Кобилкина: Не съм танцьорка на пилон

Аз съм сексолог, а не танцьорка на пилон. Работата ми като сексуален терапевт няма нищо общо с еротичните танци. Това сподели в “На кафе” Наталия Кобилкина, която отпадна от надпреварата в шоуто “Денсинг старс”.

Обратно в новината

Коментари - Кобилкина: Не съм танцьорка на пилон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остави и на нас нещо за до...не

Какви са тези рускини-сексолози с неизвестно какво образование, психолози, водачи на секти , енергодизайнери,съмнителни очни доктори, които заливат България, не знаят български, но ги показват по телевизията, откъдето ни раздават акъл? Това , разбира се, не е Русия, нито руския народ, а банда измамници, които са намерили как да съществуват в България.

А нас как ни защитава държавата - къде е полицията ,прокуратурата ??

Докога ще я лансират - хайде стига некадърна е. И Докога ще и гледаме мазната шарлатанска мутра по медиите или си я подмятат медиините магнати ?

и докога ще им слушаме гадния украински диалект

мелезите по принцип са силно комплексирани и мразят на посоки по всеки повод и без повод,а по тия земи всякаква азиатска плесен е поникнала.време е за пастицидите.

Хора, одумайте се, как е възможно да се държите по такъв просташки начин? Погледнете малко критично върху себе си и от страни.Как е възможно да сте толкова злобни и по такъв безкултурен начин да оголвате душичките си и оскърбявате по най- вулгарен и неприемлив начин човек,който нищо лошо не ви направил. Интернет е световна мрежа и всеки може да ви прочете - стига да разбира малко езика.Как показвате и представлявате българската нация? Кобилкина тук не при чем,може и да бъде друга, но начина по който поливате нея с мръсотии говори не за нея, а за вас за вашата принадлежност към низкопробен тип поведение. А нейната вина в това,че се доверила простосърдечно на поканите,които я предложили в телевизията.Тя в БГ е отскоро и не познава средата, но вие показахте каква е тя. Предполагам като се опознае, ще бъде по-внимателна. Освен това тя има нереална представа за българина като гостоприемен и добросърдечен.Такъв стереотип отпреди се изгради в Русия, който впрочем започнал да се срива откривате истинното си лице.

виж ти , и ти ли си от укараина тук да ни мамиш и забогатяваш на наш гръб !! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се одумаме ли? По нашия край такава дума нямаме..

Вие от къде сте От Украйна ли - чем ,ниЗкопробен ??? Е точна така става веригата "Елате украинци в България - те са балъци ще сме новатори там " :)

не можете да си правитве произволни изводи за българския народ от отношението му към Кобилкина Защото тя е една шарлатанка. Както е написал някой вече, такива като нея си мислят "Тия са известни, че са добри, гостоприемни, простодушни хора -защо да не отидем да ги "издоим" Именно за това хората не харесват кобилкина.

на кой ли му става от тази - много неприятен човек

Преди да си разтвори устата за секс да говори да си покаже дипломата за сексолог

Българките се хапят за г.за, че са изпуснали нишата, в която се намести украинката. Определено има нужда от повече разговори и обяснения на тази тема. За мен няма значение какъв е човека след като има търсене защо да няма предлагане.

нишата е мошеник д-р ХУ

Нишата е разговори за секс. В момента текат разни нови сериали, които преекспонират секса в най-крайните му варианти. Секса в българското училище става реалност на 11-12 годишна възраст. Определено има вакуум в тази насока. Не казвам, че украинката е супер професионалистка, казвам че има нужда от разговори в тази насока. Нека някой друг също да се пробва.

Не ви притеснява откровената порнография в "Денсинг Старз" - притеснява ви, че е украинка. ако беше някой също толкова противен велосипеден, при това родно производство, нямаше да се жалвате толкова, нали?

аман и от такива като теб, защото си като нея

еха, не съм чак толкова секси. вЕрвай ми. пък и не си падам по мъже, така че - мечтай си.

не търси под вола теле.

Дългия я показа в неговото шоу и като разбра що за стока е и и би шута.

малко ли ни са нашенските гювендии - миски, плеймейтки, фолкзвезди? И без това пазарът на плът е задръстен от тях, не виждам място и за чужди "таланти"

Колкото повече гювендии, толкова по-добре. Пък що да не се пробва момата. При разнообразно предлагане клиента може само да спечели.

ами живейте си тогава в Гьовеландия д-р ХУ. ние искаме в нормална България

Отговаря и фамилията на професията, но май работи като НАСОЧВАЧКА , насочва ракетата да влезне правилно в терминала, за да не и попречи някой косъм!

прощавай, но сайтове и сайтчета като този, розовия дирник, ги превъзнасят. и тези сайтове не са украински. т.е. не е луд който яде баницата.

да точно така : КОЙ РАЗРЕШАВА НА ТАКИВА ШАРЛАТАНКИ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ В НАШАТА РОДИНА, КОЙ ???

Коя нормална страна или държава ще позволи на такива да мамят народа й и да засилват опростачването ???

коя нормална държава ще използва 'формат' като ББ или дансинг гъз или... опа, извинете, забравих откъде идва, сър, това великолепно предаване, съР! Иначе, не е чудно когато на едно говно кацат мухи. Така и с 'денсинг старс' и подобните 'риалити' помии.

