Коментари - Десислава Радева за трети път с роклята в екрю на дизайнерката Невена Николова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително лош избор на обувки! С тези токове (7-8 см) е по-висока от президента, което е неуместно... Тя по принцип си е висока и е напълно излишно да се повдига толкова с обувките си!

Въпрос на малко уроци, за да не те възприемат като глупак! Например: чашата с вино се държи за столчето, а не с цяла шепа! Не е трудно, ама като си расъл в къща с нисък покрив........

Злобата ще ви изяде отвътре, простаци... Трябва да видим вие колко сте "красиви", защото като Човеци сте кръгла НУЛА!!!

Тоя сарък каквото и да облече изглежда нелепо!

Яка е.

седло

Много е зле работата!

Да се смея ли да плача ли ? На 5-та снимка надписа: "Десислава Радева на официалното СЪОБЩЕНИЕ в Йордания"

И роклята на Моника Белучи от "Малена" да облече, селската курва си остава селска курва. При това грозна като ихтимански катър.

Стига с този кон бе ! Пак няма да спя цяла нощ и ще се събуждам в пот.

Супер сте! Защо в рамките на 2 часа изтрихте всички неудобни коментари? Свобода на словото?! Нама такава. Попитах ви - това ли е най-важното - роклята на Радева или се опитвате да замажете неудобните и важни новини!? Защо не триете явните обидни и писани от платени драскачи коментари!? Ами дайте да обсъждаме тогава всички, костюмите на Габриел, прическите на вафли в герб, излезли са всички като от калъп. Радева е последния проблем в тая държава.

"С дръзки цветове Мелания грее в Лондон" На фона на наистина първата дама на държава, нашата съпруга на президент е облечена като долнопробна слугиня!!!!! Докаога това недоразумение ще ни излага???

Роклята не й подхожда като цвят, материя и кройка. Вероятно г-жата иска да покаже просто тялото си, и имам чувството, че присъствам на пърформанс “едно тяло на жена без грацилни кости от 21 век". Губи се връзката "личност- облекло" и изобщо- не й отива нито модела, нито цвета, нито кройката. Бялото й палто е изключително изискано, но за роклята под него г-жа заслужава само критики.

Супер за петстотен път четем за тая рокля, но какви са резултатите от тази среща никой не смята за нужно да ни каже. на това му се вика информационно затъмнение, както винаги

Прости ми прости селяни, прави ли ви впечатление че приема е в резиденцията на Борето а не в Бъкингамския дворец. Какво ли се е случило с бабето. Да не е отишло вече на Марс че няма кой да ви прави светлата демокрация.

Джапанките и потника повече им отиваха!

икономия трябва

Тази жена ми става все по-симпатична.

Когато сменя тоалети, защо харчи пари, после защо не сменя тоалетите, а дублира роклите. Няма угодия Иначе какво да кажа като мъж е, нищо женствено няма. Смешна е до останалите жени, жалко но факт

Къде ходи в Йордания Деса, ве.....в Делиормана и Македония е пълно с ЧЕРКЕЗКИ СЕЛА....има да я посрещат с лезгинка и калъчки.

Браво, много са стилни. Като ги гледам се чувствам горд, че съм българин. За разлика от случаите когато гледам сланинестия Простак с тясното сако, който непрекънато ни излага по света.

Д.Банова е по- секси и по-нежна от Първата дама.

има шанс да стане "първа дама", само дето не се пробвала!

Доскоро си мислех, че дизайнерката не успява да изработи тоалет за Радева от който да ахнем! Вече си мисля, че Невена направи всичко възможно. Но....

По-добре да ги врътка тия няколко роклички, че като тръгне на пазар и все влиза в насрещното.

подкрепям- сега е модерно един тоалет да се облича на няколко различни събития. така е по-екологично.

А модерно ли е да се шие рокля от пердето на баба? Като Скарлет О'Хара след гражданската война един вид...

Първо не си дама и второ никога не си била първа

ШШШт ! не закачайте бургаската дива Деси !

Тази рокля прилича на шита от плат за пердета.И определено не й стои добре.

Ас па я харесвам, за гъса й и за мерака. Жената има характер, мен това ме кефи. На злобарите, да си едът карантиите. Среден пръЗд на секи, на който му се зловиди, че има една българка с характер и мнение.

езерово,кайш?!

стига с тия брадавици

все тая!

ако го забучи на подходящо място ще е по интересно

я показвали тази кранта,бе!

ами защо пръстите и са жълти от цигарите? толкова богата а пуши цигарите чак до филтъра...

Бе каквото и да облече, с тези квадратни рамене... не й стои добре.

Роклята е хубава! Стои и възможно най-добре. Съобразена е с фигурата ѝ. Това е най-доброто, което може да се постигне при тези дадености.

Ако президентшата се е срещала с Кралицата в тези дантелки, кофти. Иначе за у нас и за арабските страни става. Все си мисля, че щеше да е проява на висш вкус, ако по британските приеми и срещи беше облякла нещо по строго, но елегантно. Но явно тя си се харесва.

Явно не си видяла последния дантелен тоалет на Кейт в черно! Кой ти каза, че при кралицата не може с дантели?!

ЗАЩО СА ТЕЗИ НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ КЪМ СЪПРУГАТА НА ПЕЗИДЕНТА? ТЯ Е И ЩЕ БЪДЕ В РОЛЯТА СИ НА ТАКАВА СЕГА И СЛЕД МАНДАТА И ВИНАГИ КАТО СЪПРУГА НА ЕДИН ОТ ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ . ТРЯБВА ДА СПАЗВА ПРОТОКОЛА И И ТЯ ГО ПРАВИ. ОТЪРСЕТЕ СЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ И ИМАЙТЕ НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ , ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ.

А защо президента трябва да се уважава, а премиерът, kойто е допринесъл много повече за страната си-да се хули и обижда!?

Прекалено много даже е "допринесъл", та неуважението е най-малкото, което заслужава!

Една област от живота, за която е допринесъл за да е наред. Една едничка кажи.

Деси ти ли си ? Май много те ядосаха,та пишеш с главни букви? Довечера пусни някоя песен във Фейсбука,направи поредното обръщение към простолюдието и ще се успокоиш.

Добре де, колко трябва да си лицемерен, хем да лижеш руския задник и да лобираш за сваляне на санкциите срещу руските олигарси, хем да правиш мили очи на американците и натовците и да въртиш опашка по приеми с тях????

селска пръчка, готова на какво ли не, за да се завре накъде.

Пазар ша има ли.

Добре е, че с последния прежидент започнахме да итделяме внимания на визията на първата дама. Тези неща са важни от културна гледна точка и се отразяват в медиите по цял свят.

E....този път е добре облечена.Абе.....шъ са научим....,но требва време.....

Не ги ли е срам, сред толкова много бедни хора! Пак царе и царици

Най представителната

Направо се бях изприщил кога най-сетне ще покажат с какъв тоалет е била Радева.Отдъхнах си,разгеле.

Зашо само ни занимавате с тази крава!

Извинявайте много......АМА НЯКОЙ ИНТЕРЕСУВА ЛИ СЕ ОТ ИЗОБЩО ОТ ТАЗИ ЛИЧНОСТ?!?! Спестявайте ни тези новини - как бил облечен травестит?!?

Като кажете "за трети път".... Кой си носи дрехите по веднъж???

Безкрайно безинтересно. Ако ще гола да тръгне.

Стилът на тази селска пръчка е неповторим: селски рок-чалга в комбинация с успялата крава да се лепне на държавна