17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се носи в най-добрия случай в късния следобед и вечер.

Не разбрах, каква е била целта и резултатите от посещението! Подредете си приоритетите, хора, крайно време е.

Излишно материалче за туристката Радева.

То не беше ни Президент Жаба, Кон, Гейче, Педо и накрая старшинка. Никому ненужна институция с огромен персонал и разходи за глупости.

Радева изглежда много стилно. Откакто Радев е президент не се срамувам, когато ни представя по света.

Красавица е. :)

Деса да смени коафьора, че винаги е зле с прическата...

Мантото на Рания е трепач! Бих си купила такова ако можех.

Кралица Рания е с манто на световно известната дизайнерка Габриела Хърст а цената е 2400евро!

а пък херцогинята с коремчето посети старчески дом за пенсионирани бивши колеги, облечена в рокля на американския бранд Brock Collection, която бе комбинирана със сиво вълнено палто за 550 паунда на канадската марка Soia & Kyo.

Да се облече в нещо дето и стои добре! И прическата е подходяща. Рания може да е по-красива, но изглежда много небрежно в това облекло. Деси само токчетата и са една идея по-високи. Тази дантелена рокля да си я задържи. Добре и стои.

Как да си я задържи ,бе!! Втори път няма да се облече роклята. Само по веднъж ..Вип, та ВИП. Невидя се извънземната кобила.

Аре стига сте плюли жената тъпанари куцо и сакато разбира не разбира от мода пише ли пише...

Еми, зле е... На черното бяло не може да се каже. Май някои хора го имат, а други не..за съжаление Деса го няма.

И двете са почти на една възраст , а как изглеждат различно. Рания е като момиче пред нашта лелка.

Ало, дир, остава да покажете какво прави Деса с Президента в спалнята.

драги Дирчета, нарочно ли ни дразните с употребата на незаконното название Първа дама??? Все пак, поне сто пъти досега ви е вменено, че нашата Конституция изключва такъв статут на сегашната съпруга на Радев. И защо, дявол да го вземе, продължавате да натрапвате такъв термин Първа дама, след като такова чудо няма и не може да има у нас. Освен ако така замисляте още повече да предизвиквате омерзение към тази смешна и нелепа в реакциите и облеклото си жена...

От пръчка принцеса не става! Защо ни занимавате с болните амбиции на една нашенска тарикатка намерила баламурника?

Какво дърво е, при това криво.

а Рания се е облякла в стил дрехи втора употреба от кварталния магазин. че и с ръкавици - нема що. ама нали е кралица и се правите на ударени.

послеслов броенето на минусите да започне сега. докажете ми, че съм право в десятката, плийз!

Ами то си личи , че за Рания и краля е един обикновен работен ден. Това че двама селяндури дошли натруфени като сватбари не означава че трябва Рания да си разваля удобството и да почне да вади отбрани тоалети. Истинската класа си личи по други неща.

обичам да ми го доказват с класа, че пак улучих в десятката. някои ги тресе яко монархическата снобария. класа било да се облечеш с безвкусно офис облекло, за един обикновен работен ден като съпруга на крал.

Ако на облеклото на Раниа казваш безвкусно, това значи че си на светлинни години от модерния свят. Освен това, разбиранията ти за протокол предизвикват всеобщ смях. Според теб явно е трябвало да се облече в дантелена рокля и сребристи обувки за да е в крак с протокола. Много е смешно и това с уважението. Натрапваш се на някой и търсиш уважение по протокол. Ами съвсем по Радевски !

ако липсата на елементарно възпитание и пренебрежението към некралски особи е класа, в съчетание с подобен "тоалет" - късо тийн-якенце плюс висок ток обувки, ръкавици за ски курорт и дълга понабръчкана пола, е класа, съгласявам се. можеше да е по-зле - с домашен пеньоар и чехлички... както и да е - кефи ме как се филмират разни претенции. проължавай да ме заабавляваш с класата си.

Нямам желание да ти осигурявам подобен лукс. Тъни си в духовната нищета.

