17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алена какво прави с тях на Колизеума? Тая навсякъде се вре за пустата реклама...:))))))

се е клонирала

На мен пък ми девойчето ми прилича на таткото Раян Филип - има неговите очи, а той е много по-красив от Рийз Уидърспуун.

Просто е хубаво русо и синеоко момиче като майка си, но чертите й са различни и наистина повече прилича на баща си.

И двете дядо попе!

Лакомник :-)

По-красива е Рийз Уидърспуун, пък! ;-) п.п. Не се ли усещаш, че е нормално жените да харесвате повече Раян Филип, а мъжете да харесваме Рийз.

ама се е клонирал таткото. Ако някой не го забелязва е слаб физиономист.

Аз обаче ще избера майката !

Ако тази на снимката в колата е дъщерята - никога не би казал човек, ч е дъщеря на риийз . И защо трябва да прилича на майка си външно, за дабъде красива или стойностен човек? Самоп за гръмки заглавия безсмислени

По-добре щерката естествено!

Имат еднакъв тен, еднакъв цвят на очите и двете се изрусяват в еднакъв нюанс. Друга прилика няма - нито формата на брадичката, нито формата на очите, носовете им са различни, скулите също. Къде е копието тук?

добре че не е пълно копие на майка си... сега, може Уидърспун да е голяма работа като актриса, не го отричам - но с тази голяма и остра брадичка и прекалено източено чело прилича на някакъв хуманоиден робот, създаден от изнвънземни по бързата процедура...

Както обикновено детето прилича на баща си райън филип...Вижте очите ,а те дават облика на едно лице...

Рийз ще я запомня във филма където се влюбва в по-голямото от нея съседско фермерско момче. Страхотен филм! Жалко, че вече дори американците не правят такива, а само глупави "модерни" лигавщини. И да, имат известна прилика с дъщеря си, но чак пък копие.

От дъщерята.

Като казвам детето имам предвид момичето-тва е старото правило-момичетата приличат на бащите си момчетата на майките си.Е има и отклонения но правилото е такова

Що крадеш никнейм, а, калпазанин?!

Не може така Райчо, не е политкоректно да не харесваме това, което казват жените! Щом е казала мъж, длъжни сме мъж да харесваме.

Филмът е,,Човекът на луната,,,, The Man in The Moon,,-незабравим филм. Двете сестри бяха влюбени в момчето.Там Рийз е 14годишна и играе ролята на по- малката сестра,влюбена и в музиката на Елвис Пресли.

Ава е пълно копие на баща си и много по-хубава от майка си на нейната възраст.