Мъжете се чувстват по-атрактивни, когато станат бащи

Самочувствието на мъжете значително се повишава, когато станат бащи, и те започват да си мислят, че са по-атрактивни в очите на нежния пол, установи американско проучване.

Обратно в новината

Коментари - Мъжете се чувстват по-атрактивни, когато станат бащи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нищо атрактивно в женен мъж с деца, сигурно само за собствената си жена са атрактивни а и там е малко спорно.

Със сигурност и жените повишават самооценката си, след като станат майки. Твърдя го от личен опит. Случва се да имат и следродилна депресия, но тя преминава все пак (изключвам тежките психози). И пак от личен опит - една жена дори да е придружена от малкото си дете привлича мнооого мъжки погледи :) ... все пак на мъжете не им пука особено дали жената е семейна. Докато при жените е обратно - жененият мъж, особено с деца, ги кара да са сдържани и по-дистанцирани.

Мъжете може и така да си мислят, но какво да му е атрактивното на женен мъж с деца!?1

И аз това се чудя, но откакто съм женен и имам деца получавам доста често сексуални предложения от жени с 10-15 години по-млади от мен. Разбира се може и да нямат връзка двата факта :)

Ужас!

Атрактивни за кой?За останалите свободни самки може би?Ех много са с крехко самочувствие тези създания наречени мъже

Ти явно си от дежурните подобия на жени, ниско образована и мразеща пола си. Поне баща си познаваш ли го?

Иронично...постваш под никнейм "Депресирана". Май май, на някой друг му е крехко самочувствието. А мъжете се чустват по-атрактивни, когато имат деца, защото тогава самотните, неженени и бездетни жени започват да им обръщат голяма внимание. Защо се получава този парадокс? Много просто - ние не се различаваме много от животните, жените харесват мъже, които са доказали плодовитостта си, и са направили хубаво и здраво дете, т.е. успяли са да "спечелят женска" и да я "убедят" да им роди дете. Това прави един мъж изключително привлекателен в очите на жените, подсъзнателно. Така че чувсвтото за атрактивност е оправдано, защото самите жени са виновни за това, че един татко се чувства по този начин. А не защото му е крехко самочувствието.

така, значи таткото на снимката е с 2 бая големи деца, едно от които влиза в пубертета, другото може да има сериозно гадже. та пропорционално на това колко години е тая следродилна депресия бе?