17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дълги години живот и обич да имат!

Защо трябва да ги виним, нека се обичат, някой дядо като вземе 18годишна викате браво! Браво на Деси!

Защо не, щом има любов! Явно обществото не сме дорасли, и трябва да признаем, че изоставаме . Ето тези двама сладури ни го показват , Ама ние си знаем нашата, да тъпчем ......Алла Пугачова при разлика от 27 години , две деца, сурогатна майка живеят си прекрасно.И мнооого други примери. И ние ще дораснем развитието на съзнанието , има време .....

Ма много хубав пример дава тази майка и на двете си деца!

Това никога не е било нормално, а изключение от нормата. Неговият пик ще е след 10-15 години, когато, ако се подържа, ще му се навъртат 25 годишни. Ало синът ми е на 24 и доведе 41 годишна, ще му кажа: мани я тази разпоретина, пое-и още 10на години, намери си по-млада и не в артистичния бизнес и тогава ми кажи не бях ли прав. Ама сигурно съм старомоден и не разбирам де, цакайте минуси

От малък лъскам на Десито

Хаха. Баси резила. Ами тя на годините на майка му бе

Деската е симпатяга! Да си го ползва със здраве !

MILF - ката е добра, а момчето знае каката какво предлага явно!

Хвани си кака да те отрака.Кой знае кака му как му пее на микрофона.

Еййй влизам да го пиша тва и си ме изпреварил, евала на какакта !!!!!!!!!!

Леле, колко прости хора има от коментиращите!!! Оправили собствения си личен живот, че тръгнали да мислят Десислава и Благой. Ще са заедно или не е Божа работа и никой не може да каже, как ще се развият отношенията на никоя двойка.

Деси е много добър човек и красива жена.

Ръгай, че ма изеди!

Малко ми е прекалена тази разлика, но щом се обичат младите защо да не се вземат.

СУПЕР! Тя е изключително добър човек, има какво да покаже, секси е... Момчето - младо, но обич!!! Пожелавам я на всеки!

Просто се учудвам как може 40 годишна жена да предприеме такава стъпка. Да не съм лош пророк, но едва ли ще са дълго заедно. Дано ме опровергаят!

Джинка тва е НОВОТО НОрмално, душа, ти сега ли разбра

Какво ще подари за рождения ден на мама. Вероятно нова изневяра . А мама ще му прощава, докато на малкия му писне да му прощават. Въпрос на време кога ама няма да е много дълго.

17 години разлика е направо чудовищно Госпожата гони 45 години. Да не забравя, че жените стареем много по бързичко от мъжете. Това се отразява на тонуса, психиката и т.н.

41 годишна

Когато не си обичал, как да разбереш... Разлика? - това е живота... Ако не направиш крачка, няма да си преживял най-съкровеното - любовта! Не му мислете за другите, трябва да им се радваме!

Абееее ти не си добре, м ине знаеш ли,че сега всички са така, явно или не излизаш или изобщо не си в час!!!!!!!!!!!!!!

Този като е на 33 тя ще е на 50 години!

Мда, на тази възраст е и Джей Ло... Едва ли някой на 33-ри може да оцени подобен шедьовър...

Кой спи с 33 годишен.

Но ще бъде още по-хубава... На 50 г. жгената е съблазнителна...

На външен вид ,да ,но отдолу почва да провисва и да хлопа.При толкова млади пичета на 18-20 г. този много бързо ще я зареже,освен ако не е геронтофил.

Искам да съм мъж на Десислава, да се грижи за мен, да пее на уше и да ми върти торти и баници.

дечко си е фанал банкоматка ,тя поне връзки и пари има той нема пари нема право да решава нищо !

24- сероизно, ми той сигурно е с 4-5 години по- голям от сина й

И ДесиСлава и Галена съм ги виждал на живо. И двете са много красиви. За любовта няма възраст, стига и за двамата да е любов.

Това мъжлето ли е на снимката или синчето, обърках се ... и тази доказа, че е с ромска кръв като Софи Маринова.

Само мъжете ли могат да харесват млади момичета? Този не е синът й. А здраво, младо момче, с когото създадоха хубаво, здраво детенце (обикновено старците са вносители на мутации в поколението си, а не възрастните майки). До тук добре. Лошото е, че след 10 години таткото ще е в разцвета на мъжката си сила, а мама ще започне да повяхва. Татко ще бъде атакуван от млади, леки момичета, а мама вече ще му е омръзнала. Трябва да са наистина изключителни личности, за да останат заедно. Чудеса се случват!

Да са живи и здрави, нека празнуват много години! Деси, седемнадесет години са много! Вярвам ,че и ти го разбираш,....Дано продължите заедно, но не ми се вярва да е за дълго! Не е моя работа да мисля негативно, но така казва статията!Седемнадесет години, почти си му майка! Не е за вярване, ти трябва да си умна жена и да се учиш от грешките , а не да разчиташ на глупави ходове , придружени с емоции! На какво ли разчиташ??? Желая ви здраве!

Хормонът, баце, е голяма работа... да знаеш...

17 години... Леле-мале... Като тръгне на училище детето, ще каздват, че го водят татко му и баба му.

"В светлината на прожекторите" ли? Честно казано, смътно си спомням, че някога съм чувал подобно име - Деси Слава. За съществуването на г-н боксьора не съм и подозирал. Всъщност ми е все едно дали ги има и как си живеят - тяхна си работа. Но моля - спрете да ни ги натрапвате подобни за "елит", който е в "светлината на прожекторите"! Или поне си напишете - платен материал.

Деси Слава е една от най-добрите ни съвременни певици. Преди всичко е изключителна народна певица, изключителна, ученичка на Вълкана Стоянова. Пее всичко - от фолклор до поп и джаз. Но понеже не е любовница на чичко-паричко и се издържа сама, е принудена да се изявява в единствения наистина печеливш жанр у нас. Тъжно е и говори зле за народа и не само.

Това обикновенно го правят мъжете - хващат си 20 години по-млади от тях момичета. Ноооооо, явно и при жените е модерно ... рядко свършват такива неща добре.

Благой е мега готин мъжкар.

Милфката обича млади агънца май.

...И какво му е подарила Мама на момчето?