Двойката все още крие пола на бебето, но близки до нея издават, че ще е момче. Чаровната блондинка кара лека бременност и няма намерение да слезе от екран след раждането. След по-малко от месец рубриката й „Необичайните заподозрени” ще бъде рестартирана в уикенд програмата на TV7, но с ново име. Диди е категорична, че деликатното й състояние я мотивира да преследва героите за филмчетата си още по-настървено.

Искахме второ дете и, разбира се, бяхме много щастливи, когато разбрахме, че се е получило. След като вече имам тренинг като родител, някак си не изпитвам същата еуфория, знам какво ще ми се случи стъпка по стъпка”, споделя пред „Монитор” Алексиева.

Първородният им син Макс вече е на две и половина. „Той знае, че в корема ми има бебе, но за него е относително, защото реално не го вижда. Абсолютно диване е и действа на принципа, че мама си е мама и трябва да бъде тормозена докрай”, смее се Диди.

В отглеждането на малките мъже ще й помагат двете баби и Захари. „Той не е от съботно-неделните татковци, които се скатават. Правил е всичко, което и аз, с изключение на физически невъзможни екстри като кърменето. Сега например си играе много повече с Макси, отколкото аз. Навлязоха в мъжкия период, в който имат общи интереси.

Вижте снимки на Захари и Диана >>