Коментари - Дъщерята на Ален Делон показа как изглежда баща й днес (снимка) | Лайф.dir.bg
назад

Дъщерята на Ален Делон показа как изглежда баща й днес (снимка)

Анушка публикува кадъра след одобрението на актьора

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Ален Делон показа как изглежда баща й днес (снимка) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е този бедняшки интериор на снимката? Не такъв живот заслужава звездата Делон.

Разказаха му играта на човека.

Кот било било

Споко , тая така наречена дъщеря, точно такава реакция търси с тази снимка. Като не мога да му имам парите, ще му взема последнето , което му е останало - достойнството

Ами зарадва ме да го видя на снимката.

Така е, ама виж каква коса още има човека. Далеч не всички 40 годишни днес могат да се похвалят със същото.

няма нищо вечно! ще го запомним, но не от тази снимка.. и да го оставят спокойно да си отиде от този грешен свят! дъщери, доведени синове, внуци, правнуци и всички останали!.

Не вярвам на хора с такива изразни средства. В живота си не съм чул диалог който да звучи по този начин. Значи нещо фалшиво, нагласено, търсещо някакъв ефект но в същото време празно и префърцунено. Ако не знаеш какво да правиш с дългият си живот и с имането, много пъти е едно проклятие. Всичко което се събира, един ден се разделя, това което се трупа един ден се губи, славата изчезва, богатството също, уважението, страхът, постовете и дипломите, званията... Всичко това за което се бием, крадем , насилваме или продаваме живота си, един ден няма никакъв смисъл и се превръща в наше проклятие. Търсене на непреходни неща му е майката

Все за тея пусти пари.

Велик актьор, истински и достоен мъж ! Много състарен, жалко, времето не прощава, дано децата му го зарадват с внуци, преди да си отиде ... Той и Белмондо - уникални и незабравими, недостижими ... другите снимки по-му подхождат, дано го оставят да си изживее с достойнство старините !

Ами и аз като се погледна в огледалото не съм онзи пич, който бях преди 40 години, ама това е живота!

ален делон има много внуци, има внуци и от първия си син антъни и внук от дъщеря си анушка. а най-голямата му внучка от антъни е точно негово копие.

Ужасттттттт !!!!!!!!!!!!!!! Ебати и изкукалия, дърт, сдухан вампир .........................