Е МНОГО ЛАНСИРАНЕ МНОГО НЕЩО НА ЕДНА ПРОСТА И ПРОВАЛЕНА ЖЕНА И ТО ДА БЕШЕ КРАСАВИЦА ХАЙДЕ СТИГА ЗА НЕЯ

всички украинки шарлантанки вън от България

аз пък казвам всички шарлатани и шарлатанки, не само сексоложките-украинки. само дето маса народ трябва да изхвърлим, и от тях само няколко ще са екс-СССР. ако ме разбираш.

Принципно да прав си , но се конкретизирах поради случая!

тази кобила е обяздена от много жребци и е веща в кревата. но такива у нас наричат не "сексоложки", а кветини. навремето една ми лепна трипер, проклети да са, техната мама триперлива.

украинската кобила се е самопровазгласила за сексолог след далги упражнения в креватната гимнастика. сас сигурност си мисли, че тя е открила енето.

Не се отчайвай. Някой хубав ден и за теб може да има секс. С истинска жена.

Или въощбе с жена ..

Това обаче напълно изключва Кобилката като опция:)

На мен пък ми хареса, танцуваше много по-добре поне от боксьора и Румен. Явно някой си избива комплексите с нея, ама чак пък толкова.

такива като теб са предатели по душа

И наверное не Кобилкина, а Козелкина, при етом раком..

Не си ми ти танцьорка на пилон Най си ми свирачка на дудук

ми тя ако беше успешна,дали щеше да бъде в милата ни татковина?

Тя е омъжена в България, и май, поуспешна от теб, щото не за теб говорим.

другарю перверзник,ти явно си роднина или близък френд,добре че Българи не обсъжда хора като теб...особенно когато има много по-важни,дори жизнено важни неща за тази бедна и изстрадала лъгана с десетилетия нация

леле че е непрятна тази кобила-антисехсуална отвсякаде,че и непрятна с разваленя си балгарски.едно време беше пално с такива тетки от ссср.е пак ли доидоха,мамка му.

Рускини им не подходят! ха-ха Сначала научитесь принимать душ, не экономя воду, без да се страхуваш да видиш сметката за ток в края на месеца, после прекратите гордиться: Аз имам средно образование, 3 пъти ха-ха. И най важното! Научитесь зарабатывать как русские, а не наматывать суполи на юмрук. P.S. Сейчас среди болгар есть одна интересная тенденция: жениться на рускине, чтобы она купила апартамент, машину. Кобилкина? Нее... Кобели!

Е, айде стига с тия душове, че да не подхващаме пак старите спомени от времето на Се Се Се Ре -то. Горе-долу като евтин парфюм на потна крава беше чувството. И кой какви апартаменти купувал, моля, като що женища се довлякоха тук в чуждите имоти?

мани го тоя трол. минал е той покрай Русия.

Кобылкина, я твой Жеребцов!

някой коректор скри големия колец, за който писах в 19.29 ч., халал да му е

руските кобили са наи шастливи, ако танцуват варху натурален мажки пилон, като за това естествено им се заплати..

мноого си опитен в сънищата. да говориш така за рускините е все едно да съдиш за българките по циганките в чужбина.

Понякога съм прекалено голяма оптимистка. И по принцип за всичко казвам Да Психолозите са най-смотаните хора, бате!

Тази мърла как е дошла в България? Явно е хванала някой мухльо да се оженени за нея. После следващият. Типична руска женщина!

Сигурно не си, но полагаш усилия да го постигнеш(така като гледам, не е далеч и деня в който ще се получи).

Не знам каква е, но то името и е много симптоматично ... Да вземе да се диагностицира навреме, че да и помогнат...

Като не си танцьорка на пилон, кой те прати в порнографското предаване Зловещо, да се хвалиш кога и колко секс си правила?!

Пич, тя това работи - Сексолог. Ако един сексолог не може свободно да говори за секс не знам кой може.

как кой - анонимния пубе-чекиджия във финтернет форум.

Какви са тези рускини-сексолози с неизвестно какво образование, психолози, водачи на секти , съмнителни очни доктори, които заливат България, не знаят български, но ги показват по телевизията, откъдето ни раздават акъл? Това , разбира се, не е Русия, нито руския народ, а банда измамници, които са намерили как да съществуват в България.

,ще даваш тон на живота на хората? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каручкина, не се притеснявай въ-об-ще, че някой може да те помисли за танцьорка на пилон. просто физически е невъзможно бастун да се усуче около пилон :)

Защо не дойде на моя пилон - много хубаво ще си прекараме, няма да се разочарова и няма да боли!

съвсем никаква танцьорка не е

тази турта е най-добрия "дипломиран сексолог" сред танцьорите

Каква е тази карикатура - гротеска, много плаши, моля, внимавайте, и как е попаднала в танците? Да си гледа научната работа и да не се меси в танци, че страшно..... кошмари....изкуството не е за всеки....На пилон не е, ама на нещо друго - става, толкова й е нивото

Лелката не знам, но този, които и е правил костюма, е за психиатрия.

Каква е тази карикатура - гротеска, много плаши, моля, внимавайте, и как е попаднала в танците? Да си гледа научната работа и да не се меси в танци, че страшно..... кошмари....изкуството не е за всеки....

Каде е учила тази кобила

Не си симпатична, моме! Добре, че отпадна да не мъчиш зрителите с мазната си физиономия.

тоя на снимката е опънал палатката май .. :)

Пишлеменце, има такива грознички какички, грозни, ама какви ги вършат. Млад си още, не знаеш.. не палатка, шатра ще вдигнеш.