Двойките, които поделят грижите за децата, са по-щастливи

Двойките, които си разпределят поравно грижите по отглеждането на децата, се радват на по-добър сексуален живот, установи американско изследване.

Обратно в новината

Коментари - Двойките, които поделят грижите за децата, са по-щастливи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно мили дами, всичко се връща: - безсънните нощи - слугуването у дома Родих 2 деца и посветих доста години от живота си на тях и семейството си и все още сме заедно - вече 30 години. Но когато децата станат самостоятелни - сред 9-ти клас започнах да се оглеждам и решиш, че животът на Пепеляшка вече приключи. Сега спазвам максимата "Мир вкъщи - любов навън"! Емоции, екскурзии, забавления .... никой не може да ме упрекне, защото семейството винаги ще е номер едно, но има и номер две - службата и номер три - удоволствие и емоции.

тези мъже, които гледат децата 40%, че ние български такива не сме виждали

аз днес изчистих цялата кухня. чиниите и пособията. миялката смених и заредих. плотовете почистих. после играх шах с големият. би ме. сега отивам да олигавя малката. а макя им не ме бръсне и за слива дори... нещо ни будалкат тука.

То има ли такива мъже? Да помагат? Всички са с две леви ръце и мързели, които гледат да прехвърлят всичко на жената. Поне пари да вадят да има защо да ги търпим, че не са нищо друго освен досадно бреме.

Е, нали сме за това, да изкарваме пари ... Не може пък всичко, егати. Не можем да сме на работа, да изкарваме пари и да ви помагаме в домакинството и с децата едновременно. Не можем да не спим нощем и на другия ден да сме трудоспособни ...

За това сте, но има много, които и това не умеят. Макар и некадърни да гледат семейство, пак не помагат. А и когато жената започне работа задълженията трябва да се поделят. Малко са мъжете, чиито жени са само домакини. Тук не говорим само за периода на майчинството.

Не познавам жени, които не работят и въпреки това си гледат и домакинството и децата. Искаш да кажеш, че сте по-кекави от жените ли? Това, че работиш не значи, че нямаш дом и деца. След работа както жените запретваш ръкави и участваш. Другото е мързел и оправдания.

Можем, а? Да работим и да гледаме децата 100%... А вие от работа на дивана...сами си признавате, че за НИЩО не ставате

Като не те устройва един, напускаш го, не седиш и не мрънкаш, че бил лош. Разбира се, че има свестни. И въобще не са малко.

За сексуалния живот е най-добре да ги гледат бабите и дядовците някъде извън къщи. Иначе съм съгласен със статията - близко е до ума. Ако на жената й остава време за секс, има секс.

Родят ли се деца в семейството уважението към мъжа изчезва. Не го търсят за секс, а за плащане на сметки и носене на тежки предмети. Жените са факири в прехвърлянето на задълженията върху тях. Женското нахалство, което не познава граници, превръща мъжете в жалки сенки без самочувствие. А ако мъжете се опитат да се защитят от посегателствата на жените върху тях се изсипва цялата ярост на полицията, прокуратурата и съда.

Горките мъже - вечните "многострадални Геновеви" - то гледането на дете, не е като да седиш на масата с чашката в ръка и да раздаваш команди, а после да искаш секс, внимание, уважение и т.н. В 99% от случаите тежестта по отглеждането на децата пада върху майката. Факт.

Гледането на деца не е като правенето им :). "Значи романтиката от раждане и гледане на бебета е само в турските сериали. Гадничко си е. Бременността и раждането също. Бяха ми казали, че като родя ще почувствам такъв прилив на щастие и възторг някакъв. Нищо подобно - просто се чудех да се радвам ли, че оцелях. Нищо не изпитвах към бебето много дълго. Сега си ме кефи порасналия тийн, но никога не ми мина през ум за второ. Определено в живота има много по-удовлетворяващи неща от това да бъркат в теб като в коледна пуйка, а после да бършеш тонове ако, повърня и сополи. Свидетел съм как това разби толкова връзки и съсипа безброй оптимисти край мен".

Luna0102

Ами така де, като купите нова пералня с нейните пари, ще я накараш тя да я носи по стълбите. Който ще я ползва, да си я носи- така е честно според мен. А за да не се преуморяваш от въртенето в леглото, което е много неуважително към слаботелесното ти тяло, най-добре ще е жена ти да потърси услугите на някой съсед.

За да имаш такива впечатления, значи грешката е в средата ти. Излез от нея и ще видиш какво са нормални отношения. Съгласна съм със статията.

Аз съм жена,но си признавам,че много си прав.Уж не го правим нарочно,но въпреки всичко сме си кози.Сега всички жени ще ми наслагат минуси,но признат грях е поне на половина.

Това е прикрит коментар.

Би ли уточнила какво имаш предвид. Не разбрах.