиардека, майка и съпруга, и трябва да се съблича гола като проститутка. Що за морал е това? От какво трябва да се впечатлим - от певческите и способности или колко повече голота ще покаже този път? Селин Дион пее облечена, и не е по-малко успешна от нея. На времето харесвах Бионсе, но вече не. Твърде ниско падна и тя.

просто не разбираш как работи шоубизнеса, затва подскачаш от панелката си :) Ако някой иска да има морал, чест и достойнство не се захваща с това Захванеш ли се, ставаш ПРОДУКТ - милярдерка , милионерка все тая Тренда е голотия и меса да преливат - съответно се следва! Иначе падаш в класациите, които нямат нищо общо с реалността, а се движат от продуценти.

Много яка цица има тази, чак се плаша.

Няма да има по-мащабно и успешно турне за 2023 от това на Мадона. Факт.

Mадона е нерелевантна. Беше вървежна навремето. Сега е забравена.

Прекрасна, прекрасна жена. Не е като българските лелички от панелките, които са виснали на по 30 години.

взимай я ! подарявам ти я

Планирано фотосесията да е с със семейният арабски жребец на Джей Зито. След поредният опит за възсядане се стигнало до извода, че животното няма да оцелее от натиска, та минали на изкуствен кон. А и така Бионсе изглежда по-красива от коня.

Кентавър

хубав млад мъж! пожелавам им успех (заедно с коня)

Е станала БИДОНСЕ. Коня добре, че е прозрачен та да балансира. Ако беше нормален щеше да си личи що за крава го е ояздила. Ужаст. Ти пикам на прогресивният трансхуманизъм и джендеризъм. Дрислив феминизъм. Директно олигофренизъм.

УЖАС,УЖАС!

име и фамилията? Сори, Бионсе, нема да ти ходим на концертите. Отивам на война за милата си родина. Ще бием мутряците, дето са ни взели парите за билети за културни мероприятия.

Бионсе Джейзиева

Ми то , като я гледам на снимките съща чалга - певачка от Пайнер да речем .Макар ,че някои от нашите по-хващат окото. Музиката и не мисля да е на по-високо ниво. Така , че в името на справедливостта да пратят по едно грамофонче / ГРАММИ / и насам . Като се почне от Глория , Ивана та до разните му там Камелии , Петри , отварачки и пр.

да живее халтурата - каква музика какви текстове най-добре дибидюс голи и успехът е готов. Но това НЕ Е КУЛТУРА НА ДУХА, а на долните отвори. Срам за човечеството. Простотия невъобразима. Най-великата група на всички времена АББА, остава във Вечността с интелигентност! А не с животински сценки. Толкова

яко, масивно, става за дълга езда....Говоря за коня бе, за добичето, вие какво пак с вашата развинтена фантазия????

Ми ние нищо, ама ти какво, с твоята развинтена фантазия си проектираш собствените мисли върху нас?

Добре че коня не е жив, щото Мария Джейзи Антоанета щеше да му счупи гърба с толкова много разкошни телеса. Сигурно е нямала хляб и затова е яла пасти.