остани си със снобарията и не бери грижа за мен, "класо". на Рания й харесвам едно, че готви на краля и е отлична домакиня. и не е превзета като почитателките си. като изчетеш колкото мене още навремето за тая кралкка двойка, заповядай.

Моите интереси са други, кофо. Битовизмите са приоритет на такива примати като теб, свикнали да надничат в чуждите семейства и да дават оценки спрямо занижените си критерии.

Рания е с манто на дизайнерката Габриела Хърст което струва 5000лв.

много важно.

Красота, интелект, словоред начетеност, снага ,само плюсове за нашата Деси. Какво само плюете.

Най- после имаме представителна двойка. Не е като Тиквата и съпругата му Плевеллиев.

За селянията това е върха на представителност, но ви разбираме - толкова си можете!

Кралица Рания защо се е облякла, като за разходка в парка? Този път е изневерила на стила си или нашата визита заслужава толкова?

Тази рокля е за случая.После я връща.

България не е малка държава. Малка я правите вие политиците, най-вече с това, че сте малки, зависими , крадливи и некадърни. Особено мъжът ти и цялото народно събрание в момента. А и министрите, де, най-вече.

Защо Рания е с плътни ръкавици?

защото няма вкус.

стига сте злобяли..дрехата е хубава, Радева има ръст за дрехи, но просто трябва да избира нещо ,което визуално стеснява рамевете и ..доста едра е за жена в гръдния кош..Можи ба си я представям в костюми повече панталон елегантен ,който се разширява надолу или прав ..и сако с колан в талаята ..в свежи тонове..пастелни ..или тъмно синя дантела

Не е в ръстта, а в пропорциите. Прости селяндури, не го ли разбрахте!

Романтична рокля, много подходяща за 50г. женище. По-важно е да пази ''радиомълчание''.

браво на Росен П. - колко пари спести на бюджета! жалко, че е женен и не можете да си го изберете пак.

Всички злобни, незадоволени, грозни и прочие дебили, в засада пред монитора и започват по команда да оплюват съпругата на президента. Кога станахте такива корифей и започнахте да разбирате от всичко. Когато вожда ви обикаля по света с цяла туба журналисти, преводачи не харчи вашите пари така ли, вади си ги от джоба! Я спрете се за малко, че не сте смешни, жалки сте!!!!

Ама екскурзиите и роклите са от нашите пари, щот и на работа не ходи тая екскурзиантка, та да кажеш че си изкарвала сама парите....безделничка, без професия и без работа , ударила го благодарение на "протокола" на живот

не е длъжна по протокол да придружава

От пра баба си съм запомнил едно нещо - от хубаво всеки разбира. Нямам нужда да излизат от Позитано 20 и Дондуков 2 и да ми обясняват кое е хубаво, кое не е, какво трябва да харесвам и какво да не харесвам! Също така, мога сам да преценя кое е редно и кое не редно. Като например мога сам да разбера, че не е редно да нарушаваш закона и да влизаш в насрещното, както и да отнемаш предимство. и да твърдиш, че другия е виновен.

бедните и онеправдани майки и всички протестиращи, а сега дори Меланя не може да се сравнява с нея- как марширува като гвардеец - глътнала корем, изправила глава, дръпнала рамена- - бравос.

с.лро, слро-о, - с дантела посред бял ден!!!

Тази жена трябва да си смени най-накрая дизайнерката! Все по-неподходящи тоалети облича. Трябва й нещо специално за нейната фигура!

Деска, смени си дизайнерката, може да е световно известна, но за тебе не става... Като коледно дърво в дантелка си. За тази рокличка ли задръсти булеварда, бе Деска!!!!

възхищаваш се от Десито - ами вземи и направи дълбок реверанс, целуни й краката Добре де, била такава, онаксава все хубави работи. А представяш ли си ако на нейно място беше Радева Първа, но ние никога не сме имали късмет.

Мадам Бовари от село!!! Десето пак не е нацелила тоалетчето. Семпло е ключовата дума както облечена Рания

Факт, но не можем да сравняваме Рания и Д.Радева, първата има усет за мода, неслучайно мъжа и и е подарил модна къщя Gucci, а Радева винаги се престарава, за съжаление.

