Трима продължиха към ”Детската Евровизия”

Трима певци се класираха на полуфинала на националната селекция за "Детската Евровизия". Това са Иван Стоянов, Елеонора Иванова и Павел Матеев.

Обратно в новината

Коментари - Трима продължиха към ”Детската Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО НЕ ИЗГОНЯТ ТРИФОНОВ? НЕ ТЪРПИМО ДЪРЖАНИЕ, ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ ТОЗИ ГЛУПАК??? ИЗГОНЕТЕ ГО .С ЕВГЕНИ СЕ ДЪРЖИ НЕПОНОСИМО ПРОСТАШКИ, А ЕВГЕНИ Е ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ НА ТОЗИ ТИП.

НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ ГРУБОСТИТЕ И БЕЗПАРДОННОТО ДЪРЖАНЕ НА ТРИФОНОВ. ЗА КОЙ СЕ СМЯТА ТОЗИ НЕВЪЗПИТАН ЧОВЕК? ПОВЕДЕНИЕТО МУ НЕ СЕ ПОНАСЯ, АКО ГО НЯМА НЕЩАТА ЩЕ БЪДАТ ПРЕКРАСНИ...ДАНО НЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СТОИ НА ТОЗИ СТОЛ.

Заради простака Трифонов не гледам нищо свързано с него.Толкова се е оял,че в желанието си постоянно да се изтъква колко е велик и колко останалите са по-долна категория, той е превърнал btv в бащиния.Странно кой и защо му го позволява.Дали пак той ще е "автор" на песента за Евровизия,както си присвои песента на Крисия,а стадото около него си кротува и мълчи.Нали им е работодател,нямат избор.

Славчо снощи три пъти спомена, че песента,,Черната овца,, e на Лили Иванова, а тя е на,,Ахат,, и Звезди Керемидчиев.Момичето изпя кавър на,, Ахат,,, защото не може в музиката да има кавър на кавъра. Иван ме впечатли още с изпълнението на,,The Show Must Go On,,, а тази песен е висока летва дори за професионалисти. Павел също изпя прекрасно песента на Графа.

А миналата седмица Слави колко пъти върна едно момче, за да го накара да се корегира, че песента "Сбогом" не е на изпълнителя й Васил Найденов, а на композитора Митко Щерев? След това на нито едно дете не направи подобна забележка, макар че всички представяха песните си с тази формула: заглавие - изпълнител. Не е гот` така, нито е професионално - критериите трябва да са еднакви за всички.

:) То и двете ,,Сбогом,, на Васил Найденов не са написани от чичо Митко.

Е то според Слави и Джеймс Артър е афро американец с тъмен цвят на кожата. Не че го бил виждал ама така му звучал. А специално изпълнението на Черната овца от детето си звучеше много рок,много ме впечатли, не знам този глупак Слави какво само повтаряше Лили Иванова. Жалко че толкова много се набляга на журито, а не на децата и то главно да се демонстрира простотията на Слави а не с коментари по същество. Орлинчо сигурно са го сложили за красота, той завалата изобщо не може да направи включване от Славито.

Инетерсно е да гледаш таланливи деца. Но снощи наистина Слави прекали. Прекъсваше и обиждаше водещите. Говореше много. А смисъла на предаването е да се намери най-талатливото дете за Евровия. Слави трябва малко да се стегне и да не приказва и обижда толкова!

Как ще си води предаването си е изцяло негова работа ,но ако резултата е някоя нова Крисия няма да ме интересува как го е постигнал Слави.

вие нормални ли сте. Нямало ли кой да каже на Слави. Абе хора, той така е яхнал БТВ-то, повече от бащиния. И никой не знае причините за това - т.е. ние не ги знаем. Що не си направи собствена телевизия - че къде по-собствена?

този учендолски хитрец, ще излезе по-хитър от Тато.Яхна вълната на простотията, опростачи още повече хората и сега си прави квото иска и ни се надсмива. Ама той пиян ли е, дрогиран ли е, държи се непристойно - верно може да иска да отпусне децата, но това е извън всички граници.

Хубав или лош Слави е продуцента и организатора на това събитие ,защо не се хвана някой друг да го направи ,защото не е лесно ,иска се ресурс и експертиза ,така ,че ще гледаме Слави ,по-важното е на евровизия да отиде наистина най-талантливото дете ,и да не забравяме ,че Крисия бе открита и лансирана от същия този Слави и видяхме докъде стигна.

Не гледам БТВ заради учиндолския простак Слави! Съжалявам, че не слушам талантливите дечица, но не мога да си причиня това - да гледам и слушам комплексирания и злобен учиндолец! Като ви чета, оставам с впечатлението, че не съм сбъркал!

ТАЯ БОЗА НА ИНТЕРВИЗИЯТА СЪЩЕСТВУВА ЛИ ОЩЕ????????

Аз съм за Александрина!!!!!!

