Дидо пред Life: Във "Фермата" Георги бе най-комплексният играч

"Чакам с нетърпение Бъдни вечер - времето ми за семейството и за равносметка"

Обратно в новината

Коментари - Дидо пред Life: Във "Фермата" Георги бе най-комплексният играч | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едни и същи лица ги захранват от нагласени риалити шоута.

Личеше си, че е нагласен победител. Смотана работа. Какъв "Фермер" е този Дидо?

Отдалече си личеше че победителя е нагласен.

Всички в това малоумно предаване са комплексари.

Дилдо не е такъв. Просто го използват.

Предаването е ярък пример за инструментариума на проповедниците на дегенеративна идеология.

Давам награда от 200 000 за този, който прочете интервюто, с извинение. Е, ако не цялото, поне началото и края. не че имам толкова пари, но и не вярвам някой да го прочете. Днес няма герои.

Капитала създава именно подобни тъпотии Фермата, Биг Брадър, къщата, кенефа и пр. и пр. именно за да може българите да затъпеят съвсем и да станат лесни за манипулация. Направиха го. Народът праска кючеци, хвърля гюбеци и мангасарите му свирят та се пукат

Дано престане да си губи времето с онзи леприкон с ягуара и да вземе да направи собствена музика!

Ако Дидо от Д2-за мен Д2 имаше,когато имаше Дичо!-е фермер,значи сме фермерска държава!Гледаш и се учиш и после го можеш!Ако гномчетата Иван и Андрей искат Фермата да продължава да се гледа,да върнат нещата от първите сезони,когато нямаше "известни"личности,нямаше Владо Николов,Данчо весилката и т.н.Да участват само обикновени хора,за да има съревнование.Ама нали е глад за пари-вкарвайте разни рокаджии и спортисти-да има пари от смс-и!Нали това ви е целта!?

Дидо се оказа пич.

да ти е честита победата, това все пак е една игра! Излезна добър човек, в което не бях убеден!

По тъп сезон с толкова много идиоти не е имало. А за капак решиха, че като върнат едни от най големите боклуци ще направят интересно предаване. Ванката и Андрей май пак са пропили здравата.

фермата е абсолютна простотия, измислена от двама некадърници, които някой продължава да лансира . АБСОЛЮТНА ПРОСТОТИЯ! Някакви идиоти дялат една греда........!

Къртицата, друго тяхно предаване, беше ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ТЪПНЯ!

Въпросът който аз бих му задала е, самият той убеден ли е, че заслужаваше наградата за най-добър фермер?! Защото от този нагласен избор един човек с достойнство би се срамувал!

Какво струва една държава без ,,Фермата", без ,,Биг Брадър" без чалга, без полуграмотни идиоти и аналфабети в смешните и идиотски колониални телевизии предназначени да промиват мозъците на плебса!

Чалгаджийски управници и чорбаджии.Чалгаджийски сайтове и вестници. Чалгаджийски народ който праска кючеци ,върти задници и хвърля гюбеци. Продава майка си и родината си за 5 лева

Дядо Йоцо гледа и ВИЖДА, 4е не сме мрьднали на йота - стига с тоя нихилизьм. Дайте поне в наве4ерието на такива празници да бьдем малко по-позитивни. Да се зарадваме на успеха на другите. Весели празници.

Ужас! Опитах да прочета тази глупост ама успях до петото изречение. Да пази господ...

Вярвам ти, то трябва да имаш поне малко мозък за да прочетеш нещо и да го осмислиш, но уви явно при теб липсва! Това е като да четеш книга, но вероятно ти книги не четеш и затова не ти се отдава едно интервю да прочетеш, колкото и да е позитивно! :)

И защо да четем тъпотии, като можем да си четем книгите

Че кой те кара да го четеш? Има толкова информация за чалгаджийките, плейтмейките и другите цицорести моми, чети за тях, що ти требва интелектуален разговор като не ти харесва. Хем си се пробвал да го прочетеш, хем не си могъл, хем пък има време да коментираш, аман от такива бе, като започнат да пишат, аз това не харесвам, ама го прочетох, онова не харесвам, ама го прочетох. Аз като не харесвам нещо минавам на друго и не коментирам, защото съм умна, а не тъпа като вас!

Нормален човек, чалга не понася! Това написаното и онова във разни простотии като ферми и други чалгарщини е предназначено за плебса, за утайките, които имат нужда само да ядат, да въртят задници и да отделят!