На седмица по една екскурзия.....Колко екскурзии направиха за това време Макрон, Тръмп, Путин, канадеца Трюдо на 3-4-5 месеца и то на големи срещи за подписване на важни междинародни споразумения....да не говорим че не сме чули за швейцарци на такива постове да обикалят безмидлено всяка седмица на държавни разноски както тия паразите из президентство и паравителство в България...нямат срам и мярка тия селяни тука

Като няма икономика, има екскурзии

Какво сте я вдигнали на мушка жената, та жената, каквото ще е лошо, то е от жената. Зер мъжете те - горкичките, нямат избор! Какво сте я емнали Десито, санким благоверният й е по-представителен от нея?! Разведен мъж, който се ожени за любовницата си, защото трябваше да стане президент - обидно е и по отношение на нея, а по отношение на неговия морал е красноречиво. Да не я мъкне навсякъде със себе си, пък! Ама явно си я харесва такава каквато е, така че - сърдете се на него! А жената не е лоша - едра, представителна и по правило - зле облечена. Но на мен лично ми е в пъти по-симпатична от президента. И от Рания ми е по-симпатична.

Мен ми ми е по-симпатична и от съпругата на Бате Бойко - Плевналиев

каква е ползата от файдата от присъствието на тази кобила при пътуванията на Радев.Пропадна ли България като до Плевнелиев не стоеше жена му. Няма ли кой да изчисли похарченото от нея при тези пътувания. Тя ли си плаща скъпите платове, шивачките, коафьорите, гримьорите,. Сигурно има много неща за които не се сещам.Не съм от партията на Първанов, но с умиление си спомням скромната, учена жена - г-жа Първанова - държеше се скромно и достойно.

Ако гледаш в чинията на другите, твоята е празна. А и леглото.

Тези, около първите дами, са черкезката гвардия. Те бяха основна сила за потушаване на протестите срещу краля неотдавна

личи си колко ви липсва гиздавата стояновица.

Защо ходят такива на празни, безмислени за България визити!?....Похарчените от тия двамата пари сега как ще се върнат на българите и България???..И това се отнася за всякакъв вид такива паразите по държавните служби, които харчат държавни пари без никаква реална и практическа полза за българите

...И да не го удари на безкрайни екскурзии....не само тия, на държавните ми работни места, на които съм бил, всички директори са така, прибират солидни командировъчни към заплатите, постоянно са в чужбина, а полза за работата ит разходките им - никаква....представете си ги пък тия двамата как осребряват с тия "важни визити"

Пак стегна куфарите за нови безблатни обиколки на света без никакъв смисъл за българите, които й плащат екскурзиите

Върха сте DIR, винаги верни на себе си!

НЕ ОСЪЗНАВА ЛИ РАДЕВ , ЧЕ ДАМАТА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПРОБЛЕМ , не толкова за държавата колкото за него самият?!

Що плюете по българите????????? Оня Абдулах да не вие по-симпатичен????? Един метър и 20 А кралицата им живее на широка нога в държава където жените са роби. Мерси

Вижте снимката където са само двете по време на церемонията по официалното посрещане. ДР е изпъчила гърди, глътнала е корема, а краката й са на разстояние един от друг, Рания въпреки че не е много висока е изправена като струна, краката са прибрани, ръцете й стоят естествено пуснати от двете страни на тялото. Специалистите по езика на тялото да разяснят на почитателитена ДР какво казва по този начин. Аз знам какво означава. И като последно мога да добавя само това, че човек се ражда с чар и финес. Това не се научава и липсата му няма как да я скриеш с дрешки, чантички и пр. Не някой друг, а българският народ е казал, че хубавия кон и под скъсан чул се познава. Надявам се да сте разбрали какво точно означава това и защо го казвам. Това е положението. След Плевньо ще трябва да се изтърпи и това.

Като изтласкаш 160 килограма и ти така ще стоиш.

Разбрахме те - родил си се с разбиранията си и ги търпиш.