ЗНЕТЕЛИ КОЛКО ПЪТИ СИ ИЗКЛЮЧВАХ ТЕЛЕВИЗОРА НЕМОЖЕХ ДА ГЛЕДАМ ПРОСТАШКОТО ДЪРЖАНИЕ НА СЛАВИ - КОГАТО Е В НОРМАЛНО СЪСТОЯНИЕ НЯМА ГРЕШКА НО ИМА МОМЕНТИ ММММ НЕ Е ЗА ПОНАСЯНЕ - А ДЕЦАТА ПЕЯТ ЧУДЕСНО

Ще ти гръмне захранването с това вкл. - изкл.! Сменяй канала, пък току виж си попаднал на свястно предаване...

Децата наистина са много талантливи, но е много жалко, че това невъзпитано, нахално и бездарно същество Трифонов прави рейтинг на техен гръб. Питам се защо БТВ не се намесва, след като заради гаменското му повдение, губи аудитория. Аз например повече няма да гледам, защото ми е обидно. Ако бях родител на пеещо дете, щях да го оттегля.

Съмнявам се, че някой от родителите ще оттегли детето си заради трифонов. Те са там, за да правят "кариера", така че ще си траят. Досега има ли дете, което се отказа от конкурса?

За съжаление е така. Не са много опциите за кариера в България, но това не променя факта, че отношението към хората около самозабравилия се шоумен наистина е много обидно, включително и за децата.

Спрях да гледам БТВ много отдавна! Причини - Слави Трифонов и турски сериали в прайм тайм.

Има и индийски сериали!Като ги гледам,се чувствам горд,че съм българин!

Осветлете ме, децата на български ли пеят, детски песнички или чужди?

Всички деца бяха прекрасни. Но аз се надявам Иван да победи. Има неподправено детско излъчване, което за щастие продуценти, агенти, пиари и Слави не са повлияли. Надявам се да не заприлича на възрастен чичко някой ден, така както направиха с Крисия.

Изключително арогантното поведение в ефир на Слави по отношение на Ев.Димитров и Орлин П. беше много отблъскващо.

Браво!Много са талантливи децата!Но....трудно е да гледаш ,след като след всяко изпълнение на дете,трябва да слушаш простотиите на слави и водещия борис.Двамцата са много ПРОСТИ и ПРОТИВНИ.

А прави ли ви впечатление, че по време на изпълненията на децата се въртят едни и същи фейсбукови коментари, от едни и същи (6-7 бр.) хора и имена? Освен това до момента не е имало нито един неготивен коментар, което за БГ-потребителя е недопустимо. Всичко при Слави Трифонов е по сценарий (не се заблуждавайте, че има изпровизации), скоро той ще достигне наглостта на политиците, към които е толкова безкомпромисен.

Славке, стига с тези конспирации и сценарии. Децата пяха прекрасно. Трябва да си пълен дебил и злобар за да напишеш отрицателен коментар. Сори, ама не ставаш за следовател.

Не си ме разбрала, мила! Казах, че не е реално да пишат няколко човека едни и същи коментари, а не, че трябва да има отрицателни такива. Не е нужно да съм дебил, а да гледам предаването и да имам мнение.

И този конкурс показа ,че нашите деца са целунати от бог- страната ни е извор на таланти, Браво деца,

на мен ми хареса Юлияна Мур.Така ме грабна това дете.Имаше излъчване, присъствие и глас

Ако бях на мястото на водещия Борис, моментално след репликата " ама напоследък и ти толкова ги пееш ... " - за изпълненията на Султарийски в КуКу Бенд , хвърлена абсолютно сериозно и унизително пред толкова зрители, просто щях да му подам микрофона на невъзпитания и самовлюбен Станчо Трифонов , да му кажа той да си пее, при положение, че сам Станчо заяви, че не е никакъв певец точно в това предаване ; щях да напусна и дори да го съдя за уронване на личността. Това встрани; децата наистина пеят отлично, подготвени са за сцена и проблемът е , че са много и повечето са талантливи, а може само едно от тях да ни представлява. В общи линии от журЕто само Евгени е на професионално ниво; другите двама са пълнеж. Желая успех на всички деца!!! Станчо НЕ Е критерий за това.

става, подписал е договор и слави ще го съди до дупка

Прекрасни, талантливи деца, но е време чичо Слави да се оттегли от журито. Плаши и стресира децата с поведението си. Успех на всички талантливи деца в България!

Не прави чест на Слави изключителната арогантност, която демонстрира към Орлин! Камерата дори го хвана как дава знак да прекъснат изказването на Орлин, който пък имаше изключително достойно поведение и поне за сега не се хваща на провокациите!!

децата пеят прекрасно.моята класация беше 1,4,6. Много лошо впечатление ми направи държанието на г-н Слави Трифонов с настояването си да сласира своят избранник вместо да бъде прието предложението на г-н Евгени Димитров, още повече ,че той е председател на журито

Елеонора Иванова е най-добрата. Щом още отсега има такива гласови данни, кой къде ще стигне, като порасне. Дано меринжеите и продуцентите не я похабят преждевременно.

Не ви ли идва в повече гаменското Учиндолско поведение на Трифонов.

Поведението, тона и държанието на Слави наистина са отвратителни - няма ли кой да му каже от екипа му, защото той явно не се усеща. Слави спри с простотиите си и имай уважение към колегите си . . . и към зрителите.

ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН...НАЛИ ЗНАЕТЕ ЗА БАНИЦАТА...