Деян Икебаната представи ново забавно видео

Деян Неделчев представи в шоуто "Къртицата", в което участва от 3 месеца, новия си сингъл "Випове" и видеото към него.

Обратно в новината

Коментари - Деян Икебаната представи ново забавно видео | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Художествена самодейност

Да вкарат дългия плешивец от Учиндол - той да попее. И без това, че друго не умее, освен да е палячото на Мултигруп и шут на олигарсите.

Според мен цялото това веселяшко и фриволно поведение идва от сексуалната му ориентация.Може би в чужбина по нощните клубове да е пял кавъри и да е веселял пияниците,като е имитирал жени,но ако иска да напрви впечатление тук,да го забележат,трябва да направи сериозни песни и клипове,иноче такива като него,по гей клубовете,с лопата да ги ринеш!

Драги 123, коригира си постигна, постна го като папагал и пак е с хиляда грешки, левак полуграмотен и величествено тъп..

Може би тази пресилена веселост е вследствие на тягостното детство на Деян.Той е енергичен,артистичен ,но наранен от пиянстеото на баща си и шумните скандали на майка си в детските години.Това може би несъзнателно го тласка към тези весели,многоцветни,танцувални изпълнения и клипчета на сегашните му песни.Има талант,визия ,но време е да надскочи детското и да заложи на зрялата ирония и по сериозно поведение на сцената и в живота.Но...Деян си знае какво му е в душата,сърцето и главата.

Очаквах много повче,Деяне.Все си мислех,че след простотиите,които изпя напоследък,вече си се накълчил и напял на нескопосани и долнопробни песни,но уви!Язък ти за гласа,нямам нищо против сотирата и осмиващите текстове,но нивото ти много е паднало,жалко!Звучиш като стара долнопробна курва,метафорично,нищо лично!

Драги 123, за Икебаната не знам, но ти си за срам с неграмотния си коментар, защото освен овчар и селска пръчка, от теб друго няма да стане, затова те ръчкам.

След като и в чужбина не е успял да има кариера и е безработен, значи нещо му куца. Ако потисне малко его-то си може и да успее. Стига вече с тея песни отпреди 20 години. Няма само той хубаво песни от тогава. Чудя се, къде са му хубавите от чужбина? Един пропилян талант. Добре, че поне е гей и е симпатичен, че няма да стои гладен:)

Тъпо, ама готино.

Мисля, че той е много добър, внимателен и чувствителен човек. Също така и много добър певец. Може би това, което искат да кажат другите е, че не отива на един почти 50 год мъж така да си вдига и разкрачва краката, и още подобни неща, които прави във видеата си. Нито един друг отвърден певец не прави подобни неща, но пък в крайна сметка най- важното е на него да му харесва и да живее в хармония със себе си. Аз чух някои от по- старите му песни и те повече ми харесват. Пък и наистина е много готин, и истински човек.

Деян има страхотен глас,но в момента в който започне да върти задни части,да подскача и кълчоти някак си изглежда нелепо.Уж е против алчноста,но сякаш и той се чуства все недооценен и обиден когато се стигне до договаряне на хонорар при участие.Голям човек е и е време да заживее в реалният свят и се държи като зрял човек,а не като подскачащо,своенравно хлапе.При него има момент когато артистизма преминава в кичозна лудост.

аз само прочетох субтитрите, защото нямам звук на този компютър, но мога да кажа, че поне текста ми харесва. актуалеен е. както фолкаджииките пеят за цици, мерцедеси, пари, така и деян е изпял нещо за грозната ни действителност. това , че се чекне също има смисъл-то как да изпееш такъв текст без чекнене? точно олицетворява това, за което пее. браво.

Деяне, страхотна песен. Браво!

Да нали, като казва истината - пошло било, гадно било.Ами огледайте се, със сигурност имате вип познат като в песента. Нещастници, лицемери. Браво на артиста, това му е работата, да показва язвите на обществото. Нещастници, забравихте Обич за обич, щото сте некадърни, а той може всичко да пее.

Обич за обич - първи я изпяват група Кукери през 1981год.

Първо бих искал да уточня, че Деян има мнооого, ама много песни. Това за тези, които си мислят, че има 3-4 "и то просташки" - аз бих казал забавни, ама това е друга тема. Помните ли "Като лъвовете" - ми песента е негова... Деян както и много други певци е "осакатен" от естрадата наложена от комунизма... За разлика от останалите, които (не че не са талантливи) и до днес си я карат по естрадному, Деян излезе от тази отвратителна рамка. Дали е за добро или не времето ще покаже... Аз лично му желая само успехи!