Въобще не си разбрал какво е написал ЕСТЕТ, но на негово място не бих си направил труда да ти обяснявам. Разбрал си толкова, колкото ти позволява умственият ти капацитет. Жалко е, че има много такива като теб и при избори те са най-активни защото влизат в категорията глупави и работливи. Последното отговаря на много въпроси, които започват със "ЗАЩО?".

За няколко месеца се научи ДР да не застава за снимки съвсем разкрачена, сегашното мъчително "краче пред краче" отново ме кара да се питам - дали все пак няма нещо мъжко в гащите и то да пречи на прибирани крака един до друг, като жена, както Рания стои. А роклето с дантелена драперия като тапицерия на диван този път наистина ни кара да стоим в развеселено очакване за следващия път - може би следващия тоалет ще е още по комичен и форумите ще се забавляват още повече......цвета е чуден, този път няма и лице госпожата, което да се вижда, а прическата небрежна слага финал на нашите очаквания ДР да открие някой що годе способен фризьор или стилист, който да й обясни, че рокля от дантела не се носи през деня и не се носи с раздърпано кокче сякаш кокошка е ровила за хляб там....

Тук не е необходимо да се търси жената която стои зад мъжа и определя поведението му. Тя се вижда и от орлов поглед. Все повече почитатели на Радев се питат - ЗА КОГО ГЛАСУВАХМЕ - ЗА НЕГО ИЛИ ЗА ТАЗИ ВЛАСТНА ЖЕНА , излъчването на която не търпи обсъждания и възражения. С ВИДА И ПОВЕДЕНИЕТО СИ ДЕСИ ОТБЛЪСКВА ОТ РАДЕВ НЕ ТОЛКОВА МЪЖКАТА ЧАСТ ОТ ЕЛЕКТОРАТА МУ , колкото всяка една гласувала за него жена приемаща го като истински мъж посветил се само и единствено в служба на държавата.

Учудващо е как при толкова много познавачки и познавачи по улиците ни не се разхождат само дендита и модни икони. То бива претенции, то бива себеизтъкване колко сте умни и всезнаещи, колко разбирате от мода, етикет, платове и какви сте специалисти по всичко. Да бяхте станали дизайнери, като сте такива профита. Да, ама пред монитора. Обаче пуснат ли ви снимки на херцогинята се размазвате и започвате да я превъзнасяте верноподанически. И герданчета и пера да си сложи – тя е фърст. Абстрахирам се от обекта на коментарите ви (пораждащ политически, не естетически мотивирана злъч), просто констатирам колко са първични и надути повечето коментари и коментиращи.

послеслов колкото повече минуси, толкова по ми е кеф. значи съм право в десятката.

+++++++++++--++++++++++++

С тая рокля и с тая прическа Деситу прилича на гадателка от махалата.

Два свята, единият е излишен. Президенте,стана като ББ -стига с тези международни изяви. Страната и народа тънат в беднот ,а вие се правите на големи дипломати. Заемете се с вътрешните работи-хората гладуват,студуват,изнасилват бабите в селата. Вие сляпи ли сте? Ще стане накрая като във Франция. Ще рипне народа та ще чудите къде да хванете. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмедие.Бой се от търпеливите. Не дали а кога. Целият политически елит е прогнил и не решава проблемите в държавата. Не, не ги решева. Търсе се алтернатива и ще бъде намерена. Дворците не са в сигурност там където колибите са нещастни. Дайте на бедните защото ще дойдат и ще си го вземат сами,но богатите и управляващите ще плачат.

друго си беше с Росен П., който обикаляше света без съпруга, нали?

Оти Десито е с тая измъчена физиономия,га че ми е копала нивата цела година!?

съзнанието й е заето с разни мисли, които би трябвало да е изхвърлила. Като например - дали ми стои добре тази рокля, как да пристъпвам, къде да си сложа ръцете, ама сега кво ще каже домакинята като ме види, дали ще ме харесат и т.н. Деса се е превърнала в едно парвеню. По-добре да си облича старите дрешки, поне ще е естествена.