Децата, които приличат на бащите си, израстват по-здрави и уверени

Ролята на татковците е от първостепенна важност за развитието на малчуганите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как бе... какъв баща трябва ...колко жени искат някой да им направи дете, че само да не се чувстват капо пред приятелките си и изобщо не им дреме за бащата, а и за детето.. пълно е с такива в БГ

за сяжаление си прав....

Да бе, то само от приликата ще да е, откриха топлата вода, че чак и астматичните пристъпи намалявали, а кво става за тия без астма.....

Не съм женен и имам дете, което живее с майка си, но ня не позволява да го виждам! Звачи ще заприлича ва нея! Вяма закон, който да ми помогне! Така е в България!

В общи линии е така. Дори и детето да прилича на майка си външно, все има нещо около 50% от бащата (характер). Но в ерата на разведените майки и деца отгледани без бащи или баби, лели, 2ра употреба, или сменящи се бащи ("новото нормално"), това не се харесва.

Много зависи и бащите! Защото примерите, които сте дали, и да приличат на майките си, пак щяха да израстват здрави и уверени! Въпрос на социален статус и финансови възможности! Статията е повече от глупава!

Къде, журналистчето видя прилика между сина на бекъм и него, целият е на майка си, особено тези тънки и злобни устни, ама да напишем нещо а?

Сещам се за стар виц от времето на соц-а. В милицията докарали компютър. Млиционерите питат кво е това и за кво служи. Шефът казва: Това е една супер умна машина и всичко знае - питаш я и тя ти ти казва истината. Един обаче казва: Не мое да има толкова умна машина! Я да я питам нещо, да видим знае ли! Пита: Къде е баща ми? Компютърът отговаря: Лежи под москвич-а пред входа и го ремонтира. Ченгето: Ето, сбърка - на риба е на Панчарево! Компютърът: Мъжът на майка ти е на риба в Панчарево. Баща ти лежи под москвич-а пред входа.

Една друга теория казва , че децата приличат на този, с който прекарват по-голямата част от времето си. Установено е, че деца, които са осиновени, приличат на осиновителите си. Приликата не е само цвят на косата, очите, форми. Изражението, излъчването, също са неща, които създават прилика. Погледнете момчетата на Бекъм. Носове, очи, уста - на майката, но изражението е на бащата. анормално, защото децата подражават на родителя от техния пол. Та в този смисъл да, ако бащите прекарват повече време с децата си, те ще са по-здрави прихически, оттам и физически, по-уверени и по-спокойни. Защото имат подкрепата и на двамата си родители. Голямо откритие, няма що.

Точна забележка. Освен това е забелязано, че много от обичащите си кучетата техни собственици имат близки с техните изражение и излъчване. За това казват, че си "приличат" с кучетата. Така че - напълно сте прав/а.

Нормално. Децата които приличат на съседа, са гледани през пръсти и с недоверие. Няма как да станат здрави и уверени.

народната мъдрост казва - когато таткото е неизвестен - прилича на майката... с изключение на случаите, когато боята е грешна.... но тогава се почват едни преследвания на сън от огромни негри...("като гледам унуко, да знаеш, он не само те е гонил! стигнал та е!")