17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази хубавица превъртя, не вярвам да е свършила парите:) Жалко......много жалкоооооо.........

Това са си американски културни особености! Без майтап:) Честа практика е в семейството да се практикува секс на всички нива - не самомежду майката и бащата. Къде насилствено, къде доброволно, къде със или без знанието на майката.

...

евро-атлантически ценности идат, нека свикват гоите.

И като как са я принуждавали да прави тройки? С "ако не правим тройка не те обичам повече"? Деми не сподели ли скромно преди време, че е би? На снимки като подрастваща Деми изглежда бая грозничка, то верно че всеки влак си има пътници де, ама и тая транзакция звучи доста странно. Най- малкото, че после с толкова пари не бих поддържал връзки с такава "майка". По- скоро бих и пратил специалист със заглушител...

От цялата транСакция, пардон статия, остава да кънти тази дума транзакция..Като цяло тежко детство, но е успяла да се съхрани и да не се увлече по зависимости.

От известно време , сите холивудски "актриси" се сетиха , че преди 30 - 40 г. са били сексуално употребени. Явно не пият гинко билоба , а нещо друго

Трябва да си пълен кретен за да публикуваш подобни "факти", дори и да са верни? Ако са верни , егати майката и семейството ! Бог да пази от тези американски "ценности" !

Не може никой да Ви опази от Вашата собствена простотия , когато сами се навирате в устата на звяра - Нали искате да сте ''американци'' !!!!

Ще издава книга, значи трябва малко реклама, тоест нищо чудно сега да се натворят всякакви интересни "факти" от миналото на звездата. Но е пропуск, че авторите на книгата са решили, че е била продадена на мъжа, а не примерно на кучето му - щеше да е още по-интересно на жадната за пикантерии тълпа.

абе що само мъже коментират?

В тази Америка имам чуството ,че всички са сескуално извратени и гнусни .

Сиси, имам чувството че си дебел, потен чичка...

Звучиш като - единствено дебелите, потни чичковци практикуват сексуални техники, които не са противоествени, всички останали - си падат по извращенията и ексцесиите. Ако е така - предпочитам да съм дебел потен чичко, макар че съм жена.

Навсякъде са едни и същи, но там се осмеляват да говорят за това.

Поредният холивудски парцал остаря и почна да се оплаква ... Мног е прав Тръмп, че не може да ги диша тия в Холивуд !

Всички проститутки като тази.... като остареят стават примерни моралистки!

Не я е изнасилил, а я е изненадал защото дал парите на майка и, а не на нея.

нямало директна транзакция, на изплащане било

хубавеляка Аштън ще я е карал насила да прави тройки?! Да не е била пак на 15 или малоумна? Два пъти по-стара от него, майка на сума ти и дъщери и с Брус Уилис зад гърба. Поазваш му пътя и точка. Та накрая май пак тя драпаще да останат заедно...

Не разбираш от любов ти - искала е да каже - играх му по свирката, каквото искаше - правехме го, още и ми кръшкаше и пак го търпях и той пак избяга при по-млада и по-сочна! И поуката тук е, че човек не бива да действа компулсивно, независимо дали целта оправдава средствата, щото целтя я е стигнеш, я не, но пътьом току-виж си заприличал на орк.

И аз като бях малък ме изнасили младата тогава кметица на столицата ! И то много пъти но ще го напиша в книга и така всички ще научат колко ми е било лошо.

Не отиде в полицията тогава , ами разказваш сега ?

Такива откровения ми идват вече много повече. Какво им става на тия жени, бе?

