Родители скочиха срещу Victoria's Secret

Марката за луксозно дамско бельо Victoria`s Secret представи новата си пролетна колекция за млади момичета "Bright Young Things". Тя съдържа провокативни надписи като "обади ми се" или "предизвиквам те".

Обратно в новината

Коментари - Родители скочиха срещу Victoria's Secret | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо лошо в секси бельото, но когато е предназначено за пълнолетни. Въпросните бикини с надписи дори не ми се струват секси, а просто вулгарни и грозни.

Навирането на секс под носа на всеки жител на планетата е един от най-големите проблеми на съвремието. Удовлетоворяването на нагона по начин, отделен от съпътстващите го човешки мотиви и емоции прави хората негодни за изпълнение на човешката им мисия. Формира се манталитет на първосигнално задоволяване. Което в общо човешки аспект е деградивно, вманичава, свежда до примитивизъм човешките отношения. Не се чудете защо ръководителят лансира тъпа красавица, а някой с научен капацитет е изгонен от работа заради нея. Кой печели? Печели глупостта. Ето това възпитание днес е факт.

Само, че не всички красавици са тъпи, стига с тия глупави клишета. Освен това сексът върти света. Чак когато нагонът е задоволен, човекът започва да мисли и за духовно усъвършенстване /пирамидата на Маслоу/. Така сме устроени.

Вероятно така си устроена ти, мила. В поста ми няма твърдение, че всички красавици са тъпи :-). това е твоя тема и ти си отговарящ сама. Айнщайн казва: По-лесно ми е да разбооя атома на съставните му части, отколкото предразсъдъците на хората. Ти започваш отт предразсъдък, че някой смята красавиците за тъпи. После отиде на духовност едва след като си се изчукала до дупка. ... Зависи кой нагон поставяш като водещ. Нагоните са много. Има интелектуални нагони. Духовността обаче е влечение, не е нагон. Сексуалният е един от най-примитивните нагони. Ако той започне да доминира, духовността е без надежди. Не направзно чакрата, управляваща едното е най-долу, а чакрата на духовността е най-горе. Устроени сме да избираме. Човек е единственото същество, което е пригодно да осъществява свободен избор. И когато свежда този дар до първични инстинкти, неочовечени по висш начин, духовното усъвършенстване, за което пишеш, става просто думи, прочетени от някъде. Нали знаеш, че зад едни и същи думи хората поставят различни смисли. Маслоу, фройд, Христос - все е избор. Избирай. Ако избереш като кучетата, си кучка. Ако избереш като Бог, си Бог. Докато бъркаш секс и любов, купувай гащички с надписи, които произвеждат сърбел.