17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... я е така, я не е така, но е много лесно да обвиниш човек, който е мъртъв...

Цървули...

Дърти курви - това са те

Сега ли разбрахте, че си е падал по момченца?

още докато беше жив мина през няколко съдебни дела по този въпрос?!

Докажи! В САЩ се съдат дори ако не им е кеф как грее слънцето! А ти си докажи думите!

Pathetic - жалък, не патетичен, в случая, нали, да търсим общия смисъл, все пак...

едната от "жертвите" си призна, че е лъгала по принуда от баща си... Майкъл Джексън беше леко луд, но не и педофил!

След като почина - едно от хлапетата коео го съдеше тога , си каза , честава въпрос единствено за пари . Явно и сега някой не решил да позаработи .

Обвинителят от '93г., когато порасна, в един момент скъса всякакви отношения с майка си, защото са го карали да лъже. Тези станали по на 30 и тогава разбрали, какво е секс! Когато били на по 14г., не знаели какво е секс... и не осъзнавали, какво им се случва... Не помня, ама кога ни учеха в училище за секса, май беше по-рано! Да не говорим, кога живота ни учи! Особено в САЩ!

Журналята и алчността на хората го погубиха! Прекалено раним! Не успя да оцелее в бруталнеят свят в който живеем! Велик!!!

само дето нема евна хубава песен.....

Майкъл Джексън ли бе? Краля на попа нямал нито една хубава песен? Добре, че го казва бай Никой Нищоправчев. Най-добре се скрий и не дрънкай глупости.

Че това си беше публична тайна още когато майкъл си беше жив. Спасяваше го само многото пари които пръскаше за извънсъдебни споразумения, славата му, и връзките му. Канеше много негови деца-почитатели в имението си и организираше няколкодневни купони. Тогава си харесвал някой деца, и ги канил в стаята си уж че са много талантливи. Там ги е обарвал и друго каквото можел да направи. Който много не се дърпал после получавал "стипендия". Е, имало и такива деца които не се страхували от славата на "Джако", и са се оплаквали. Тогава влизали в действие адвокати, връзки и дебели пачки за извънсъдебни споразумения. Който помни времето от преди 1980 година трябва да е наясно с това.

Придъжай се към маанетата или квото там ти е в главата. Първото обвинение беше през 1993г. Преди това, никой не си е и помислял за такова нещо! Никой не се е страхувал от него, това да не ти е Путин или Ким! Той беше 50кг. с дрехите и дете можеше да го набие! Дрънкала безмозъчни!

трола тъп, де може и не може се очерня Путин. Глей си своя о.ран задник.

Асанчо, ти беше там и видя? И теб ли те ....? Няма нищо лошо да си признаеш ;)

Някакво доказателство? Всичко това са празни приказки! И не, не е право да изказваш мение! Това са обвинения БЕЗ доказателства! И подобни изказвания трябва да бъдат преследвани и наказвани! За това света стана такъв злобен и ужасен! Защото всеки си позволява да дрънка без да разбира, без да знае и без да може да докаже! Гнусни хора с празни приказки! Ей това сте!

Оле! Това са тотални тъпни! Няма нищо вярно в това писание!

И да му обясняваш и да ми разясняваш.... Нищо няма да разбере! Човек, който служа Мара отварачката толкова разбира от музика!

можеше да си спестиш думите и да напишеш "аз съм тъп и безидеен", в общи линии точно това си написал, но с повечко думи!

да ни информирате за комерсиалния проект на някакви псевдотворци, алчни за пари на чужд гръб.

Не мога да съдя. Той Господ гледа! Но е гнусно да си мълчал 20 години и изведнъж да те осени идеята, че, аджеба, е имало такова нещо. Напоследък стана модно, и се афишира масово в новините като нещо естествено - колко жени вият на умряло, че били "изнасилени" преди 20-30-40 години, а някой даже и след изнасилването сключиха споразумение в съда, ама като свършиха парите започнаха пак да съдят. И тези двамата така ... истината, обаче е една, каквото и да е било, Майкъл Джексън беше един от най-добрите. Няма го и на умряло куче нож да се вади е тъжно. В основата на всичко са парите, а честността и достойнството - на заден план!

gojko

Негрото си беше педофил.Защо да се правим на цапнати.Сигурно дъртия Джаксун има вина?

еми сорка, нема. Само трилър ставаше за нещо. И оттам като го фана сони - пълна творческа кастрациа. Не съм и не бих слушал нищо от тоз кастрат чак до "what about us". И то там само ритъмъ ме кефи...каузата НЕ! Не става горкиа....апа как харчеше, не е истина. Прахосва пари и само лихвите му изяждат имотите. добре че умре. Щеше да си пукне разорен и нещастен.

Най-вероятно пеdофилите правят филм, за да изкарат него такъв и да е по-лесно по света приемане на този грях, като използват феновете! Всичко по филмите е тотална манипулация, контролирана. Този човек е една нещастна жертва, както и всички други творци, донесли милиони на хората зад кулисите.

Стига дрънка глупости ... Всичко почна с онова хлапе, което беше накарано от баща си да каже всичките простотии. Преди няколко години, след дъжд качулка естествено, хлапето, вече порасло си призна всичко. След неговия случай куцо, кьораво и сакато почна да го пробва, белким излезе нещо. И нормално - той плати на хлапето и баща му, за да престанат. Това естествено насърчи всички останали ... Преди хлапето да си отвори устата и да каже истината аз също смятах, че има нещо такова, все пак М.Дж. не беше и баш пример за нормален човек. Сега обаче, човекът го няма и двама пендела решили да изкарат пари по някакъв начин ...

а дали във филма става дума за близкия приятел на Майкъл Джексън - Спилбърг? Поразтърсете се из интернет за трагичната съдба на момиченцето от филма на Спилбърг "Полтъргайст" и за педофилските изпълнения, които са се вихрили в Холивуд през 80-те години

Ати си бил нощна лампа сигурно ???????????????

Ми, не знам, не ми се иска да обсъждаме мъртъв човек. Но наскоро гледах We Are The World, където пееше за деца и пак си пипаше страстно пакета.

Точно ми се искаше да напиша това в горното си мнение. Струва ми се, че моралната разпуснатост като 70-80 на миналия век тогава е стигала до крайност и едва ли вече ще бъде толерирана пак.

ахахахаха хахаха хах ахахахаха :))))))))))

че то открай време е публична тайна, че майкъл Джексън винаги си е бил педофил. Мъж, който не можа са направи на жена дете по естествен начин, не е и педераст, обгражда се с деца, спалнята му в Невърленд (справка от документален филм) направена по най-инфантилен начин като ДЕТСКА стая.......е какъв да е?! Естествено, че беше педофил. Наследниците му ин-витро знаят срамната публична тайна, но естествено, че ще отричат.

Защо не доказаха твърденията си когато кралят на попа беше жив? Долни манипулатори.

Такова му е артистичното амплоа....

ти оставяш ли си децата да спят в леглото на чужди мъже? Хмъ!?

Пак доказателството, че ми го забърсаха: Monkey - то сам провесе тъй нареченото си бебе през прозореца на хотела. За което не бе съден и не му бе отнето "бащинството". Само опериран от бащински инстинкт педофил.....може да провеси пеленаче през прозореца на многоетажен блок.