Диана Димитрова за Владо Карамазов: Чудя се дали ще му е толкова весело, когато цялата истина лъсне

Междувременно актьорът опроверга твърдението, че се е отказал от кариерата си, заявявайки, че му предстоят нови проекти в театъра

Обратно в новината

Коментари - Диана Димитрова за Владо Карамазов: Чудя се дали ще му е толкова весело, когато цялата истина лъсне | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Диана, имаш ли триъгълник? Питам за един преател полицай, не е за мен.

Звазди , глезят се - Какво да ги правиш ?!

"Искам да кажа , ама няма да кажа , за да не ме разберат погрешно , но рано или късно гялата истина ще лъсне , да видим тогава дали ще му е толкова весело , я ми вижте синините , ама няма да обвинявам никого ( той си знае кой е ) .... , Те и нашите овчари викат " А" ..." - КАКВО точно искате от съда Госпожице ?! Ако ще казвате - Казвайте , защото времето минава , а и младостта не е вечна - С възрастта хората започват да забравят детайлите и това може да възпрепятства разследването ! Колкото до синините - Тя и Истанбулската конвенция не би ги забелязала ! Марчето в квартала колко бой изяжда пък един път не се е оплакала , даже твърди че мъжът и Гошо много си я обича и уважава !

синдрома на малката и не ставаща пишка съчетан с крещяща тъпота и селяндурщина в педала сменил си фамилията

Винаги съм презирала мъжете коцкари. Те по принцип са и страхливци. Обаче не одобрявам и поведението на Диана Димитрова. Иначе я харесвам като актриса. Трябвало е веднага и на момента да се отнесе до съда. Вече е твърде късно и само ще настрои много хора срещу нея. А вергов е един самовлюбен егоист,, който се мисли за много умен.

Срам за жените катоцяло е тая треторазрядн актриса от сериали. Заради такива като нея жените ще сме втора категория. Ако имаш нещо да казваш го кажи, не мотай и не си прави евтина реклама. Не разбра ли че си смешна и жалка.

А тя защо продължи да снима в същия сериал със същите хора още 4 години? На всички снимки от премиери на сезони е все усмихната и прегърната с колегите.

Трябва да ги сменят с други дисциплинирани и талантливи

е простотията на Диана. Оплете се като патица в кълчища от недомлъвки, закани за съд и безсмислени дълги тиради, в които не казва нищо.

На тази нещо са се разместили сачметата. Гледах я в 120 минути и хич не говореше адекватно. Търси някаква изява и реклама, но не знам до къде ще стигне !

Тази явно колекционира мъже. Мене защо ме ме тормозят и бият - защото не си го прося.

Щото не си ЗВЕЗДА !

Диана има невероятно присъствие на екран.Огнена, темпераментна хубост.Освен това има и други таланти.Насилникът е женкар и побойник.Искал да си запази семейството? Хайде бе, Диана изнасили те? Изгаврил се е с нея и когато е предивила претенции я е пребил.Нагъл глупак.

Да, насилникът примерен съпруг и баща, стои си при жена си, а някакви чужди жени го преследват. Човекът трябва някак да се опази, нали?! Ами наритал я - какво толкова - тя си го била търсила!!! Най-тъпото и жалкото е , че този човек възпитава момиче..

Що ти знаеш точно кой е? Кажи де чак и за дъщеря му говориш? Казвай!

Ама Дианчето с женени мъже си ляга а сега я били били.

До всички плюещи Диана - ако сте мъже, сте жалки, ако сте жени - още по-страшно е! Как е възможно да оправдаете насилие?! Каквото и да са обстоятелствата, да си мъж, да си физически по-силен и да удариш жена, е недопустимо! И е нормално да е мълчала - цялата свита от сериала не е реагирала. Целият екип, свидетел на случката, са меко казано нечовеци. Диана е замълчала от обида и унижение . Вече е достатъчно известна, натрупала е самочувствие и го казва сега. Какво толкова неразбираемо има?! Нима повечето от нас не биха го направили?!

