С автобиографичната си книга "Inside Out" Деми Мур надигна завесата на личния си живот, разкривайки дълбоко пазени тайни. Оказва се, че миналото на актрисата не само е било тежко, но и изключително болезнено.

Наскоро тя сподели, че по време на брака ѝ с Аштън Къчър, той не само ѝ е изневерявал, но я е принуждавал да правят тройки.

Вижте снимки на Деми >>

Днес обаче актрисата реши да признае още по-мъчителен момент от историята си в предаването "Good Morning America", а именно, че когато е била в тийнейджърските си години, майка ѝ Вирджиния я е "продала" на по-възрастен мъж.

Преди месеци, когато Мур за първи път говори за книгата си, тя бегло спомена, че е била жертва на изнасилване, но гостуването ѝ в сутрешното предаване ѝ даде възможност да разкаже повече за травмиращото преживяване.

Самата тя определя връзката с майка ѝ като сложна. Деми сподели, че още в подрастваща възраст Вирджиния Кинг я водела по нощни заведения с нея, за да привлича вниманието на силния пол.

Една вечер, когато била на 15 г., заварила у дома познат мъж, който я насилил.

"Какво е усещането да бъдеш продадена от майка си за 500 долара?", попитал я той след сексуалния акт.

Звездата от "Дух" изрази съмненията си пред водещата на тв предаването, че става въпрос за "директна трансакция", но все пак се е почувствала наранена, защото родителката ѝ е дала достъп до нея на мъжа.

Мур разказа още за редица инциденти, през които е трябвало да спасява живота на Вирджиния, след като се е опитвала да се самоубие. Например - на 12 г. ѝ се наложило да вади хапчета от устата на майка си. Накрая актрисата решила да спре да комуникира изцяло с Вирджиния, но по думите ѝ двете успяват да се помирят преди смъртта на майка ѝ през 1998 г.

Биографичната книга на холивудската красавица ще бъде пусната в продажба днес, а почитателите ѝ с нетърпение очакват да узнаят още подробности от живота ѝ.