17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не доказаха твърденията си когато кралят на попа беше жив? Долни манипулатори.

Пак доказателството, че ми го забърсаха: Monkey - то сам провесе тъй нареченото си бебе през прозореца на хотела. За което не бе съден и не му бе отнето "бащинството". Само опериран от бащински инстинкт педофил.....може да провеси пеленаче през прозореца на многоетажен блок.

че то открай време е публична тайна, че майкъл Джексън винаги си е бил педофил. Мъж, който не можа са направи на жена дете по естествен начин, не е и педераст, обгражда се с деца, спалнята му в Невърленд (справка от документален филм) направена по най-инфантилен начин като ДЕТСКА стая.......е какъв да е?! Естествено, че беше педофил. Наследниците му ин-витро знаят срамната публична тайна, но естествено, че ще отричат.

Ми, не знам, не ми се иска да обсъждаме мъртъв човек. Но наскоро гледах We Are The World, където пееше за деца и пак си пипаше страстно пакета.

ахахахаха хахаха хах ахахахаха :))))))))))

Такова му е артистичното амплоа....

а дали във филма става дума за близкия приятел на Майкъл Джексън - Спилбърг? Поразтърсете се из интернет за трагичната съдба на момиченцето от филма на Спилбърг "Полтъргайст" и за педофилските изпълнения, които са се вихрили в Холивуд през 80-те години

Точно ми се искаше да напиша това в горното си мнение. Струва ми се, че моралната разпуснатост като 70-80 на миналия век тогава е стигала до крайност и едва ли вече ще бъде толерирана пак.

Най-вероятно пеdофилите правят филм, за да изкарат него такъв и да е по-лесно по света приемане на този грях, като използват феновете! Всичко по филмите е тотална манипулация, контролирана. Този човек е една нещастна жертва, както и всички други творци, донесли милиони на хората зад кулисите.

gojko

Негрото си беше педофил.Защо да се правим на цапнати.Сигурно дъртия Джаксун има вина?

Стига дрънка глупости ... Всичко почна с онова хлапе, което беше накарано от баща си да каже всичките простотии. Преди няколко години, след дъжд качулка естествено, хлапето, вече порасло си призна всичко. След неговия случай куцо, кьораво и сакато почна да го пробва, белким излезе нещо. И нормално - той плати на хлапето и баща му, за да престанат. Това естествено насърчи всички останали ... Преди хлапето да си отвори устата и да каже истината аз също смятах, че има нещо такова, все пак М.Дж. не беше и баш пример за нормален човек. Сега обаче, човекът го няма и двама пендела решили да изкарат пари по някакъв начин ...

ти оставяш ли си децата да спят в леглото на чужди мъже? Хмъ!?

Не мога да съдя. Той Господ гледа! Но е гнусно да си мълчал 20 години и изведнъж да те осени идеята, че, аджеба, е имало такова нещо. Напоследък стана модно, и се афишира масово в новините като нещо естествено - колко жени вият на умряло, че били "изнасилени" преди 20-30-40 години, а някой даже и след изнасилването сключиха споразумение в съда, ама като свършиха парите започнаха пак да съдят. И тези двамата така ... истината, обаче е една, каквото и да е било, Майкъл Джексън беше един от най-добрите. Няма го и на умряло куче нож да се вади е тъжно. В основата на всичко са парите, а честността и достойнството - на заден план!

да ни информирате за комерсиалния проект на някакви псевдотворци, алчни за пари на чужд гръб.

Че това си беше публична тайна още когато майкъл си беше жив. Спасяваше го само многото пари които пръскаше за извънсъдебни споразумения, славата му, и връзките му. Канеше много негови деца-почитатели в имението си и организираше няколкодневни купони. Тогава си харесвал някой деца, и ги канил в стаята си уж че са много талантливи. Там ги е обарвал и друго каквото можел да направи. Който много не се дърпал после получавал "стипендия". Е, имало и такива деца които не се страхували от славата на "Джако", и са се оплаквали. Тогава влизали в действие адвокати, връзки и дебели пачки за извънсъдебни споразумения. Който помни времето от преди 1980 година трябва да е наясно с това.

Придъжай се към маанетата или квото там ти е в главата. Първото обвинение беше през 1993г. Преди това, никой не си е и помислял за такова нещо! Никой не се е страхувал от него, това да не ти е Путин или Ким! Той беше 50кг. с дрехите и дете можеше да го набие! Дрънкала безмозъчни!

трола тъп, де може и не може се очерня Путин. Глей си своя о.ран задник.

Асанчо, ти беше там и видя? И теб ли те ....? Няма нищо лошо да си признаеш ;)

Някакво доказателство? Всичко това са празни приказки! И не, не е право да изказваш мение! Това са обвинения БЕЗ доказателства! И подобни изказвания трябва да бъдат преследвани и наказвани! За това света стана такъв злобен и ужасен! Защото всеки си позволява да дрънка без да разбира, без да знае и без да може да докаже! Гнусни хора с празни приказки! Ей това сте!

можеше да си спестиш думите и да напишеш "аз съм тъп и безидеен", в общи линии точно това си написал, но с повечко думи!

Ати си бил нощна лампа сигурно ???????????????

само дето нема евна хубава песен.....

Майкъл Джексън ли бе? Краля на попа нямал нито една хубава песен? Добре, че го казва бай Никой Нищоправчев. Най-добре се скрий и не дрънкай глупости.

И да му обясняваш и да ми разясняваш.... Нищо няма да разбере! Човек, който служа Мара отварачката толкова разбира от музика!

еми сорка, нема. Само трилър ставаше за нещо. И оттам като го фана сони - пълна творческа кастрациа. Не съм и не бих слушал нищо от тоз кастрат чак до "what about us". И то там само ритъмъ ме кефи...каузата НЕ! Не става горкиа....апа как харчеше, не е истина. Прахосва пари и само лихвите му изяждат имотите. добре че умре. Щеше да си пукне разорен и нещастен.

Журналята и алчността на хората го погубиха! Прекалено раним! Не успя да оцелее в бруталнеят свят в който живеем! Велик!!!

едната от "жертвите" си призна, че е лъгала по принуда от баща си... Майкъл Джексън беше леко луд, но не и педофил!

Обвинителят от '93г., когато порасна, в един момент скъса всякакви отношения с майка си, защото са го карали да лъже. Тези станали по на 30 и тогава разбрали, какво е секс! Когато били на по 14г., не знаели какво е секс... и не осъзнавали, какво им се случва... Не помня, ама кога ни учеха в училище за секса, май беше по-рано! Да не говорим, кога живота ни учи! Особено в САЩ!

Pathetic - жалък, не патетичен, в случая, нали, да търсим общия смисъл, все пак...

още докато беше жив мина през няколко съдебни дела по този въпрос?!

Сега ли разбрахте, че си е падал по момченца?

Докажи! В САЩ се съдат дори ако не им е кеф как грее слънцето! А ти си докажи думите!

Дърти курви - това са те

Цървули...

... я е така, я не е така, но е много лесно да обвиниш човек, който е мъртъв...

След като почина - едно от хлапетата коео го съдеше тога , си каза , честава въпрос единствено за пари . Явно и сега някой не решил да позаработи .