17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви покажа ли моето внуче и то е звездно бебе за родителите си

Хвърлих един поглед на коментарите.И всичките ви интересува на колко години е Деси ,колко кг. тежи,колко я обичат,Пък боксьора бил разорен.Пък глупости на килограм..А аз мисля ,че щом Деси е искала дете от Благой ,значи го обича.И си е направила точно сметката с неговите години.А ако е искала донор-богати чичковци колкото искаш.Тъй. че не ги мислете и не коментирайте злобно.На 39год .да роди при вече едно дете ,кариера,красота ?Значи има любов.Що не роди Глория ,Анелия , и др.Дори артистки ,щото те нали са цветът на нацията.

Дали си вярва....

Ли пишете. Нищо и аз исках да стана като Вас.

Що така нещо се сещам за русата к.. ъъъ пардон Златка?

Благой беше талантлив, но славата го замая, мързела съвсем не му се отразява добре, и в момента като боксьор е гола вода.

Десислава е 47-48 годишна. С доста филър и ботокс е.

Да е честито Ромското беби на Дяса

Сладур! Да е жив и здрав!

Тоз м@нгАL ве

Бебокът е супер сладък. Че Десито е вече на годинки, се вижда, но пък тя и не крие на колко е. Какво от това, че мъжът до нея и първият и син изглеждат като съученици. Важното е да са щастливи и да си гледат детенцето. По-добре младо гадже отколкото някой чичко-паричко.

Тя и няма как да скрие, защото се знае.Лошото е, че се прави на девойка и се получава смешно.Дали са щастливи те си знаят, щом я кефи да е майка на трима , жива издрава да е!

Да, на цели 39 годинки е! Направо вече е ѝ време за пенсия; абе още на 35 и си "на годинки" и по-добре да се скриеш някъде и да не се показваш, че една жена ако не е на 20 си е направо престъпно.

Hubavo bebe, da e jivo I zdravo!

Готин фотошоп...за Деската...

Абе, че Деси може да си позволи много по-млад за леглото няма спор. Ама защо ѝ е да се омъжва за него? Не го разбирам това! Че тя може да му е майка на тоя синковец!

Е, годините и килограмите... са само едни числа.☺

Видяхме Десислава и синът , а това бебче на кой е ?

Детето е голям сладур,да е живо и здраво.

С някакъв ботокс ли що ли и няма мимика; гледа неестествено

Че кой няма ботокс и филъри вече? Много добре си изглежда жената.

Деси е на 40 г., Благой на 22 г...….но за любовта годините са нищо.

да бе.....