И да, затова четем заглавия за убита в куфар... обикновено жените са виновни, те предизвикват мъжа, да, да Диана го е предизвикала, тя си фо е търсила и си е намерила пердаха!

Значи, да натрупаме пачките и чак тогава да се правим на жертви на насилие, нали така казвате? Колко сте жалка и меркантилна, също като актрисата и онези стотици златотърсачки в Америка, които се сещат, че били жертва на нещо си, ама след около 20 години, когато са с милионите в сметката, тъкмо благодарение на иначе насилилите ги.

Освен физически, тормозът може и да е психически, както знаем всички. Лично аз не разбирам нейното поведение, което за сега е повече ПР. Тази театралност е неестествена. Гони си нещата, моме, но не в социалните мрежи и по телевизията. Не е сериозно.

Щях да се съглася абсолютно с теб, ако Диана беше излязла и казала: тогава едикойси ме би, не казах тогава, защото си градях кариерата и това означаваше край за нея. Сам че, сега Диана започва с недомлъвки, усуква... иска пари от бияча си ли? Защо не го каза кой е

Тази Дияна никога не съм я чувал, но начина по който реве говори, че търси внимание. Да беше го казала преди 5 години или когато там е станало. Преди да съм написал последното изречение вече и забравих името.

Да каже и какво- да я оплюят и охулят тогава, а не сега. Да я игнорират и да не може да играе никъде?! Сега е популярна, а не прохождаща актриса и въпреки това събра всичкия хейт на актьорите, близки на Вергов

Александър Дюма определя съвсем ясно позицията си относно човешката простотия: „Предпочитам лошотията, отколкото глупотията. Защото лошотията понякога се сеща да си дава почивка.“

Писна ми от тази Диана ли беше, всеки ден. Какво работи тази жена,какво е това мрънкане. Ще си намериш леля мъж, не се отчайвай.

Аз съм жена на възраст,много съм видяла и преживяла. Спри се бе момиче,излагаш се. Не те знам коя си,но толкова ли ти е трудно да си намериш мъж? Жалка си, 300лв. съм дала за телефон,и през ден чета за твоите глупости. Скрий се,стига вече.

Прилича ми на отмъщението на отритната и изоставена жена

пак се е поАКАЛА до КОЗИРКАТА

Каквато и да е конкретната ситуация, да пребиеш жена е отвратително поведение.

дали ще може да върви по улиците спокойно, без да изяде поредния тукмак изневиделица от някъде...

Бе дайте и Оскар, мастар или друг отличителен уред, та да млъкне.

Диана е забележителна актриса и много жалко ако и е нанесен такъв побой! Това е една финна дама, която заслужава внимание и уважение. Дори да е имало лична драма, не е този начинът.

Нейното поведение прилича повече на тормоз на даден човек, отколкото на търсене на справедливост. А е имала възможност да реагира съгласно законите.

Ей, кокошко недоклатена, сега ли се сети да се оплакваш и да биеш тъпана? Къде беше досега. Или си си правила тънките сметки , че тогава си била никоя , а сега вече доби кураж и се надяваш да ти обърнем внимание. Много, ама мноооого се излагаш. Нямаш грам достойнство! Ако си имала проблем и си била бита , след като си била бана - да си сигнализирала веднага. Сега вече е късно. Няма кой да ти се връзва на номерата...щях да кажа крвенски.

Офцооооо започваш вече да досаждаш, ако те е бил някого му завеждаш дело, няма нужда всички да ти слушаме простотиите. Пълно е с бити жени, нито си първата нито ще си последната, така че върви на майка си в задника!

На окото не е синина, а определено сива боя. Ако си ударен прясно става мораво и се подува, а окото не е подуто, само гримът се е размазал. А на снимката с ръката лицето на човека не се вижда и не е ясно кой е той.

Айде да млъкне вече. Достатъчно се изложи. Сама си го е просила и си го е получила кютека. Рядко противна жена , с поведението си имам предвид.

Разбрахме че си се ебала. Стига вече. Няма нужда да тръбиш в медиите. Кат другата порно Диана и тя на всеки нов клип в медиите да казва колко е съвременна. Ех аман от проститутки.

