Дневното меню на Миранда Кер

Здравословното хранене е задължително за модела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е в движението,а не в гладуването.

Гладуването е нещо уникално, стига да сте наясно кога и как да го правите. Януари месец не ядох нищо 5 дни подред (не поради липса на финанси), справях се с трудовите си задължения и водех нормално ежедневие. Това нещо изисква подходящ хранителен режим и добра подготовка. Да можеш да изкарваш дълго време без храна е невероятно преимущество, а процеса на автофагия е в пълна сила.

И е формулата...женена за млад нърд милиардер. Това и е работата...да се глези и наслаждава на живота и младежът да я работи.

Всяка сутрин 3 топли за уросояване на мозъка :) Вечер ляга на гладно да се настърви..

Сами по себе си продуктите в менюто и са здравословни, но тия жестоки комбинации (буламачи) от разнообразни храни не водят до нищо съществено. От всичко по малко не води до нищо. Мантрата за разнообразното хранене е една от многото тъпотии на съвременната диетология.

Като се налапат с "Бьов Строганоф" и "Крем - брюле с якоди" за по над 7-800 евро или долара, и започват да ни съветват как да ядем здравословно. Така де, за нас с вас остава само по една...топла гола вода!

Мммм Миранда я изгониха от Виктория сикрет още преди години защото се щипаше с оня недорасляк Жъстин Бивър зад кулисите.После даже с тогавашния и мъж Орландо се биха.Истонта е че яде топки памук натопени в портокалов сироп защото вече е старичка и само Некое кило да качи е чао завинаги.

Чаша горещ лимон - още тук приключих четенето. По-голяма простотия няма. Дори чаша гореща вода с лимон не върши никаква работа, освен да плакне устата.

И един хубав секc преди лягане и менюто е пълно!

Да не ни залъгват. Глад, вино и това, което акустира на нос Шабла е дневното меню на повечето модели ;)