Захари и Диана очакват второ дете през пролетта

Тв водещата Диди Алексиева и актьорът Захари Бахаров ще се сдобият с втори наследник през пролетта.

Обратно в новината

Коментари - Захари и Диана очакват второ дете през пролетта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mноооого си права Marlena SS. Aз избирам да съм заразена с добро и затова им се радвам.

Ето такива новини искам да чета - страхотни са и двамата, не са от този тип ''известни с това ,че са известни''. Здраве и любов.. А 'Под Прикритие' е уникален сериал ! :)

Да внимава в картинката, да не го прибера на топло и..... да се пази от Джаро!!

След думата "Баси" се класираш директно към първите редици на "Простите хорица" .

И аз това щях да кажа! Та не говорим, че след "баси" следват думи като "кво" и "теа"! Не знам дали демографската криза е толкова осезаема, но опростачаването на нацията е ФАКТ! Чу ли, Марлена??? Теб визираме!

всеки има право на мнение,ако не ти харесва не чети

Ти от Марс ли падаш, марлено? Точно тия ли са някакви герои в имането на деца, дето не признават 2000 лв заплата за пари? А този Бахаров не ми е симпатичен, защото веднъж разказваше по телевизията, как е завършил езикова гимназия и не знае и дума от езика. И се гордееше с това.

кои са тези???? кои е този актиор , нима мутрите са вече актиори в булгаря, а тази дама ми изглежда адски тъпа

Марлена, марлена, много важно че някои хора ше имат второ дете- те могат да имат и трето и двайсто. Но, те могат да го отглеждат и затова си го позволяват, а вижте хората - вижте страданията, вижте здравословните проблеми . На това ли да се радват другите , а!?

Браво! Да са живи и здрави и те и дечицата! Готино семейство са!

Искам Захари да каже как се печели от Националната лотария или пак е пълна измама и само за наши хора!

тоя е адски противен неврастеник, дано децата му да са по-симпатични .....

много тежък занаят е това и наистина освен работа е нужен и талант който си е дар от бога или имаш или нямаш иначе успех в отглеждането на всички деца в бг

Бездария нещастни!

Не ми допада като артист и водещ но поздравления за чаветата . А някой може ли да каже жена му с колко е по-стара от него ? Изглежда ми много уморена ? Иначе евала прекланям се пред нея щом деца ражда . Дано да го гледаме захари в повече продукции и да му е здрав и корав члена още чавета да прави на жена си ! Пожелавам на всички родители в България най -после да успеем да се отървем от коалицията УБЙЦИ на българския народ и да зашивеем подобаващо . В Германия Захари независимо от доходите които има децките на децата му щяха да са по 199 за всяко +безплатни лекарства до навършване на 12 г и безплатна мед . помощ до 18 г възраст на всяко дете . Да не говоря за грижите за майката и семейството че ще стане статия . ГОВОРЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ДОХОДИ . АКо сте с високи доходи то рязането на маичинство е след 6 месец

Едно си баба знае, едно си бае! Какво общо има съобщението с "ДЕЦКИТЕ" както ги наричаш?? Пише се детски, глупако! Явно от "ДЕЦКИТЕ", които са давали на родителите ти за теб е нямало много смисъл, защото си останал пълен профан! ДЕЦКИТЕ....хахахах

тази Диана е отвратителна отвратителен вкус отвратителна визия ,жaлко Захари е готин

Боже каква разтърстваща новина!Чудо нечувано, от нас простосмъртните неизживяно!Това е то да си "чаровна блондинка"...........

Ами новина е!И двамата са известни, особено той и най-важното, че дължи популярността си на това, с което се занимава.Не е измислен герой като повечето.Има талант, има харизма.....та по тази причина е новина и то хубава!

хиляди поздравленя от мями, флорида! много здраве, турпение и лична мотивазяя за цялото семеиство и особенно за вас мили!!! винаги ше сте \"добре дошли\" вав слунчево мями. от зарко, катхъ, салма нелина и шаила исабелла! кусмет:-суерте ъ мучос салудос. яуидансе!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...актьорът Захари Бахаров..? Актьор за мен е силно казано..Актьор "Под прикритие"... и ми се насълзяват очите всеки път, когато го гледам. Това сериалче е толкова тъпо ... а актьорчетата са толкова неубедителни бедните ...актьорската игра е на аматьорско ниво.

Че новината е леко тъпа, тъпа е. Но ти явно нямаш понятие от новото българско кино, щом за теб Захари Бахаров е едното "Под прикритие". Отделно от това, ако има убедителен актьор в този сериал, това е именно той. Иначе не мога да не се съглася с очевидното, уморително рецитиране на манекенчето с геройско име Мартин (дори не му знам истинското).

Той?!? А Джаро? Актьорът е Михаил Билалов! Останалите са дребни риби.

Браво. Много се радвам за тях. Захари Бахаров е страхотен.

Като професионалист или го познаваш лично?

Да са живи и здрави.Господ здраве и късмет да им дава,но кой го посочи този Захари и кой го движи ,защо така мъчително го натрапват.

Какъв ти е проблема на теб? Може би ти се съсредоточаваш прекалено върху него? Захари конкретно никой не го натрапва защото е достатъчно талантлив и готин, за да пробие сам... Но затова пък некадърници, които ни натрапват непрекъснато - бол!

...некадърници, които ни натрапват непрекъснато с лютеничка - аматьори бол!

аз чакам шесто