17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лапешки истории... голяма новина

Честито ! А защо трябваше да знам ?

Красиво момиче, копие на баща си.

голям праз

Това ,че са върнали първите пръстени не е добра поличба.

Гала не е събитие, защо дъщеря и трябва да бъде?

Коя е Гала ,че да ни занимавате с дъщеря и.Иначе и двамата са много сладки и хубави и дай Боже щастливи.Очаквах отдавлна Домус бей да махне това глупаво предаване "На кафе" ,защото ми омръзнаха такива като Патрашкова ,Оня Константинов,Петьо Диков и още една малка лигла има там да ми се лигавят всяка сутрин .

Защо трябва да ни занимавате с дъщерята на Гала? Едно обикновено момиче, което с нищо не се отличава от хилядите момичета на нейната възраст... не блести нито с особени таланти, нито с нещо друго. Това, че е дъщеря на някого не е повод да бъде в полето на общественото внимание.

Има напредък!Иначе само баби показват!

Мара Будева

а ти какъв си? ДЯДО?

Надянаха дъщерятанагала, тя доволна.

Дъщерята на Гала и сина на секретарката на Грашнов? Много важна новина

В истинските клюкарски сайтове има толкова по яки жълти новини, вие за Мари пишете, страшна скука... като ще е гарга, да е рошава

А като деца пръстени от тел да са си разменяли? А дъщерята на Гала дали още е непорочна? Не се сещам да сте писали да е загубвала невинността си, значи сигурно е! Да ни информирате ако има развитие по темата, ей! И освен това Тоца тази вечер ше си консумира брака, а Гонзовица е успяла днес цели 4 пъти да го направи, при това е използвала различни техники за източване на гущери. Блатешката сърничка пък е изхърбавяла съвсем и няма кой да й даде коричка хляб. А за Ноам си имам едно на ум. Чомски, бе, вие за кого си помислихте?!

А пък дъщерята на Иво Танев е репортерка при Гала, също като лигоча Деси Цонева. Сега да видим Мари къде ще я пробута майка ѝ. Въобще дете на “звезда” да си...

Коя е азиатката?

Не ви интересува никак, но сте се скъсали да коментирате. При това не е някакъв изрод а ла Гери Никол, да кажеш, че буди огромно раздразнение. На половината снимки момичето изглежда толкова одухотворено, нежно и хубаво, че е събитие само по себе си, защо трябва да я свързваме с Гала.

Мноого грозни и двамата. Не стават.

Е чак пък да сме се скъсали да коментираме, не сме. Това момиче леко кон изглежда. А тоя грозничкия младеж с проскубано катинарче ми е малко с мека пишка.

Голяма новина. Хубаво е , че са млади, ама са доста грозновати и двамата.

Намирам ги хубави млади хора и по принцип ми е приятно да гледам дори тълпа от такива здрави, естествени момичета и момчета, но що за новина е това?! Изсмукана не от пръстите, ами не знам от къде!

Това момиче като нищо ще мине за индийка.

Кои са тези и с какво са известни?!