Селяните се научиха не само да бият, но и да пишат?

Туй миче ми се чини, че му е арно да я онождат и да я тепат. Я самода я фана ше й изкрънджа дудата и че й пръсна пардюхата, па после да оди да се жалва колко убаво й е било. Такиз ката тая само мариз и йебан.

Гроздето е кисело, гетата не го стига?

даже и една чекия не заслужава тая..

ИСТИНАТА ВИНАГИ Е ОТНОСИТЕЛНА. ЛЪЖАТА Е АБСОЛЮТНА. ЗАЩО СИ МИСЛЯ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО Е Л......

След тези изпуълнения тази ще е на сухо завинаги.

Тази кокошка няма ли кой да я осъди за клевета ?

До края на живота си тая фуй няма да види повече! Особено български. (виж, с мангали и мигранти може и да успее да се уреди някъде...)

То е ясно, че тази никой не я е бил. А е трябвало.

До дамите, които поглеждат коментариите: Лично аз мисля, че нашето общесто има все още незряло отношение към насилието към жените. Но мисля, че това е път, по който има (доста) да вървим, да си показваме грешките и да си помагаме едни други. Считам, че формата, начина, заядливостта, която тази дама (актрисата) е избрала обрича темата на остро противопоставяне, с крайни (обикновенно неверни и пресилени) реакции и по никакъв начин не помага на идеалната (за крайна) цел - да сме толерантни към другия пол до степен да преминем от толерантност към разбирателство и зачитане. Та отдолу (в коментариите) дори някой се е изметкал и е стигнал до извода, че това е нарочно за приемане на Истанбулската конвенция. Та думата ми беше - аз не вярвам на тази дама. Не казвам, че това, което и се е случило не се е случило. Не казвам, че хората, за които се говори (но тя не назовава) не са сбъркали (недопустимо), но има нещо, заради което въобще не и вярвам. Вие какво мислите?

действието се развива между хора, пиша хора, а не човек - един път, в тъмното, изневиделица, на секундата, еднократно....не не не всичко е точно обратното - действието, що ли се повтарям /сигурно така ще запомните :)/ се развива между хора, повече от един човек, на светлина, синината не изчезва дълго време и не е на шията /да си сложиш шалче/ та, няма начин да няма начин и други да знаят как стоят нещата...или как се е развило действието...но но са ПУБЛИКА, а тя не участва в действието, само го ГЛЕДА....празно !

Дианче, ти ли си, ма душа? Ко стаа, изтрезня и реши пламенно да се включиш в дискусията, а?

А ти си бивш Александров ли?

Време е да се намеси някой добър специалист, тази жена не е добре, липсва й внимание (ебане, вероятно и любов) и оттам се чуди вече в какви простотии да се забърка и как да се саморекламира с меко казано нелепите си твърдения!

и н...ямаш компетенцията да даваш такива показания, ох , обя,....как се казваше онова, дето като си отвориш устата излиза, или ако орехчетата ти са толкова големи в главата, колкото между краката, ох объркАхте ме...:) кое е горе и долу, е, да го напишем горе-долу ме объркАхте

Аз не претендирам за компетенция като теб, че да наричам хората прости...Жената реве след 5 г че някой я бил и навсичкото отгоре, обижда и друг колега...То трябва да си много залухав, че да не видиш, че цялата ситуация вони на лъжа, пък и да е пребита, се търси и ДРУГАТА гледна точка, не само на тази скочубра!

Коментарите са само от мъже, грозни, показващи отношението им към жените! Съд за побойника! Никой няма право да посяга!

Точно така - съд. Но времето за съдене е било преди 5 години!

На всичките тия мъже им е писнало от курвенските номера на жените, сещаш ли се? Щото за вас цял живот всичко е позволено. Позволено е да ти удари шамар, позволено е да говори каквото си иска, да те обижда, да те манипулира, да те прави за смях. А като си го получите, щото вече са преминати всякакви граници и почвате да играете ролята на жертви. Ето затова са такива коментарите.