Да, за съжаление прехода призини и осакати много хора! Голямата сцена, голямото кино, голямата звездна арена. Това е което и сутрин и вечер е моя мечта съкровена. Голямата класа, голямото шоу, голямата, лъвската слава, това е което и сутрин и вечер мечти и копнеж заслужава. Повярвай във мечтата, повярвай и нали пред тебе е успеха желаеш ли го ти. Повярвай във мечтата, повярвай всеки лъв започвал е последен с мисълта винаги за пръв.

Точно обратното е- тогава е имал работа, канен е бил на участия, участвал е в престижни за онова време музикални конкурси, получавал е награди, изпял е най- хубавите кавър версии... Ще дойде ден и тези сегашните простотии ще му омръзнат или ще му се присмиват- защото това не е изкуство... И тогава дори да създаде най- хубавата песен на света, никой няма до го приеме сериозно, защото няма да може да вземе гумичката и да изтрие тези ,, песни,,. Провокаторче си...

Икебаната - президент Волен - премиер и България ще се оправи 100% гаранция

то да го бяха пуснали него на еуровисия щеше да е по добре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сейм ол' шитз...

Има една мисъл, чийто автор за съжаление не ми е известен: ""Благословен е този, който се е научил да се надсмива над себе си, защото той никога няма да спре да се забавлява." Браво на Икебаната. Очевидно не се взима насериозно. Това е да си щастлив човек. Другите са дребнавци...

така е . прав сте. даже песента визира доста вярно конкретни лица от ефира. кефи ме

Ами прав си е човека. То това си е истина за повечето. Само не разбрах защо се гърчи така, като червей.

гнус.

Авторска песен! Самият той не се отличава с нищо от хората, за които пее. А и пет лева не са нужни за да му имаш д................

Няма и да може, тоз само тук може да вирее.

Зли ,лоши хора сте !Нищо просташко в текста не сте чули ,ама на - да критикувате за да блазните егото си ! Като не може да сте обективни -трайте си ! Е ако сте лично засегнати - може !

Деян е различен и ексцентричен. Еднопластовите и елементарни хора, разбирай масата хора, не могат да го разберат. Браво, Деяне! Парчето е остра СОЦИАЛНА САТИРА, напречен разрез на болното ни, бездуховно общество, обаче явно много ВИП-ове и ВИП-еси се разпознаха и зейнаха :)))

Хахаха, текста е самата истина, много забавно парче, точно така си е с новоизлюпените випове.

Бях силно впечатлен при първите му изпълнения , преди 25г. Най-добрата му песен е "Колко си хубава господи". Текста на новата е добър - но при първо слушане трудно се разбира. Дано намери репертоара , който заслужава.

Много позитивен и без злоба човек.Желая му успех.Готина песен.

исках да слоя плус, а излезе минус. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МНОГО СВЕЖА ПЕСНИЧКА! А ТЕКСТА - ЖИВАТА ИСТИНА!!!

Ей, човече! Страхотно изглеждаш, хубаво пееш. Не прави тези простотии, които отблъскват, а използвай таланта си за него наистина стойностно или поне приятно за гледане и слушане. МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ. Я СИ СПОМНИ МАРИУС КОРКИНСКИ С ОНАЗИ ГОТИНА ПЕСНИЧКА С МЕЛНИЧКАТА. Човекът даже спечели някаква награда за най-ниско-бюджетен клип. Песничката беше приятна и нищо, макар и нищо не значеща. А ти можеш да направиш много повече. Просто не трябва да се пънеш толкова, дасе опитваш да шокираш, кокориш, кълчиш и т.н и т.н., от което на народа вече му се повръща, защото 23 години беше заливан с подобен тип боклуци, правени с този маниер - на янките най-евтините простотии от кабеларките. Даже и сега тъй нар. детски канали непрекъснато - вече четвърт век - бълват едно и също върху мозъчетата на децата - някакви пълни идиоти, кокорещи се, мажещи се с торти по главите, пулещи се, блъскащи се, падащи, ставащи и задлжително - много, много напъващи се за нещо. Пълна олигофрения, която затъпява до вдлъбнато мозъците. НЕ ПРАВИ ТАКА. ОТЪРСИ СЕ ОТ ПРОМИВКИТЕ. БЪДИ НОРМАЛЕН И ЩЕ СПЕЧЕЛИШ В ТОЗИ СВЯТ НА ПОШЛОСТ И НЕНОРМАЛНОСТ. ЗАЩОТО САМО, АКО НАПРАВИШ НЕЩО НОРМАЛНО, ЩЕ СЕ ОТКРОИШ И ЩЕ ТЕ ЗАБЕЛЕЖАТ. ДАНО МЕ РАЗБРА.

КУркински. Иначе хубаво си го написал. Деян има глас- не умее да го използува правилно.

Писали сме едновременно. Извиних се.

