Гуинет скандализира с бикини за малки момиченца

Американското общество за пореден път е възмутено от актрисата.

Обратно в новината

Коментари - Гуинет скандализира с бикини за малки момиченца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво друго да очакваш от идиотите в Холивуд?

Във всички магазини в България, в момента продават точно такива детски бански, ако това е неприлично, то тогава всички момиченца са аут от плажа.

Не бикините са скандални, а рекламата с момиченцето. Представено е като голяма жена и е наблегнато на дупето й и няма лице...Нормалната снимка за малко дете по бански би било играейки на пясъка или примерно с топка на плажа, а не позирайки като секс символ...

Габи, едно играещо в пясъка 8-10 годишно момиченце, с наднормени килограми, защото доколкото разбирам, това е другият проблем отразен в статията, че моминченцата били слаби, може не би било интересно за един педофил. Така ли?

Хаха, `айде стига бе. И откога американците станаха толкова образцови?!! Намериха за какво да се заядат. Факт е, че в тия бикини няма нищо скандално и сексуално. Правят от мухата слон. Насистина фрапиращите и скандални дрехи и т.н ги подминават, а на бялото викат черно. Нямам думи.

Явно доста от коментиращите тук не са запознати с реалния проблем на колекцията на гуинет, а именно рекламните снимки. На тях момиченцата са снимани като голями жени в гръб и не им се виждат лицата ами само дупетата. Снимките не са на детенце по бански, което си играе на пясъка а на омален варянт на някоя фотосесия на Клаудия Шифър... Първо проучете какъв е случая и тогава изразявайте мнение.

kokobrais

Неграмотно! !!

O, да нека обърнем внимание на грамотността на писането ми а не на факта, че малки момиченца се представят като голями жени... Дали ще дойде време когато децата ще имат едни истинско и нормално детсвто без възрастните да налагат себе си върху тяхните разбирания и начин на живот ...

Важното е, какво се крие под външността, чадо, т.е. под бикините. Душата, чадо, душата преди всичко! Стига с този груб материализъм, баба.

ПРОВОКИРАТ ФАНТАЗИИТЕ НА РАЗНИ БОЛНИ МОЗЪЦИ И ПЕДОФИЛИ. ИНАЧЕ БАНСКИТЕ НА МЕН СПЕЦИАЛНО МИ ХАРЕСВАТ НЕ ВИЖДАМ НИЩО СМУЩАВАЩО ВСЕ ПАК ТОВА Е ОБЛЕКЛО ЗА ПЛАЖ А НЕ ЗА ВЕЧЕРНО ПАРТИ . ЯНКИТЕ МНОГО ТЪПИ БЕ ........

Точно! Парцалки някакви. Ама щото е Гуинет...

ДО 292-БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОЧНИЯ КОМЕНТАР.ЛИЧИ СИ ЧЕ СТЕ ЧОВЕК С ЕВРОПЕЙСКО РАЗБИРАНЕ.БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ.

Маргариди, аз разбрах ама дали ти ще разбереш някога е друг въпрос.... :) И още - не е културно да се вика - това дали го разбра? ;)

да поумнееш в някой следващ живот (292 - също). Би-еди-какво-си означава две-еди-какво-си. И на български и на други езици.

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СЕ КАЗВА МЪЖКИ СЛИП В БГ. А ЗА ДАМИТЕ-БИКИНИ. РАЗБРАЛИ -LETTO.

А пък на норвежки бикини означава бански костюм от две части за жени, ако това внася някаква яснота във вашата лингвистична полемика. Предполагам, че и на английски това означава. За дамския слип съм съгласна. Мисля, че на български неправилно сме заели думата бикини за дамски гащи.

За невярващите - сравнете с "монокини" - бански/бельо от една част, т.е. без горната (уточнявам, защото докато пиша, се опитах да си представя обратното, хи-хи-хиии) ;) :Р

На норвежки е badetøy!

АЛО ДИР-БГ САМО В БГ СЕ КАЗВА БИКИНИ.В ЦЯЛА ЕВРОПА СЕ ГОВОРИ ЗА МЪЖКИ СЛИП И ДАМСКИ СЛИП.АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ ВИЖТЕ НЯКОИ РЕКЛАМИ НА БЕЛЬО.СПРАВКА В МАГАЗИН "BENNET"-ИТАЛИЯ.

Не мога да разбера тази забележка! Нали сам казваш че в България се казва "бикини"! Какъв ти е проблема точно?

Ние и "кюлоти" си имаме, но тук сме употребили книжовното "бикини". Майтап, де... Ама тва с дамския слип направо кърти!!!

Нормални бански за деца. Ако искат да видят нещо скандално да заповядат по БГ плажовете където малки момиченца джиткат по прашки и родителите им са горди от това.

Е,какво му е на банския.И аз имах точно подобен,като бях на тази възраст.Странни хора!

Напълно нормално изглеждащ бански! Явно просто са вдигнали мерника на Гуинет незнайно защо и оплюват всичко, с което се заеме. Аз пък много я харесвам - много е чаровна и естествена!

Винаги ми е била бозава и безлична тази набедена актриса.

Абе като гледам днешните деца и особено тийнеджъри, не мога да не се съглася, че децата също трябва да спазват диета - нямам предвид да гладуват, а да се ограничават от мазно, пържено, сладко и тестени изделия - просто да се хранят по-здравословно. Относно детските бански - не виждам нищо скандално в тях.

Малките момиченца по бикини са сексуални обекти само в очите на педофилите..За останалите хора са просто деца по бански!

Американското общество за пореден път показва своето лицемерие. Това са обикновени бански, а стремежът към кльощавост идва точно от америка с Плейбой, модните диети, които правят жените на пръчки и нека не забравяме пластичната хирургия, която също превърна хората в пластмасови чудовища!

Тая лелка леко луда - има нещо неизживяно май !