Единствената цел на подобни публикации е да се тръби за насилието срежу жени с цел приемане на т.нар. Истанбулска конвенция. Ако конвенцията се приеме насилието над жени (и мъже) няма да намалее, но ще се отвори път за джендър идеологията. Тази госпожа ако са я шамарили да е подала оплакване, придружено от медицинско свидетелство, и да е осъдила побойника. Не е редно 5 години по-късно тая история/истерия да се разнася по медийте седмици наред. Това може да го прави само жълтата журналистика.

нема лоша реклама,като казваше една даскалица :по добре на хората в устата отколкото в краката

На тая и се иска да е на хората МЕЖДУ краката.

Тая като я гледам какво е животно, съм склонен да повярвам, че по-скоро тя е в състояние да пребие човек. Рядко противна алкохоличка, между другото.

ЕМЧЕ това е добрата актриса...и да бие да може... само че... защо в синината, незнам защо, ми се струва, че виждам един знак на... вгледайте се в синината на ръката й!

Тази кака, както и Карамазов и "Откраднат живот" само съм ги чувал. "Лъжите в нас" явно е някакво творчество, за което не съм имал честта да прочета. Никой не бива да е жертва на физическо насилие, но защо 5 г. по- късно се е присетила? Не е ли "МАЛКО" късно? Че то има ли начин да се докаже каквото и да било, още повече, че не говорим за някакво тежко углавно престъпление? Или ще изсипем някакви обвинения по нечии адрес, а след тва човека да обяснява дали има сестра или няма. Ама какво е станало, дали е станало, кой бил прав и кой крив... 5 години са това. Айде моля ви се.

като четете подобни пис-ания тук :или само браузвате :) какво си мислите, ей така, между редовете аз си мисля,че има история, но и ПРЕДистория и не е нужно да четем много книги, за да Го схванем... и понеже съм мизантроп или с други думи песимист ВСЕ ТАЯ или НЯМА КАК жИВЕЕМ СТРАШНО УПОРИТЕ В ОЧИТЕ НИ ЗАТУЙ Е МРАК С ЮМРУК ИЗТРИВАТЕ СЪЛЗИТЕ защото НЯМА КАК...

Пореден ден с поредна статия в Дир-а за тази вече откровено дразнеща брантия и пореден епизод от сериала "Иди ми, дойди ми". Ама затова са виновни медиите, че и обръщат внимание и не престават да се връзват на глупостите дето говори ежедневно. Всичко е просто, ясно и може да се разреши за 5 минути със събиране на доказателства и внасяне на иск където трябва. Да, обаче тук работата е друга и вече все повече откровено си личи, че тази дразнеща и очевидно незадоволена псевдоактриса се е заела със задачата да прокарва пътя за ИК и български вариант на МеТоо, но вместо да направи нещо състоятелно и полезно, тя самата не осъзнава, че реално с това си поведение прави точно обратното, а именно настройва все по-голяма част от обществото срещу себе си и подобни на нея жени затова по-добре да се отдръпне и да прецени отново какво прави, защото накрая резултата ще се върне към нея като бумеранг и никак няма да и хареса.

Не, че преди я харесвах, но сега вече ми е адски противна. Все по-селски взе да се изявява. Съвсем се принизи и ми падна в очите. Актьорският й талант не го коментирам, защото не претендирам да разбирам от това, но по отношение на чисто човешките взаимоотношения според мен е кръгла нула. Да не кажа, че с тези доста хапливи забележки и откровени заплахи, които хвърля наляво и надясно, вече на мен лично ми говори за сериозна диагноза за психическо разстройство!

Аман от тая посредствена селянка. Ами да казва кой е където му е мястото и точка! Само да не стане после като с бившата на Джони Деп, че да плаща след делото!

Отвратително проста и груба жена. Напада лично и грозно опонентите си,които не познава - Дачков за външния вид,Каразамозв, че нямал таланат. Просто дъно е тази патица,и престанете да и давате думата.

Тая е брутална селянка. Нищо не може да докаже, няма чисти доказателства. Само може да пропада оттук нататък.

Изтрила си е поста във ФБ.