Коментари - Алекс Раева стегнала фигурата си с военна програма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мене много ми харесва.Само балоните и идват в повече.Иначе си е симпатяга.

Не знам защо се напъва толкова това момиченце.Няма хубава фигура,няма нежна кожа,няма излъчване,по някога ми е прилича на баба Яга.Но това с напъните си е нейна работа,това е моето мнение.А и така е създадена,да не обиждаме Бог.

Негативните коментатори са ИДИОТИ! И как може да казвате, че русата и бивша колежка е по-хубава? Вие сте откачили! Деси или там както й беше името е отврат- за никаква красота не може да става дума там! Алекс има уникално лице и страхотно тяло, което е изваяла със спорт и то си личи! Нищо не разбирате! И не се вре, жената прави нещо ново и много мелодично и й се получава!

За мен Деси е супер нежна и красива жена. Не може да става дума за сравнение.

Ne mi e simpati4na,ligava e

100 лицеви опори наведнъж????? Това е шега.

Нали я видяхме в сериала - стегната фигура, но отпуснати гънки кожа от трайното напълняване доскоро. Кожата й е ужасна - бих предпочел да е малко по-пухкава, защото това ще скрие стриите и другите дефекти. А настоящите снимки са чист Фотошоп.

Браво на Алекс , изглежда превъзходно.

100 лицеви опори наведнъж?????? Това май е шега.

няма нищо общо с онази хубавата алес

да внимава с дайвинга,че от налягането може да и се спукат балоните

Бе тая смешната как ще напрай 100 лицеви.....айде който го пише това малко да се позамисли.... Тя надали може и 2 пъти да се надигне

И на мен не ми е симпатична, все се вре в медиите, а отдавна забравихме, че може да пее. Виж нейната колежка Деси е сто класи над нея - хубава, нежна, гледа си детето и не мре за медийно внимание. А колкото до перфектната й фигура - хайде стига, на всички е ясно, че спазва зверски диети, за да е слаба, защото преди беше слон и е склонна към надебеляване. Аз пък ям всичко и не правя по 100 преси и пак съм слаба &)

Досадница!

Страхотна е!

Тая на Мадона ли се прави? Много е противна...