С извинение за механичните грешки горе. Особено за псевдонима на Ивайло - Мариус Куркински. Чисто техническа, естествено, но все пак.

"Ей, човече" МНОГО СИ ЗАГУБЕН! БЪЛГАРИТЕ СА ЛОШИ И ЗЛОБНИ И ЗАСЛУЖАВАТ ИСТИНАТА ПРАВО В ОЧИТЕ. Защо да се бъхти Деян или др като него - за да го плюят и да го мразят? За лоши и злобни хора НЕМА НУЖДА!

ДЕЯН Е СУПЕР! ТАЛАНТЛИВ, КРАСИВ, ДОБЪР. ЗА ЖАЛОСТ ОТ БЪЛГАРИЯ. АРЕ СТИГА ЗЛОБЕЕТЕ! КАКВИТО ХОРАТА, ТАКАВА И МУЗИКАТА, КОЯТО ДА СЛУШАТ. ВСИЧКО, КОЕТО ВИ ПЕЕ Е ИСТИНА!

По-лошо е и от чалга, макар да е също толкова тъпо!

Това е истината за България, за съжаление. Повечето девойки от провинцията, не казвам всички, си намират богати спонсори в София. Родителите им мислят, че учат или работят. Да, работят в някой магазин, където никой не влиза, плащат им по 300 лв, а те облечени за 3000. Как става това, кажете?!

Първо едва ли са повечето! И второ, смятай каква измет се събрала в София и какви пари препира, че всички от провинцията според тен да се втурнат натам.

Защо всеки различен човек веднага бива заклеймен???

песента е хубава, само ако го нямаше деан да се гази, че чак ми се доповраща.

Този човек е с толкова добра визия за годините си. Толкова хубаво пее. Толкова е артистичен, ОБАЧЕ НЯМА СВЕСТЕН И ТАЛАНТЛИВ ЧОВЕК, НА КОГОТО ДА ПОПАДНЕ, ЗА ДА СЪЗДАДЕ С НЕГО ЕДНА СВЯСТНА ПЕСЕН С ПРИЯТЕН КЛИП, КОЙТО ДА НОСИ УДОВОЛСТВИЕ, А НЕ ПРИТЕСНЕНО НЕОДОБРЕНИЕ ЗАРАДИ ПРОСТАШКИ МОМЕНТИ В НЕГО.

Весела и готина песен.Браво на Деян!

Глупав човек, без грам талант, пълна простотия е този клип. Ако може да пее, да се насочи към нещо нормално.

Една випеска се нацупи. Давам 10 от 10 за песента! Щом започнаха да подскачат виповете и випеските значи е в десятката

На мен пък ми е забавен. Има нещо детско и непринудено в него. Къде я видяхте простотията? Да не би да не пее истини? Особено за Виповете и 'Випески'?хаха. Човекът осмива ситуацията в България. Не се е взел на сериозно, умее да се смее и на себе си. Простотията е в чалгата, а не в тези песни...

Ами пошло е, а простотията е като почне да се чекне като жена - ужасно е неприятно !! Не съм хомофоб, просто естетически е неприятно! А текста е инфантилен! Сори Деянчо, симпатичен си ми, и имаш глас, но наистина забиваш в малоумна посока! Бъди по-сериозен, дори и педал.

Просто в клипа преекспонира! Песента е самата брутална реалност при това представена с много хумор! Ако някой се е припознал в персонажите - да се замисли! Музиката е супер жива и забавна!

Какъв стил са тези,, песни и танци,,? Такива ли клипове пускаш на децата си? Това е много по- гадно от чалгата. Не бих си го пуснал втори път. Деян има глас, но го пилее в подобни,,произведения,, а може да прави стойностни песни.

Тази песен не е за да я пускаш на децата си за лека нощ! Тя е за да чуеш текста и да се замислиш!

Като текст е самата истина,това е България в момента,но много малко хора ще си го признаят и затова копаеме само надолу!

Спокойно би могъл да спечели Евровизия

Еееее не може да се отрече ,че казва и доста истини !Ама тия танци -не!

Браво!

В България простотията се налага все повече и повече. Паднали сме толкова ниско и продължаваме да копаем надолу - журналисти, медии,... Държава без култура и наука няма да прокопса дълго.

kokobrais

Повече от гнусен клип...

доста го стяга шишарката

Талантлив,странен,различен и ексцентричен.Дано участието в "Къртицата"помогне на Деян да се наложи като изпълнител.Да създаде песни,които да спечелят вниманието на малки и големи и станат хитове.Успех!!!

харесвам деян неделчев и неговия глас, но искам нови и сериозни песни, тои го моге у с п е х деяне *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз го харесвам, но в сериозното му амплоа. Мисля, че губи от тази нова визия!

симпатяга *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.