Преди няколко дни Мари Будева - дъщеря на тв водещата Гала, и приятелят Константин ѝ отпразнуваха поредна годишнина от началото на връзката си. За специалния повод двамата решиха да си разменят символични подаръци. Оказа се, обаче, че двойката мисли напълно еднакво и в крайна сметка те се озовават на едно и също място, по едно и също време...

Вижте снимки >>

"Когато имате годишнина и се засечете докато си купувате подаръци", гласи една от публикациите на брюнетката в личната ѝ Инстаграм страница.

Така двамата решават да си купят пръстени, с които да отбележат личния си празник. Но бижутата нямат нищо общо с годеж. Поне засега те не мислят официално да се врекат в любов един на друг, въпреки че една сватбена церемония би зарадвала родителите на и на двамата, които не крият надеждата си някой ден да ги видят като младоженци. Все пак майките им се познават отдавна и не само работеха заедно, но са приятелки и до днес. Константин е син на Джуджи - позната на всички почитатели на предаването "На кафе", където дълго време работеше.

Мари Будева и Константин

Официална фейсбук страница

Интересно стечение на обстоятелствата около влюбените е, че макар заедно да са избирали пръстените, не са уцелили размера на другия. Те се върнали в бижутерията, от която са закупили подаръците, но се оказва, че там нямат необходимия размер от първоначалния модел. Затова двойката си избрала друг.

Мари сподели като история кадър в социалната мрежа, с който показва новите им придобивки на последователите си.