В търсене на някакво възмездие или кой знае какво. Да си жертва на сексуално насилие, пък и не само сексуално, е доволно травмиращо, идват гнева, самосъжалението, омразата към себе си, към насилниците, изобщо - на човек му се скапват мислите и инвестира по-голямата част от времето си в лутане в затворен кръг от гадни мисли и чувства и не може да прави друго. Посяга към алкохол, наркотици, за да може да забрави и т.н. и т.н. Мислите, че лъже ли - едва ли! Отделно, че и различните общества, имат различно културни особености. Наскоро попаднах на момиче - мюсюлманка, с баща алкохолик. Майката на издържа и бяха от къщи, оставя бащата да се оправя с двамата си сина и 12 годишната дъщеря. Съответно оставяйки без жена, бащицата започва да използва дъщеря си за задоволяване на нагона си. Когато разбира за това, майката си я прбира, но девойката е вече 15 годишна. Драмата на това момиче беше не това, че е жертва на извращение, че баща й се е гаврил с нея, а че я е обезнаследил нея и братята й, че се е отказал от тях и се е оженил повторно. Не стига, че е бил лош баща (изнасилването на дъщери е част от лошото бящинство), ами се е и отказал от тях. Изпаднах в културен шок и наистина ми отне време да й разбера перспективата. И накрая разбрах - в тяхното общество жената има "смисъл" единствено ако е съпруга или дъщеря на мъж. Ако не е дъщеря (защото баща й се е отказал от нея) и не е съпруга (защото никой не иска да се омъжи за нея) тя е никоя, персона нон-грата, на дъното на социалната йерархия с всички произхождащи от това негативи.

И тая е сериозно закъсала за пари и секс, та е готова на всичко за малко внимание.

чекай малко! имало е законна сделка и то с родителъ ти. Изнасилване е само, ако парите са били фалшиви.....

За малко да се разплача :) :) :)

500 Щ.ДОЛ. СА ДОСТА ПАРИ............

Достъп до директна транзакция..... Прочетох дописката и се чувствам по тъп.

Като започнат да залязват и гледай какво става. Изнасилиени, прелъстени и изоставени, тройки, четворки. Продадени на мафията и т.н. Не се ли усещат че така хората ще спрат да вярват на наистина пострадали хора. Аз на Деми Мур не й вярвам ама въобще!

Аз й вярвам... сега всичко се връзва, отношенията й с мъжете, връзката с децата й, поведението й след като скъса с Аштън Къчър, бременните й показни снимки, ролите й в киното. Горката жена.

Човек, влязъл във възраст, в която е минал успеха, вълненията, страха да се крие, когато стане родител на порастнали деца ...чак тогава започва с трезвен ум и жизнен опит да анализира миналото и да дава оценки. Както и да разбира кой стрес го е преследвал в живота му и е определял действията, стаховете и ценностите му като по-млад.И сблъсквайки се с какви ли не помии в живота си, започва да разбира, че не трябва да крие собствената си трагедия от помията, а да се бори срещу нея, поне да я оповести в обществото, да даде гласност. И светът трябва да знае, че успелите също имат травми и стресове, за да не се вдълбава в собствените си, а да се бори и да бъде успешен, вместо да бъде наркоманизиран или алкохолизиран. Това е достойна житейска позиция.

И какво е виновен мъжа та го цитираш като действието е на майка ти???? Писна ми от такива дето вече се чудят с какви писания да се появяват по медиите понеже виждат че времето им отминава безвъзвратно... Ама такъв е живота - всеки роден остарява или млад си заминава....

Американски ценности ?!

За сметка на това после Пентхаус ти платиха малко повече, за да се разчекнеш и покажеш органите си. Тогава пак ли си била принудена или?

Luna0102

Що бе джанъм искаш да шокираш хората? Очакваш съчувствие или само пари? Аштън я бил принудил да правят тройки, той сигурно и насила я е накарал да се ожени за сина си. Майка и я е продала като била на 15, а баща и той какво?! Не може да е нищо, нещо сърцераздирателно трябва да има. Има неща които дори и да се се случили, не са за обществеността, аз лично се съмнявам да са се случили точно така и не са изкривени за да се продава книгата. Малко чувство за мярка няма да и навреди.

Айдеее тези усетиха, че започват да стават безинтересни, и сега ще вадят темата за сексуалните идзевателства. ИНтересно как Деми Мур не се сети, че е жертва на изнасилване, докато снимаше Стрийптийз или Разкриване, а чак като стана на 50 г.

преди я е било срам :)